شاتل اکو به منطقه ما نمیده دوست عزیز وگرنه مشکلی نداشتم![]()
شاتل اکو به منطقه ما نمیده دوست عزیز وگرنه مشکلی نداشتم![]()
آقا من الان رفتم تو سايت صبانت .512 سه ماهه رو زده 45 هزار تومن . و نوشته سه درصد ماليات و عوارض و 1000 تومن آبونمان مخابرات هم حساب شده . فقط قيمت مودم رو نزده !!!
حالا تو سايت سپنتا 512 رو زده 299900 !! اما نزده به ريال يا تومان!!. احتمالا همون 29 تومن باشه . ( هركي اين سرويس سپنتا رو داره بگه چنده ؟؟ سه ماهه 512 )
كدوميكي از اين 2 تا پيشنهاد ميشه ؟؟
منطقه مخابراتيمون هم مهديه ( منطقه 11 ) هست كه تقريبا همه isp ها رو ساپورت ميكنه .
تو اين منطقه كسي از دوستان اين سرويسها رو داره ؟؟
ميشه بگيد از لحاظ سرعت چه جوريه ؟؟ دايال آپم كه خرابه هميشه ( هميشه سرعت 31.2 هست .) adsl كسي داره تو اين منطقه ؟
سرعتش چه جوريه و از لحاظ قطع و وصل شدن چه جورياست ؟؟
اگه ممكنه سريع جواب بديد براي اشتراك ميخوام . ( ديگه از شر دايال آپ و هزينه هاش خلاص بشيم به اميد حق تعالي )
در ضمن هزينه كلي 512 با مودم و نصب و غيره چقدر ميشه ؟؟
مودم خوب چنده ؟؟؟ و چه ماركي خوبه ؟؟ نميخوام چيز خارق العاده اي باشه . زياد معمولي هم نباشه .
ممنون ميشم جواب سوالامو زود بديد .
من زياد با صبانت موافق نيستم! يه سري به سايت شاتل هم بزن
299900 تومان هست دوست عزيز
مودم هم USRobotics بهترين هست و Asus هم خوبه
قابل توجه بچه های کرج، اسیاتک توی کرج واسه طرح تبلیغاتی داره سرویس اینترنت رایگان میده
این شمارشه 4453696
قابل توجه بچه های کرج، اسیاتک توی کرج واسه طرح تبلیغاتی داره سرویس اینترنت رایگان میده
این شمارشه 4453696
299 هزار تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه خبره ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تو محدوده ما ( مهديه ) كسي از دوستان adsl داره ؟؟؟
قيمت اين مودمها چنده ؟؟؟؟
يه چيز ديگه . الان تو سايت شاتلم .
قيمت art home رو زده 19 هزار تومن . حالا جلوش نوشته 64 كيلوبايت سرعت دريافت و 64 كيلو هم سرعت ارسال . منظورش چيه ؟؟ كسي اين سرويس رو داره ؟؟ قيمت ماهانه اينه ؟؟
سرويس Eco هم زده 512/256 kbs سه ماهه 41900 كه متوسط هزينه براي هر ماه 13900 زده !!
از اين 2 تا سرويس كي داره از شاتل ؟؟
كلا وضعيت شاتل خوبه الان ؟؟
دوستمون گفت صبانت نه در صورتي كه تعداد زيادي از دوستان تو فروم از صبا نت استفاده ميكنن .
چرا ؟؟ مگه خوب سرويس نميده ؟؟؟
آسيا تك چي ؟؟
لطفا اگه ممكنه زود جواب بديد . خدا خيرتون بده .
ممنون .
Last edited by panther99; 25-06-2009 at 12:10.
سلام.
سرعتهایی که سپنتا میده کاملا واقعی هستند.
ولی شرکتهایی مثل صبانت اسمش 512 هست و اندازه 64 هم کار نمی کنه.
تازه سپنتا هیچ وقت قطعی نداره!
قیمتش هم همون 299 هزار تومنه برای سه ماهه..
پیشنهاد من سپنتاست.
عزیز قیمتش همون 299000 تومنه...
صبانت محدودیت داره
سپنتا نامحدوده
خیلی فرق میکنن باه
سلام
در منطقه مخابراتی حکمت شعار, سرویس با سرعت خوب با قیمت زیر 20 هزار تومان در ماه , کسی سراغ داره ؟ 2 گیگ در ماه هم برام کافیه ولی ترجیح میدم سرعت حداقل 256 باشه و کیفیت برام مهمه.
چند تا شرکت پیدا کردم مثل فن آوا , پارس آنلاین, صبانت , اما می خوام هر کدام از دوستان تجربه عملی ! داره منو راهنمایی کنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)