ممنون دوست گرامی..کارشناسی ترمی(مرتبط)مهندسی فناوری اطلاعات مدرک انسانی رو محدود نمیکنه (یا فقط مدرک رشته ریاضی میخواد)
ممنون دوست گرامی..کارشناسی ترمی(مرتبط)مهندسی فناوری اطلاعات مدرک انسانی رو محدود نمیکنه (یا فقط مدرک رشته ریاضی میخواد)
دوستان پاسخ ندادید که ... فناوری اطلاعات تو دفترچه سنجش ذکر کرده مرتبط با دیپلم های ریاضی و تجربی .. بعد اگر با دیپلم انسانی پذیرفته بشم امتحان خاصی پیشنیاز گرفته میشه
غیر مرتبط هم میشه و براش حدودا 12 واحد پیشنیاز در نظر گرفتن که طی ترم اول تا اخر ارائه میشه.
ثبت نام ترم بهمن کی شروع میشه
علمی کاربردی کلاسهای پنجشنبه و جمعه داره یا ایام هفتست؟
من شاغل هستم و کل روزم تا ساعت 17 پره
ثبتنام امسال انگار یکم دیر اومده ولی تا نیمه اول بهمن ماه باید شروع بشه.
بعضی از واحد ها کلاس های شاغیل داره که روزای تعطیل و ساعات دیرتر هست. توی دفترچه ببینید معلومه
فقط هنگام ثبتنام باید ذکر کنید که شاغل هستین و بعد هم برای ثبتنام در دانشگاه معرفی نامه ببرین
حتی بدون این که رشته ای خاص مخصوص شاغل ها برید ( چون به نظر به صورت کلی تفاوتی بین کلاس های شاغلین و غیر شاغلین نیست).فقط وقتی بگین شاغلین باید مدارک مربوطه رو هم ببرید.
اگه بتونید بعد از ساعت 17 کلاس ها رو شرکت کنید.
میتونید هر ترم تعداد کم تری درس بردارید.
پنج شنبه دارن.
جمعه گاها بعضی از درس ها هست.
سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستام ترم چهارم کاردانی است و دیگه درسی ندارد یعنی دیگه باید فارغ التحصیل بشود و منتظره برای کارشناسی شرکت کند
حالا سوالی دارم ایشون برای دریافت مدرک کاردانی باید چکار کنه منظورم این است که تازه نمرات را دادند و میخواهد بدونه کی میتونه مدرک کاردانی را دریافت کند
و سوال بعد اینکه باتوجه با اینکه دیگه کاردانی را پاس کرده الان میخواهد برای کارشناسی شرکت کند مشکلی نداره ؟
و لطفا در مورد تائیدیه تحصیلی دیپلم هم بگید چون دانشگاه گفته باید تائیدیه تحصیلی بیاره و خیلی ها گفتن ممکنه چند ماه زمان ببره آیا راهی است که فوری تائیدیه تحصیلی را دریافت کنه ؟
ممنون
خداحافظ
Last edited by jojonice; 26-01-2016 at 23:44.
............
سلام
دوستان مشکلی دارم .
یکی از امتحانات دانشگاه نتونستم شرکت کنم . و حتی نتونستم برای حذف اون درس گواهی پزشکی ببرم .
حال به دلیل غیبت غیر موجه ، تکلیف نمره اون درس چی میشه ؟ خودکار حذف میشه ؟ یا نمره 0 براش ثبت میشه .
نمره 0 حساب میشه دوست عزیز
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)