سلام
یعنی به معنای واقعی ..ده شده به این نت....
من یه زمانی تو دانلود اسپید برام مینوشت 2.38 mb و با سرعت 260 دانلودم بود اما الان..................
سلام
یعنی به معنای واقعی ..ده شده به این نت....
من یه زمانی تو دانلود اسپید برام مینوشت 2.38 mb و با سرعت 260 دانلودم بود اما الان..................
این اینترنت که از دایلاپ هم بدتره خجالت نمیکشن همچین چیزیو به اسم ADSL به خورد ما میدن![]()
نمیدونم چی شده ؟ پدر سوخته ، اینترنت چرا سرعتش اومده پائین ؟؟؟ نکنه شما اومدین روی خط 128 ، نسبت شیر روی 10 گذاشتین ؟؟؟؟
با سلام
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و سرعت خوبی ندارم و ping سرویس هم خیلی زیاده میخواستم ببینم از دوستان کسی سرویس مخابرات با سرعت 1 یا 2 مگ داره؟و اکه بتونم سرویس با سرعت بالا بگیرم سرعت و ping بهتر میشه؟
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
با سلام
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و سرعت خوبی ندارم و ping سرویس هم خیلی زیاده میخواستم ببینم از دوستان کسی سرویس مخابرات با سرعت 1 یا 2 مگ داره؟و اکه بتونم سرویس با سرعت بالا بگیرم سرعت و ping بهتر میشه؟
مگه سرعت را هم میشه انتخاب کرد؟
سرعت بالاتر هم باعث پینگ بهتر نمیشه
فکر نکنم مشکل از شیر باشه من نصفه شبم تست کردم همین بود!!!
من یک مگ نیم گرفتم با چه دردسری
قطعی های من در یک ربع ده بار هست
از سه شنبه عصر بود ساعت 3 یا 4 بود که سرعت ترکید
و سرعت 1500 کیلوبایت من رسیده به 50 کیلو بایت من چند دقیقه زمان میبره تا گوگل را باز کن
پدرم در آمده تا سایت خهودم را بروز کنم
زنگ زدم هر بار یک چیزی میگه پشتیبانی
من نمیدونم چه کاری دارند میکنند فقط انگار به گواهی نامه های ssl
که سایت ها و ایمیل ها کار داره برای چند وقت دیگه دارند روش کار میکنند
برای این که وقتی تو ایمیل خودم میرم مرورگر اخطار میده که امنیت گواهی نامه مشکل داره
گفتم بدونید دارند آماده کم کردن سرعت برای مواقع آینده میشند
جا داره یک شکایت را تمامی کاربران آماده کننده تو نت و یک نسخه آن را برای رسانه های دیجیتالی
و رسانه های مثل روزنامه ها به اطلاع آنها برسونیم که ما هم آدم هستیم
بدونیم بعد از سه روز که گذشته چرا اینترنت پر سرعت یکی از بزرگرتین استان ها با این همه مشترک چرا پاسخ گو نیستند
نمیدونم چرا من هر دفعه که میگم شماره ای برای شکایت از پشتیبانی مخابرات قسمت اینترنت پر سرعت نمیدند
انگار کسی تو این مخابرات استان اصفهان کسی نباید جواب کسی را بده
من پدرم در آمده و نمیدونم کی میشه مخابرات استان اجاز همکار کردن دیگر شرکت های را بده
اگر یک شرکت دیگه هم میتونستم اینترنت بگیرم با این پیش شماره
برجی 100 هزار تومان هم میگفت میدادم و از مخابرات نمیگرفتم
Last edited by POP_0098; 18-02-2012 at 02:04.
حق با شما بود، امروز که حسابم رو چک کردم دیدم اون پولی رو که کم کرده بود برگردونده.
بچه ها میدونین چرا سرعت اینترنت اینجوری شده؟!
میگن یه نفر داره زندگی نامه جنتی رو دانلود میکنه......![]()
بنا بر روایات دیگه من فک کردم همون نفر داره مجموعه عکس های دوران کودکی و جوانی و کهن سالی جنتی رو دانلود میکنه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)