تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 500 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت hooshmand35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه تصمیمتون قطعی قطعی و قطعی هست تو گروه زیر عضو شو تا از اخرین خبرها مطلع باشی (ترجیحا همراه با شماره تماس)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر وقت که تعداد حداقلی (10 نفر) تکمیل شد خرید انجام میشه (البته امیدوارم)
    تخفیف فعلا بین 300 تا 500 تومن هست ولی تا آخرین لحضه مشخص نیست

سلام از کجا میخواین خرید کنین؟اگه الماس پایتخت باشه خوبه منم هستم منتها موقع خرید میتونیم لیبل بسته رو چک کنیم برای آکبندیش؟ادم وارد باهامون هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سالار جان این جوری به نتیجه نمی رسی
    قضیه ی اپل یه خورده با بقیه فرق داره و پیچیده تره
    از راه های مختلف وارد می شه، با هزینه های مختلف، در نرخ های مختلف دلار و در تاریخ های مختلف
    بعضی معدود رقابتی کار می کنن و بقیه گاو بندی شده
    تنها راه اینه که بری حضوری بگردی و قیمت بگیری
    ما هم چند نفری گشتیم تا آرش و سینا 2 جای خوب پیدا کردن که اکثرا از همون 2 جا خریدیم
    هر 2 هم تهرانن و شماره و آدرس هر 2 جارو داریم
    ولی تلفنی خوب جواب نمی دن و خودت که بری عالی بر خورد می کنن

سلام میشه لطفا ادرسشونو بدی؟برای کار برنامه نویسی چه مدلی خوبه؟بعضی وقتام فیلم دیدن
    Last edited by hooshmand35; 22-08-2011 at 19:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ برای کار برنامه نویسی و sql , بانکهای اطلاعاتی میخوام بعضی وقتا فیلمم میخوام ببینم کدوم مدل مک رو بگیرم که اذیتم نکنه؟اون لیبلی که باید پلمب باشه کجای جعبشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

با سلام خسته نباشید خدمت تمامی دوستان . واقعا تاپیک مفیدی دارید دستون درد نکنه
    من میخواستم تا حدود 1500-1600 خرج کنم بابت لپتاپ و نظر خودم روی مدل MC700 هست کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره؟

برنامه های autocad , 3d max ,ETABS روش نصب میشن و آفیس فارسی میخونه دیگه؟ مدل 13 ایتچ میخوام
    مرسی از همتون منتظر راهنماییاتونم
    سلام خدمت شما

بله با این بودجه همین مدل رو میتونید بگیرید، اما اگر کمی افزایشش بدید حدود ۲۰۰ هزار تومن مدل 724 رو هم میشه گرفت.

اتوکد و آفیس توی مک نصب میشن، اما برای eTabs و 3DMax فعلا باید ویندوز نصب کنید تا ورژن مک ش بیاد!

724 بالاترین کانفیگ ۱۳ اینچی هست.

5. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ برای کار برنامه نویسی و sql , بانکهای اطلاعاتی میخوام بعضی وقتا فیلمم میخوام ببینم کدوم مدل مک رو بگیرم که اذیتم نکنه؟اون لیبلی که باید پلمب باشه کجای جعبشه؟
    سلام
    خیلی ممنون که وقت گذاشتی و چند صفحه از تاپیک رو خوندی
    هر مدلی که از مک بوک های پرو بگیری کارت رو راه می ندازه بی اذیت
    پلمپ کنار دسته همونجایی که می خوای در جعبه رو باز کنی
    دومی هم دور تا دور خود لپ تاپ پیچیده شده
    در مورد آدرس اون جریان 4 ماه پیش بوده و الان از هرجا که بگیری تقریبا در یک رنج قیمتی می دن

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من یه مک بوک پرو میخواستم بگیرم . اولش میخواستم MC700 بگیرم ولی الان یه کم پولم بیشتر شده و میتونم MC721 رو هم بگیرم.

من میخوام لپ تاپم یه چیزی باشه که یه 3-4 سالی واسم بمونه.چون شاید تا مدتها نتونم اینقدر پول از خانواده واسه خرید لپ تاپ بگیرم.

با پول خرید MC721 (حالا یه کم بیشتر) دیدم میشه مدل 3D سونی رو هم خرید ولی خوب همه میگن اپل یه چیزه دیگه ست.

نمیدونم گیج گیج شدم.

میخوام با لپ تاپم کلی فیلم ندیده ای که دارم رو ببینم ، بذارم واسه خودش روشن بمونه فیلم دانلود کنه . میخوام بتونه NFS Most Wanted رو هم اجرا کنه.بازی سنگینی نیست ولی ویندوز XP میخواد واسه اجراش یا NFS جدید رو هم بتونه اجرا کنه.کلا واسه همین سبک بازی نه بیشتر.

حالا اینهمه گفتم که بگم به نظرتون مک بوک به درد من میخوره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوئیتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من شنيدم پلمپ جعبه مک رو ميتونن باحرارت باز کنن راه ديگه هست که موقع خريد بشه از آکبندبودنش مطمئن شد؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام من شنيدم پلمپ جعبه مک رو ميتونن باحرارت باز کنن راه ديگه هست که موقع خريد بشه از آکبندبودنش مطمئن شد؟
    من تا حالا نشنیدم

گیریم پلمپ رو باز کنن، کاور پلاستیکی دور لپتاپ که باید پاره بشه تا باز بشه

حتی اگه بتونن دوباره پلاستیک رو ببندند زیرش گردوخاک می مونه که دیگه مثل اولش نیست

از تمیز بودن خود سیستم هم میشه فهمید که تازه است یا نه حتی اگه تنها تو ویترین بوده باشه

اخرش هم به نظرم خودت رو زیاد درگیر این حرف ها نکن،

به خدا توکل داشته باش و با چشم باز خرید کن.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تا حالا نشنیدم

گیریم پلمپ رو باز کنن، کاور پلاستیکی دور لپتاپ که باید پاره بشه تا باز بشه

حتی اگه بتونن دوباره پلاستیک رو ببندند زیرش گردوخاک می مونه که دیگه مثل اولش نیست

از تمیز بودن خود سیستم هم میشه فهمید که تازه است یا نه حتی اگه تنها تو ویترین بوده باشه

اخرش هم به نظرم خودت رو زیاد درگیر این حرف ها نکن،

به خدا توکل داشته باش و با چشم باز خرید کن.
    ازراهنمایینون ممنونم اما یه سوال درسته که کیفیت مانیتور اپل مثلا 13 اینچی از تمام لپ تاپ ها بهتره؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه مک بوک پرو میخواستم بگیرم . اولش میخواستم MC700 بگیرم ولی الان یه کم پولم بیشتر شده و میتونم MC721 رو هم بگیرم.

من میخوام لپ تاپم یه چیزی باشه که یه 3-4 سالی واسم بمونه.چون شاید تا مدتها نتونم اینقدر پول از خانواده واسه خرید لپ تاپ بگیرم.

با پول خرید MC721 (حالا یه کم بیشتر) دیدم میشه مدل 3D سونی رو هم خرید ولی خوب همه میگن اپل یه چیزه دیگه ست.

نمیدونم گیج گیج شدم.

میخوام با لپ تاپم کلی فیلم ندیده ای که دارم رو ببینم ، بذارم واسه خودش روشن بمونه فیلم دانلود کنه . میخوام بتونه NFS Most Wanted رو هم اجرا کنه.بازی سنگینی نیست ولی ویندوز XP میخواد واسه اجراش یا NFS جدید رو هم بتونه اجرا کنه.کلا واسه همین سبک بازی نه بیشتر.

حالا اینهمه گفتم که بگم به نظرتون مک بوک به درد من میخوره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوئیتون
    اول یه چیز بگم که بر عکس ویستا، رو 7 تمام برنامه های اکس پی رو می تونی نصب کنی. حتی رو سون 64 بیتی تمام برنامه های 32 بیتی هم نصب می شه. این یک
    دو خلاصه بگم که با اینکه تمام این کارهایی که گفتی رو 700 هم انجام می شه و حتی کلیپی هست که داره بازی NFS HP2 رو اجرا می کنه ! ، پیشنهاد می کنم بری تو کار 723 و یه عمر خودتو راحت کنی
    خلاص

13. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •