پوشه رو حذف کردم اما الان دوباره انجام میدم و عکسش رو قرار میدم
پوشه رو حذف کردم اما الان دوباره انجام میدم و عکسش رو قرار میدم
مژده به دوستاندانلودش تموم شد !
اینم لینک مستقیمش:
حجمش حدودا 4 گیگ هست.(حاوی ویروس های قدیمی البته مطمعن نیستم! - طبق نموشته سایت vx.netlux.org)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم کمی ازش رو تو سرور باز کردم دیدم درسته.جالبه اینایی که Extract کردم Backdoor بوده و آنتی ویروس ناد 32 نتونست هیچ کدومش رو شناسایی کنه!!
خودم تا 2 روز دیگه دانلودش میکنم و نتیجش رو میگم.
یکیش رو با کاسپر تست کردم شناسایی کرد.![]()
از 21 مورد ويروس :
avast يك مورد هم درحين اكستراكت شناسايي نكرد ( عجيبه) ، ولي پوشه حاوي ويروسها رو گذاشتم واسه اسكن كه 19 مورد
شناسايي كرد .
بجا موندهها :
Trojan.JS.Mycomo
Virus.MSWord.Mykah
میگم ارزش داره یک تست جامع از همین 4 گیگ ویروس قرار بدم؟ البته قدیمی هستنند ولی بالاخره ویروس همیشه هست چه جدیدش چه قدیمی.یک چیز دیگه هم که میشه تست کرد ، سرعت و زمان اسکن هست.بالاخره میشه یک نتیجه گیری کلی کرد.![]()
دوستان به نظرتون چرا شرکت سیمانتک قابلیت سند باکس به محصولاتش اضافه نمیکنه یا قابلیت دیگه ای داره که نیاز به سند باکس بر طرف میکنه؟
اخه فک نکنم هر کسی 4گیگ حجمش رو واسه .یر.س حیف کنه تا این تایپیک
من خودم ترجیح میدم فیلم دانلود کنم تا 4 گیگ ویروس![]()
فیلمم در کنارش هستحالا واقعا کسی مایله؟ برای خودمون که فقط نمی خوایم!
مارو چه به این کارا؟
کلی دردسر داره.ویندوز نصب کن تو Virtual Box.آنتی ویروس بریز.آپدیت کن و ....
کاشکه یک پک جدید بود.من خودم از همه بیشتر دنبالشم.
در هر حال من میخوام انجامش بدم.فقط مشکل اینجا هست که قدیمی هست!![]()
نتیجه اون 3 تایی که کاسپرسکی شناسایی نکرد !!
Hello,
Virus.MSWord.Myf,
Virus.MSWord.Mykah,
Virus.MSWord.Myna-based
No malicious code were found in these files.
Best regards, Andrey Ryabtsev
Virus Analyst
چجوری آواست و نورتون اینا رو ویروس شناسایی کردند؟
فکر کنم شما شوق و عشق تست مخرب را داشته باشید ! : دی
خب امدیم و 4 گیگ مخرب دانلود کردیم و انتی ویروس ما همه را شناخت ..نتیجه اش اینه که انتی ویروس همه را شناسایی کرده.
خب این نشد تست عزیز من ! تست باید مخرب اجرا بشه.
70گیگ مخرب اسکن کردن ارزشش کمتر از یک مخرب اجرا کردن هست. : دی
شما باید همه تکنولوژی انتی ویروس را مدنظر بگیریدی نه فقط دیتابیس !
اگر 4گیگ مخرب را انتی ویروس3 گیگ را شناخت و 1گیگ دیگرش را شناسایی نکرد و فقط از اون یک گیگ 1دونه مخرب را اجرا کردید و دید انتی ویروس شما این مخرب را از کار انداخت / انوقت هست که باید به سوییت خودمون عشق بورزیم ! : دی
خلاصه اگر تست بر اسکن سریع و دیتابیس هست که شرکت های تست کننده این کار را انجام میدن و هر موقع هم یه سوییت بزنده این تست میشه !
و تازه این مخرب ها هم که قدیمی هستن پس شاید روی ویندوز های الان کارایی نداشته باشن.
فکر نکنم کسی در این تایپیک 4گیگ مخرب دانلود کنه و در 1ساعت اسکن کنه و بعدش/ همیشون را دیلیت کنه و به Recycle Bin
اتتقال بده !
همین رویه که مخرب کمتر دان کنیم و لی جدید باشن / بهتره تا 4گیگ مخرب که بیشترشون از عهد یخبندان هستن ! : دی
Last edited by Karkas20; 09-09-2011 at 11:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)