تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 1211 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
    vaghean to be in bazie mozakhraf migi kooolak?
    vaghean gand zadan ,har chi bishtar bazi karam sooti hash bishtar shod ,be nazare man sage pes 2005 ham be in hsraf dare ,hanoo dar baze ban vaghti mikhad shirje bezane eine hamoon fifa 2000 e 1000 ta eib dg ham dare ke hoselasho nadaram in ja begam vaghean mozakhrafe

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

همیشه پیس 1 یا 2 هفته زودتر از تاریخی که اعلام کردن میاد
    فکر نکنم تا حالا تو این چند سال تاخیر داشته باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبری از تاخیر نیست. اگر هم باشه احتمالا تاخیر خورده به 3 نوامبر.
    بازیها در هر منطقه ای معمولا زمان انتشار متفاوتی دارند.
    طبق همین Gamespot

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی در 23 اکتبر در منطقه ی اروپا، در 29 اکتبر در منطقه ی استرالیا و در 31 دسامبر در منطقه ی امریکای شمالی عرضه میشه.

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
    بزار PES 2010 نسخه کامل بیاد ، اون موقع چشم همه ی طرفداران فیفا از حدقه در میاد ، میافته تو قابلمه ، بعد می پزیمش ، می دیم به خورد خودشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

gholi1100 جون هستی. میشه برام ادامه آموزشهای ادیت رو بزاری آخه خیلی حال داد احسنت اگه میشه زودتر.اصلا تو وب سایتت همه این آموزشها رو بزار بیام یاد بگیرم آخه هرجا میری آموزش ، نوشته تصویری ، وقتی میزنی دانلود راپیدشر مث فوش میاد جلو روت که فری یوزری ونمیتونی دان کنی پس دستم به دامن که نداری به شلوارت.راستی بازم تشکر.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!

بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
    بگذریم من امشب دوباره رفتم سراغ PES 2009 تا مجددا تفاوتهاشو با این دمو مقایسه کنم . یکی از تفاوتهای مهم بین این دو نسخه دقت پاسهاست . توی این دمو دقت پاسها بسیار بالا رفته شاید دقیقتر از این دیگه امکان نداشته باشه ( به نظر من این دقت زیاد یک کم غیر طبیعیه ) در صورتیکه توی نسخه 2009 که امشب دوباره بازی کردم پاسها خیلی دقیق نیستن . من فکر میکنم کونامی عمدا اینکار رو کرده که گیمرها بیشتر تمایل پیدا کنن از پاسهای کوتاه و بلند استفاده کنن تا اینکه تکروی کنن .
    من هر چی این دمو رو بازی میکنم بیشتر بهش دلگرم میشم چوت تقریبا دارم مطمئن میشم بازی واقعا سخته و تا الان هیچ باگ گلزنی توش پیدا نکردم که بشه همیشه از اون راه به گل رسید فقط حیف که دروازه بانها مثل نسخه قبل خیلی ضعیف هستن اگه اینام قوی بودن فکر میکن توی زمان 15 دقیقه ای هم نمیشد یه تیم حریف گل زد .
    ایکاش فیفا 10 رو هم سخت تر از این درست میکردن تا بچه های طرفدار اون بازی هم لذت بیشتری ازش میبردن بالاخره سلیقه ها فرق میکنه و هر کسی به یک سبک بازی علاقه منده ما باید یاد بگیریم به سلیقه همدیگه احترام بذاریم .
    بچه های تالار گفتگوی فیفا از سخت نبودن بازی خیلی شاکین اما یک خبر خوب هم به طرفداران فیفا بدم که از قرار معلوم EA قراره یک پچ برای درست کردن ضربات شوت راه دور ارائه بده و دقت و قدرت این شوتها رو تا حدودی محدود کنه .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

9

یکی از تفاوتهای مهم بین این دو نسخه دقت پاسهاست . توی این دمو دقت پاسها بسیار بالا رفته شاید دقیقتر از این دیگه امکان نداشته باشه ( به نظر من این دقت زیاد یک کم غیر طبیعیه ) در صورتیکه توی نسخه 2009 که امشب دوباره بازی کردم پاسها خیلی دقیق نیستن . من فکر میکنم کونامی عمدا اینکار رو کرده که گیمرها بیشتر تمایل پیدا کنن از پاسهای کوتاه و بلند استفاده کنن تا اینکه تکروی کنن .
    البته اشتباه دارن تو پاس دادن مثلا همین یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم طبق عادت ساکر09 پاسکاریام رو شروع کردم (سبک بازیم اکثرا کارتیمی و پاس دادن) که رسیدم نزدیک محوطه خواستم پاس تو عمق به صورت چیپ بدم خیلی ضعیف کارکرد وتوپ رو زد به کله حریف چون قدرت پاسش کمه این رو دو سه بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همینطوره پس اونقدرا هم دقیق نشده ولی خیلی سرتره 09 هستش.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

gholi1100 جون هستی. میشه برام ادامه آموزشهای ادیت رو بزاری آخه خیلی حال داد احسنت اگه میشه زودتر.اصلا تو وب سایتت همه این آموزشها رو بزار بیام یاد بگیرم آخه هرجا میری آموزش ، نوشته تصویری ، وقتی میزنی دانلود راپیدشر مث فوش میاد جلو روت که فری یوزری ونمیتونی دان کنی پس دستم به دامن که نداری به شلوارت.راستی بازم تشکر.
    آموزش ggs که همون بود afs explor که بلد نیستم من فقط با ggs و kit server کار کردم ولی چشم اگه آموزشی گیرم اومد میزارم
    ضمنا gholi1100 نه gholi110 اسمم مهدی
    بازم چشم

10. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

راستی یه کیت سرور لازم دارم از کجا میتونم گیر بیارم(نگو وینسار که هرچی رفتم خرابه تو سایت مبارک خودت برام بزار {خیلی پررو شدم نه}) در ضمن اگه میشه توضیحاتش رو هم برام بزار مهدی جون منم آرمینم.متشکرم.
    Last edited by ArminxXx; 05-10-2009 at 01:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یه کیت سرور لازم دارم از کجا میتونم گیر بیارم(نگو وینسار که هرچی رفتم خرابه تو سایت مبارک خودت برام بزار {خیلی پررو شدم نه}) در ضمن اگه میشه توضیحاتش رو هم برام بزار مهدی جون منم آرمینم.متشکرم.
    نه آرمین جان دشمنات پررون
    چند تا آموزش برات تو وبلاگم توی قسمت آموزش گزاشتم امیدوارم به دردت بخوره ، اموزش کیت سرور هم گزاشتم
    برنامه کیت سرور رو هم گزاشتم توی قسمت ابزار که برات همینجا میزارم ولی کیت سرور فعلا روی نسخه دمو کار نمیکنه باید فعلا با ggs کار کنی تا نسخه اصلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •