-بين 7600-5600-4700 قطعا 7600 گزينه بهتري هست مخصوصا تفاوت در كنتراستش محسوس هست
-بين 7600-5600-4700 قطعا 7600 گزينه بهتري هست مخصوصا تفاوت در كنتراستش محسوس هست
منم همین رو انتخاب کردم ! درسته قیمتش حدود 47 اینچ هست ولی فوق العادست ! شرمنده عزیز دل ! جبران میکنم فدات !
سلام
دوستان من قاطی کردم .
اگر ممکنه یک راهنمایی بدین .
میخوام سه بعدی بگیرم ، وقتم هم کمه .
میخواستم 40c7770 سامسونگ بگیرم که دیدم این 40NX710 سونی هم اومده و میتونم بگیرمش . اینم سه بعدی هست ، اما توی توضیحاتش زده برای استفاده از سه بعدی باید فرستنده سه بعدی داشته باشیم .
منظور چیه ؟ دستگاه اضافه ای که باید براش بگیریم چطوریه ؟ و حدودآ هزینه بالایی داره یا نه ؟
در ضمن این مدل سامسونگ گیرنده دیجیتال هم داره ؟ مثل همین مدل سونی ؟
سپاس
با توجه به پست قبلي ام و راهنمايي دوست عزيز t_tanhayam از بين lg ld 660 dh يا sam c 695 يكي رو بالاخره ميگيرم. اما مشكلي كه دارم اينه كه 660 ظاهرا" سايز 40 رونداره و اختلاف قيمت بين 32 تا 37 همين مدل نزديك 250 تومان ميشد.
حالا با توجه به اين كه قبلا" گفته شده 695 كمي رنگ مشكي رو بهتر نشون ميده ولي توي نمايش فرمت dat مشكل داره به نظر شما انتخاب نهايي كدوم باشه؟
t_tanhayam عزیز ، بالاخره گرفتم 7600 رو گرفتم ! انصافا ظاهر زیبایی داره ! فقط به نظرت چقدر تو کارت هدیه بهم میدن ؟
( هیچ علامتی از LG رو LED نیست ! منتظرم نمایندگی گلدیران بیاد نصب کنه ! فکر کنم با روشن شدن LED مارک ال جی پیدا بشه ! نه ؟ )![]()
سلام
آقا منم بالاخره یه سامی 6900 گرفتم،دوستان عزیز به خصوص استاد این بخش،راهنمایی دارن در خصوص اینکه سالم تحویلش بگیرم و اینا،سینما ام روش گرفتم،اگه اونم نکته ای داره ممنون میشم که راهنمایی کنین
-احتمالا حالت Optional داره و بايد كيت مجزا براش تهيه كنيد
-در مورد c7000 هم نه عزيز ----t نداره
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
-در مورد lg هم اره فريم هاي 42 دارند فقط
-در مورد فرمت dat نگران نباشين نيازي به كانورت نداره فقط تغيير نام ميخواد از .dat به .mpg وبعد اجرا ميكنه
ممنون ، اما یه نظری و یه کمکی بکنید تا بتونم تصمیم نهائی رو بگیرم .
c7000 سامسونگ یا NX710 سونی ؟
-مبارك باشه علي اقا
-خوب ديگه قرعه كشي
-دقيقا اطلاع ندارم اميدوارم هر چه زودتر ok بشه و لذتش وببرين
چاکرتم عزیز ! فقط سوالم اینه که این کارت هدیه ممکنه هیچی توش ندن یا بالاخره یه چیزی گیر آدم میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)