دوستان آیا I9000 پی دی اف های فارسی رو نمایش میده ...
خواهش میکنم پاسخ بدید چون می خواستم این گوشی رو بگیرم و این موضوع برای من بسیار مهمه ...
ممنون
دوستان آیا I9000 پی دی اف های فارسی رو نمایش میده ...
خواهش میکنم پاسخ بدید چون می خواستم این گوشی رو بگیرم و این موضوع برای من بسیار مهمه ...
ممنون
اینی که من گرفتم وزبان فارسی هم داره به سان آب خوردن پی دی اف های فارسی رو نشون میده
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
آقا من هر کاری میکنم که با Samsung Kies وصل بشه اخطار میده.برنامه جایگزینی هستش که بشه باهاش کار کرد؟
من این گوشی رو 4 ماهه دارم و غیر از یک باری که از ارتفاع نیم متری افتاد و به لبه کناری پایین دیوار ( که یه لبه چوبیه!) خورد دیگه از دستم نیفتاده (البته دوبار افتاد که خب تو کیفش بود) و همیشه هم تو جیبم تو کیفش بوده و معدود دفعاتی که بدون کیف تو جیبم بوده هیچ کلید و سکه و این جور چیزا کنارش نبوده ...
ولی الان که نگاه میکنم 4..5 تا خش 4..5 میلیمتری رو صفحه نمایشش افتاده !!!
همین بود اون کلیپ کره ای که با کلید و پیچ و آخر هم با تیغ روش میکشه تا خش بیفته ؟؟؟ حالا یکی ما با ناخن خش افتاده !!!
واقعا این بود آرمانهای ما ؟؟؟
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
البته غیر ازین که باید این نرم افزار رو گوشیت نصب باشه، اون نرم افزار جاوا هم باید به apk تبدیل شده باشه ...
سایتی مثه :
این کار رو انجام میده ولی اکثر مواقع واست کار نمیکنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاك شد.....
تمامی رامهایی که فارسی رو ساپورت میکنن چه تو اسمس چه اینترنت و چه پی دی اف و ورد فارسی رو درست نشون میدن ...
فقط یه چیزی هست من تا حالا نرم افزاری واسه نمایش پی دی اف پیدا نکردم که پی دی اف های فارسی که تایپ شده هستن رو در حالت reading درست نشون بده ...
البته نشون میده ولی هرجا که یکی از علایم نگارشی ( نقطه .. ویرگول .... ) داشته باشه اونجا خط به هم میریزه ...
سلام راهی هست که بشه کارکرد این گوشی یا میزان مکالمه آن را بدست آورد؟کدی ؟ چیزی؟
گوشی من (galaxy s)با ایرانسل مشکل پیدا کرده وقتی میخام تماس بگیرم پیغام data network not available میده سیم کارتم درسته تو گوشی های دیگه امتحان کردم در ضمن سیم کارت همراه اول رو گوشیم مشکلی نداره تو network operator رفتم اصلا ایرانسل نبود حتی فایل phone.apk را با root explore عوض کردم ولی درست نشد این مشکل از وقتی پیدا شد که رامم رو عوض کردم (قبلا هم همین رام روش بود)
بچه ها من حدوده 10 تا از بازی های سه بعدی گیم لافت را روی گوشیم نصب کردم و حدوده 3 گیگ هم فضا گرفته .
مشکلی از بابت نصب نرم افزار مثل محدودیت و ... که وجود نداره ؟
خب بازی اچ دی تا جایی که مموری داخلی گوشیت واسه دیتا جا داشته باشه می تونی نصب کنی .. بازیهای معمولی که فقط یه فایل apk هستن هم خیلی چون گلکسی حدود 1.87 گیگ رام برای نصب برنامه و بازی داره.
در ضمن رامش هم پر بشه می تونی با برنامه app2sd برنامه و بازیها رو انتقال بدی به مموری خارجی
Last edited by M@hdi-B; 18-05-2011 at 20:31.
مرسی دوست عزیز. یعنی واقعا نصب برنامه جاوا رو اندروید اینقدر سخته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)