باید 75W80 استفاده کنید
البته من چون دیگه پول الف نداشتم بدم و وقت هم برای گشتن نداشتم 85W90 استفاد کردم که تعویض دنده ها نسبت به الف به شکل محسوسی سفت تر شد
باید 75W80 استفاده کنید
البته من چون دیگه پول الف نداشتم بدم و وقت هم برای گشتن نداشتم 85W90 استفاد کردم که تعویض دنده ها نسبت به الف به شکل محسوسی سفت تر شد
با سلام
دوستان من حدود یکماهه که سمند LX EF7 بنزینی تحویل گرفتم که پیشتر از عیوبش گفته بودم با مشقت بسیار برخی رو رفع کردم! اما یه موردش که بدجور داغونه و رو اعصابمه سرجاش مونده و آن فرمون هستش که دو مشکل داره یکی اینکه لرزش زیاد داره و دو جاده اگه فرمون رو رها کنی میره سمت کنار جاده و دوم اینکه در سرعت پایین و یا درجا، اخر گردش فرمون یه حالتی شبیه حرکت روی ساچمه یا تیکه ای حرکت کردن ایجاد میشه دوتا نمایندگی رفتم میگن همه اینجوریه و دست جعبه فرمون هستش یکی هم گفت بخاطر لاستیک هستش برو عوض کن! ( لاستیکش بارز هست) والا نمیدونم چیکار کنم لاستیکو عوض کنم؟ همه سمندها این مشکل رو دارن جعبه فرمون مشکل داره نمایندگی سر در نمیاره زر میزنه! ماشین شما هم همینطوره؟
مرسی
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان من حدود یکماهه که سمند LX EF7 بنزینی تحویل گرفتم که پیشتر از عیوبش گفته بودم با مشقت بسیار برخی رو رفع کردم! اما یه موردش که بدجور داغونه و رو اعصابمه سرجاش مونده و آن فرمون هستش که دو مشکل داره یکی اینکه لرزش زیاد داره و دو جاده اگه فرمون رو رها کنی میره سمت کنار جاده و دوم اینکه در سرعت پایین و یا درجا، اخر گردش فرمون یه حالتی شبیه حرکت روی ساچمه یا تیکه ای حرکت کردن ایجاد میشه دوتا نمایندگی رفتم میگن همه اینجوریه و دست جعبه فرمون هستش یکی هم گفت بخاطر لاستیک هستش برو عوض کن! ( لاستیکش بارز هست) والا نمیدونم چیکار کنم لاستیکو عوض کنم؟ همه سمندها این مشکل رو دارن جعبه فرمون مشکل داره نمایندگی سر در نمیاره زر میزنه! ماشین شما هم همینطوره؟
مرسی
منهم یک ماهه یدونه دوگانه سوزش رو خریدم مشکل اولی شما رو ندارم.مشکل دومتون که همون پله کردن فرمون تو حالت درجا و صدای ناله مانند پمپ هیدرولیک موقع چرخوندن فرمان تا آخر رو اون اوایل داشتم ولی الان پس از حدود 2000 کارکرد خیلی کم شده تاکید میکنم خیلی کم شده ولی قطع نشده.
- - - Updated - - -
منهم یک ماهه یدونه دوگانه سوزش رو خریدم مشکل اولی شما رو ندارم.مشکل دومتون که همون پله کردن فرمون تو حالت درجا و صدای ناله مانند پمپ هیدرولیک موقع چرخوندن فرمان تا آخر رو اون اوایل داشتم ولی الان پس از حدود 2000 کارکرد خیلی کم شده تاکید میکنم خیلی کم شده ولی قطع نشده.
درود
دوست عزيز براي لرزش پله اي فرمون كار خاصي نميشه انجام داد ولي براي اينكه مطمئن بشي بهتره كه پيچهاي اتصال پوسته جعبه فرمان به بدنه خودرو را يه آچار بندازي چون ممكنه يه وقت شل باشه و باعث لرزش شديد بشه .
من تا الان با سمندونم 42 هزارتا راه رفتم و نسبت به اوايل ، اين لرزش فرمون خيلي كمتر شده و يه جورائي ديگه عادي شده و صدائي نداره و فقط يكم پله داره .
در مورد كشيدن فرمون به سمت چپ يا راست حتماً ببريد نمايندگي تا جلوبندي ساز براتون زواياي فرمون و چرخ رو چك كنه و براتون ميزون فرمون كنه تا مشكلتون برطرف بشه . اين موضوع ربطي به لاستيك ايراني نداره و شما توي هر سرعتي كه فرمون رو رها كنيد ، ماشين نبايد به هيچ سمتي متمايل بشه ( به شرط مستقيم بودن جاده و نداشتن شيب عرضي غير معمول)
یعنی کسی نیس کمک کنه به من بگه چه شمعی خوبه واسه ای ف7؟و مدل فابریگ خودش چیه؟![]()
با سلام
والا منم حدود 1700 تا کار کرده ولی بدتر شده ولی بهتر نه! خدایی 30 میلیون پول نقد بدی به این ....... بعد ماشینی بگیری که هیچ امکاناتی نداره قیافه نداره سرعت و شتاب و مصرف پایین نداره تازه همچین مشکلاتی هم داره بدجور میسوزی!
من شهرستان هستم تا حالا دوبار واسه این موضوع بردم نمایندگی اما هیچکاری برام نکردن. یکیشون خیلی زحمت کشید باد لاستیک رو برام تنظیم کرد!!!
- - - Updated - - -
با سلام
والا منم حدود 1700 تا کار کرده ولی بدتر شده ولی بهتر نه! خدایی 30 میلیون پول نقد بدی به این ....... بعد ماشینی بگیری که هیچ امکاناتی نداره قیافه نداره سرعت و شتاب و مصرف پایین نداره تازه همچین مشکلاتی هم داره بدجور میسوزی!
من شهرستان هستم تا حالا دوبار واسه این موضوع بردم نمایندگی اما هیچکاری برام نکردن. یکیشون خیلی زحمت کشید باد لاستیک رو برام تنظیم کرد!!!![]()
درود
درصفحات قبل به تفصيل به اين موضوع پرداخته شده دوست عزيز .
سلام دوست عزیز مواظب باش اکثر ماشین های جدید بخصوص این ماشین را نباید به هیچ وجه هول داد و با هول دادن روشن کرد خسارت سنگینی به ماشین میزنه.
شمع سوزنی NGK .اگه ماشین دوگانه هست گپ شمع رو با فیلر روی 0.95 تنظیم کن اگه بنزینیه که دستش نزن.
من خودم دوگانه دارم .از گپ 0.7 تا 1.3 رو رو هر دو حالت امتحان کردم.کمترین مصرف و بهترین حالت کارکرد موتور روی همین 0.95 بود.
- - - Updated - - -
شمع سوزنی NGK .اگه ماشین دوگانه هست گپ شمع رو با فیلر روی 0.95 تنظیم کن اگه بنزینیه که دستش نزن.
من خودم دوگانه دارم .از گپ 0.7 تا 1.3 رو رو هر دو حالت امتحان کردم.کمترین مصرف و بهترین حالت کارکرد موتور روی همین 0.95 بود.
مرسي
سلام ماشين من هم وقتي فرمون رو ول مي كردم مي رفت يك طرف با يك تنظيم باد دقيق چرخهاي جلو مطابق دستور العمل كمپاني كه زير در صندوق عقب نصب شده مشكل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)