سلام از کجا میخواین خرید کنین؟اگه الماس پایتخت باشه خوبه منم هستم منتها موقع خرید میتونیم لیبل بسته رو چک کنیم برای آکبندیش؟ادم وارد باهامون هست؟
سلام از کجا میخواین خرید کنین؟اگه الماس پایتخت باشه خوبه منم هستم منتها موقع خرید میتونیم لیبل بسته رو چک کنیم برای آکبندیش؟ادم وارد باهامون هست؟
سلام میشه لطفا ادرسشونو بدی؟برای کار برنامه نویسی چه مدلی خوبه؟بعضی وقتام فیلم دیدن
Last edited by hooshmand35; 22-08-2011 at 19:59.
سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ برای کار برنامه نویسی و sql , بانکهای اطلاعاتی میخوام بعضی وقتا فیلمم میخوام ببینم کدوم مدل مک رو بگیرم که اذیتم نکنه؟اون لیبلی که باید پلمب باشه کجای جعبشه؟
سلام خدمت شما
بله با این بودجه همین مدل رو میتونید بگیرید، اما اگر کمی افزایشش بدید حدود ۲۰۰ هزار تومن مدل 724 رو هم میشه گرفت.
اتوکد و آفیس توی مک نصب میشن، اما برای eTabs و 3DMax فعلا باید ویندوز نصب کنید تا ورژن مک ش بیاد!
724 بالاترین کانفیگ ۱۳ اینچی هست.
سلام
خیلی ممنون که وقت گذاشتی و چند صفحه از تاپیک رو خوندی
هر مدلی که از مک بوک های پرو بگیری کارت رو راه می ندازه بی اذیت
پلمپ کنار دسته همونجایی که می خوای در جعبه رو باز کنی
دومی هم دور تا دور خود لپ تاپ پیچیده شده
در مورد آدرس اون جریان 4 ماه پیش بوده و الان از هرجا که بگیری تقریبا در یک رنج قیمتی می دن
من یه مک بوک پرو میخواستم بگیرم . اولش میخواستم MC700 بگیرم ولی الان یه کم پولم بیشتر شده و میتونم MC721 رو هم بگیرم.
من میخوام لپ تاپم یه چیزی باشه که یه 3-4 سالی واسم بمونه.چون شاید تا مدتها نتونم اینقدر پول از خانواده واسه خرید لپ تاپ بگیرم.
با پول خرید MC721 (حالا یه کم بیشتر) دیدم میشه مدل 3D سونی رو هم خرید ولی خوب همه میگن اپل یه چیزه دیگه ست.
نمیدونم گیج گیج شدم.
میخوام با لپ تاپم کلی فیلم ندیده ای که دارم رو ببینم ، بذارم واسه خودش روشن بمونه فیلم دانلود کنه . میخوام بتونه NFS Most Wanted رو هم اجرا کنه.بازی سنگینی نیست ولی ویندوز XP میخواد واسه اجراش یا NFS جدید رو هم بتونه اجرا کنه.کلا واسه همین سبک بازی نه بیشتر.
حالا اینهمه گفتم که بگم به نظرتون مک بوک به درد من میخوره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوئیتون![]()
سلام من شنيدم پلمپ جعبه مک رو ميتونن باحرارت باز کنن راه ديگه هست که موقع خريد بشه از آکبندبودنش مطمئن شد؟
من تا حالا نشنیدم
گیریم پلمپ رو باز کنن، کاور پلاستیکی دور لپتاپ که باید پاره بشه تا باز بشه
حتی اگه بتونن دوباره پلاستیک رو ببندند زیرش گردوخاک می مونه که دیگه مثل اولش نیست
از تمیز بودن خود سیستم هم میشه فهمید که تازه است یا نه حتی اگه تنها تو ویترین بوده باشه
اخرش هم به نظرم خودت رو زیاد درگیر این حرف ها نکن،
به خدا توکل داشته باش و با چشم باز خرید کن.
ازراهنمایینون ممنونم اما یه سوال درسته که کیفیت مانیتور اپل مثلا 13 اینچی از تمام لپ تاپ ها بهتره؟
اول یه چیز بگم که بر عکس ویستا، رو 7 تمام برنامه های اکس پی رو می تونی نصب کنی. حتی رو سون 64 بیتی تمام برنامه های 32 بیتی هم نصب می شه. این یک
دو خلاصه بگم که با اینکه تمام این کارهایی که گفتی رو 700 هم انجام می شه و حتی کلیپی هست که داره بازی NFS HP2 رو اجرا می کنه ! ، پیشنهاد می کنم بری تو کار 723 و یه عمر خودتو راحت کنی
خلاص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)