کسی نیست که جواب ما رو بده یا اینکه راهنماییمون کنه؟
کسی نیست که جواب ما رو بده یا اینکه راهنماییمون کنه؟
سلام
مرسی از اینکه جوابمو دادی
من که نفهمیدم چی شد
کلا بیخیال ویندوز سون شدم
ولی xpرو دوباره نصب کردم
مرسی بازم
با سلام
شکایت من از windows search ویندوز سون هستش .عملکردش ضعیفه.به نظر شما میشه فکری به حالش کرد ؟
منظورم این است که مثلا آهنگی در اینترنت در حال پخش است ، من میخواهم آن را ضبط کنم چطور این کا را انجام دهم؟؟؟![]()
شما اول باید یکی از برنامه های ضبط صدا رو داشته باشی. البته خود ویندوز هم داره اما جالب نیست.
JetAudio
Cool Record Edit Deluxe
دو برنامه پیشنهادی من هستند که باز هم از بین این 2 برای ضبط و ادیت صدا Cool Record رو بیشتر پیشنهاد میدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال جهت رجیستر کردن.
Name: Mehr@n
Serial: COOL-TF477-46YM4-W74MH-6YDQ8
بعد در برنامه روی New Record کلیک کن و کیفیت صدایی رو که میخوای ضبط کنی رو تعیین کن.
بعد در پنجره ی باز شده نوع صدایی رو که میخوای ضبط کنی تعیین کن.
1. ضبط صدا از طریق میکروفن.
2. ضبط صدا از طریق Stereo Mix. این گزینه تمام صدایی که در کاپیوتر پخش میشه رو ضبط میکنه و میکروفن قطع میشه. مثلا اگر خواستید صدای یک موزیک زنده را در اینترنت ضبط کنید از این قست باید استفاده کنید.
3. گزینه های دیگه ای هم در صورت وصل بودن دستگاه های دیگه و یا کارت صدای جداگانه ممکنه در همین قسمت وجود داشته باشه. اما اگر کامپیوتر شما به هیچ دستگاهی وصل نباشه و کارت صدای جداگانه ای هم نداشته باشید فقط همین 2 گزینه براتون فعال خواهد بود.
![]()
میتونی از برنامه های جانبی برای سرچ استفاده بکنی. بعضی از این برنامه ها امکانات بیشتری در اختیار کاربر قرار میدند و سرعت سرچشون هم به مراتب بیشتره.
میتونی برنامه کم حجم زیر رو جهت این کار استفاده بکنی.
Effective File Search 6.4
دانلود همراه با کرک.
بعد از نصب برنامه کرک برنامه رو که در پوشه ی E.F.S.v6.4.Cracked قرار داره به مسیر نصب برنامه کپی کن و اون رو جایگزین فایل اصلی برنامه کن. در هنگام جایگزین کردن فایل خود برنامه باید بسته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اخرین کرک موجود واسه 7 64 بیتی با قابلیت اپدیت رو میخواستم لطفا سریع
راستی ویندوز خودم ode هست ولی بازم کرک میخواد
سلام .
چطور میتونم آپدیتهای ویندوز خودم رو بدم به سیستم یکی دیگه ؟
مخلصیم .
شما که هردتون خوبه خوب هردوتا رو نصب کنید...![]()
سلام من پنجره هام وسط نیستن و از سمت راست مانیتور نصفش رفته بیرون چیکار کنم همش وسط باز شه
7ultimate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)