تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 1138 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دقیقا به نکته ظریفی در مورد علاقه به آمریکایی اشاره کردید.اتفاقا خودم امروز به همین نکته فکر کردم که اگر بنا به هر دلیلی ماشینی که توسط من براشون خریداری بشه دچار مشکل بشه ، تمام سرکوفت ها و سرزنش های این اتفاقو باید تحمل کنم.امروز هم متذکر شدم که حق انتخاب با خودشونه.
    یا پراید یا ال 90 و یا اگر تمایل داشت آمریکایی.البته خودشون تمایل به ماشین خارجی دارن اما آمریکایی...هنوز مطمئن نیستم.به هر حال تصمیم با خودشونه.
    امروز هم درگیر کارهای صافکاری و خورده کارهای ماشین ابوی بودم که وقت شند برم سراغ پونتیاک.
    فردا هم که جمعست و تعطیله و ما هم میریم تعطیلات.
    پس فردا اگر اتفاق خاصی نیفتاد میرم سراغ کولرش و آمارشو در میارم که چطوریاست.
    این اطلاعات مربوط به فنو هم پیگیری میکنم.سعی میکنم بازش کنم و عکس هم بگیرم.البته اون صدای خر خر فنو که فرمودی داره بد جور هم داره.زمستانو مثلا بخاری مزدم صداش خر خر میکرد.حتما این مواردو در زمان مناسب بر طرف میکنم.
    متاسفانه این روزا هم بقدری هوا گرم و سوزان شده نمیشه کاری کرد.مخصوصا من که پارکینگ سرپوشیده ندارم.مجبورم ماشینو تو کوچه باز کنم.حالا فکرشو بکیند کسی از همسایه ها بخواد از کوچه بره بیرون.مکافاتی دارم من .
    یک سوال فنی.
    رادیاتور ماشینم بنظر خودم مرخصه.نرمال نیست.داخلش خیلی زنگ زده.بطوری که زنگ بصورت ماده چسبیده شده به مجرای داخلی رادیاتور.چند باری شستشو دادم.اما فایده ای نداشت.
    حالا دو تا سوال دارم
    1.بنظرتون با این پودرهای شستشوی رادیاتو این زنگ برطرف میشه؟
    2.اگر رفع نمیشه، قیمت یه رادیاتور خوب و مناسب برای پونتیاک چنده.(چند لول؟و برنج یا آلومنیم)

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

رادیاتور له شدگی داره؟
    اگه ماشین زیادی داغ میکنه یا جوش میاره بهتره عوضش بکنی اگه هم میخوای عوض کنی یه آلومینیومی بخر امکان داره این پودرها که حالت اسیدی دارن بیشترشون موجب بشن رادیتور تو قسمتهایی که ضعیف شده و پوسیدگی بیشتری داره سوراخ بشه .
    ولی خب به نظر من یه نو آلومینیومی بخری بهتره
    البته اگه من بودم دنبال یه فن برقی acdelco هم میرفتم و پروانه و پولی اون رو حذف میکردم .
    هیچ فن برقی بجز فن ACdelco و فنهای دوو اسپیرو جواب رادیاتور رو نمیده البته شنیدم فنهای بوش مرسدس بنز ها هم خوب جواب رادیاتورها و موتورهای بزرگ رو میدن

3. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

رادیاتور له شدگی داره؟
    اگه ماشین زیادی داغ میکنه یا جوش میاره بهتره عوضش بکنی اگه هم میخوای عوض کنی یه آلومینیومی بخر امکان داره این پودرها که حالت اسیدی دارن بیشترشون موجب بشن رادیتور تو قسمتهایی که ضعیف شده و پوسیدگی بیشتری داره سوراخ بشه .
    ولی خب به نظر من یه نو آلومینیومی بخری بهتره
    البته اگه من بودم دنبال یه فن برقی acdelco هم میرفتم و پروانه و پولی اون رو حذف میکردم .
    هیچ فن برقی بجز فن ACdelco و فنهای دوو اسپیرو جواب رادیاتور رو نمیده البته شنیدم فنهای بوش مرسدس بنز ها هم خوب جواب رادیاتورها و موتورهای بزرگ رو میدن
    فعلا که هنوز جوش نیاوره.اما داغ میشه.منم جای خاصی نمیرم.رادیاتور تعمیری هست و رفع تکلیفی بوده.منم نمیزارم ماشین جوش بیاره.یعنی اصلا فشاری روش نیست.با این حال دلم میخواد بهینه باشه.
    تو فکر فن برقی هستم.اما قدم به قدم.باید حساب هزینه ها رو هم داشت.
    بنظرتون هزینه رادیات 5 لول آلومینیومی و فن برقی ای سی دلکو چقدر میشه؟
    Last edited by diyukis; 21-07-2011 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

توی تی تی از علی جمهیری ( هالفکلاچ) بپرسی دقیق قیمت میده
    فکر میکنم اون دو سال پیش فن و رادیاتور رو نزدیک 700 800 قیمت کرده بود دقیق یادم نیست

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

فن و رادیات استوک فکر می کنم بندر گناوه حدود 200 بیشتر نمیشه . خود علی جمهیری تا جایی که یادم هست قیمت گرفته بود !

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک سوال فنی.
    رادیاتور ماشینم بنظر خودم مرخصه.نرمال نیست.داخلش خیلی زنگ زده.بطوری که زنگ بصورت ماده چسبیده شده به مجرای داخلی رادیاتور.چند باری شستشو دادم.اما فایده ای نداشت.
    حالا دو تا سوال دارم
    1.بنظرتون با این پودرهای شستشوی رادیاتو این زنگ برطرف میشه؟
    2.اگر رفع نمیشه، قیمت یه رادیاتور خوب و مناسب برای پونتیاک چنده.(چند لول؟و برنج یا آلومنیم)
    معمولا براي پاك كردن زنگ داخل راديات از سيخ زدن استفاده ميشه كه اين كار رو تعميركاران رادياتور انجام ميدن..البته اگر مشكل راديات خيلي زياد باشه ممكنه با اين سيخ زدن هم درست نشه و با همين كار چند تا سوراخ جديد هم درست بشه و ناچارا اون لوله ها رو كور بكنند كه در اين صورت از كارايي راديات كم ميشه.
    در مورد شستشوي راديات با مواد مخصوص اين كار بي فايده است..سالها من از اين مواد در رادياتهاي مختلف و با شيوه هاي مختلف استفاده كردم و هيچوقت نتيجه نگرفتم..
    از همه جور مواد از پودري گرفته تا مايع..از ايراني تا آمريكايي همه رو آزمايش كردم اما فايده نداشت.
    اگر وضعيت راديات خيلي خراب باشه بايد سيخ زد و البته ممكنه بعد از سيخ زدن بازهم مشكل داشته باشه و ديگه به درد نخوره...اما اگر مشكل زيادي نداشت من يه راه رو كه خودم هميشه در اينجور مواقع استفاده ميكنم رو توصيه ميكنم انجام بدي.
    چند بار راديات رو پر از آب بكن و بعد جنت پايين رو شل بگذار و يه دفعه خالي كن اينجوري مقداري از زنگها خارج ميشه..بعد يك ليوان متوسط نفت سفيد توي رادياتور بريز و بقيه رو هم اب معمولي پر بكن..يه روز باهاش دور بزن..و بعد خالي بكن..چند بار اين كار رو انجام بده و هر بار كه خالي ميكني ميبيني كه مقدار زيادي از زنگهاي توي موتور و راديات رو با خودش پاك ميكنه..نفت سفيد به اون مقدار كم مشكلي نداره و چون چربه جلوي زنگ زدگي رو ميگيره. به جنت و لاستيكها هم صدمه نميزنه...
    هر بار كه اين نفت رو ميريزي و تخليه ميكين ميبيني كه رنگ آب خارج شده روشنتر از دفعه قبله تا اينكه ديگه تمام زنگهايي رو كه ميتونسته پاك ميكنه..
    حالا نوبت مواد ضد زنگ و ضد رسوبه. يك قوطي ضد زنگ يك ليتري بگير و توي راديات بريز..مابقي رو هم پر كن از آب راديات..
    وقتي كه اين كار رو كردي بعد از چند روز ميبيني كه باز هم مقداري زنگ كنده شده و از درب راديات خارج ميشه( وقتي كه درب راديات رو باز كني) . چون اين مواد نگهدارنده ضد رسوب و ضد زنگ خيلي قوي هست زنگهايي رو كه نفت سفيد نتونسته پاك بكنه رو با خودش حل ميكنه و ميبره..اما يك مشكل ميتونه بوجود بياد و اينكه خيلي از اين زنگها در واقع جلوي نشت آب رو ميگيرن و ممكنه بعد از ريختن ضد زنگ چند وقت بعد نشتي آب از درب ترموستات..رادياتور..واتر پمپ..راديات بخاري توي اتاق.. پولكهاي سيلندر و سر سيلندر يا حتي نفوذ آب به داخل گيربكس داشته باشي.
    بايد مدام چك كني تا مطمئن بشي هيچ كدوم از اين مشكلات رو پيدا نكرده بخصوص در مورد گيربكس كه اگر آب وارد اون بشه و بمونه خرابش ميكنه و كلي خرج ميتراشه.
    راديات خنك كن روغن گيربكس كه توي مخزن سمت راديات هست و لوله هاي اون كه به سمت گيربكس ميره رو هم بايد بعد از اين كار مدام چك كني..گيج روغن گيربكس رو هم مرتب چك كني تا مطمئن بشي آب وارد گيربكس نشده..
    درب رادياتور هم بايد كاملا اب بندي شده باشه و سوپاپ اون به درستي كار بكنه..گلويي راديات اگر سالم باشه كاملا آب بندي ميشه..مخزن راديات( پلاستيكي) رو هم باز كن و بشور تا زنگي توي اون نباشه..
    خلاصه اين كارها رو كه انجام بدي كم كم ماشين بر ميگرده به حالت اولش و بهتر ميتوني از مشكلاتي كه ممكنه بعدا داشته باشه سر در بياري
    Last edited by camaro lt; 21-07-2011 at 23:54.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد راديات نو الان كه موجود نيست..حداقل شركت راديات ايران كه زماني ميساخت ديگه توليدي نداره و ازشون سوال كردم گفتن فقط طبق سفارش ميسازيم..قيمت اون هم خيلي بالا رفته. احتمالا الان بين 150 تا 200 باشه( كامل) ولي اگر فقط قسمت خود راديات رو بخواهي كمتره.مخازن خودش رو اگر سالم باشه ميتوني دوباره روي اين جديد نصب كني.آلمينيومي خييل خوبه و تبادل حرارتي بالاتري داره اما خيلي گرانتر در مياد و تعميراتش هم به سادگي نوع مسي نيست.
    فن برقي بجاي پروانه اگر بگذاري حتما بايد دينام بسيار قوي و باطري مناسب داشته باشي..اينجا چند بار كسايي رو ديدم سعي كردن اين كار و بكنن اما خيلي هزينه كردن و نتيجه خوبي نداشت.

11. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من رادیاتور ایمپالا رو نو کردم ایرانی 5 لول
    با هزینه نصب 240 هزار تومن

13. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی اقا ممنونم بابت توضیحاتت.کامل و جامع بود.اما فکر کنم اگر دست به رادیانورم بزنم از هم بپاشه و نتیجه خوبی نگیرم.بنظرم عوض بشه خیلی بهتره.چون عمر مفیدش دیگه تموم شده.
    محمد جان ممنونم.شما این رادیاتوری که خریدی از کجا تهیه کردی؟ابعاد رادیاتور های آمریکایی متفاوته؟رادیاتور فروش های معمولی دارن؟؟از لوازم آمریکایی باید تهیه بشه ؟
    من خودم نظرم روی رادیاتور آلومینیومی هست.چون کیفیت و نتیجه بهتری داره.نهایتش میخواد 100 یا 150 بیشتر هزینه بشه اما یه کار تقریبا عمری میشه و خیال راحت.

در مورد قیمت این رینگ پونتیاک هم نظر بدید.قیمت پایین تر گیر نمیاد؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این لانه زنبوری رو اگه سالمه زود بخرش وگرنه میرم شماره رو به علی جمهیری میدم که اونم دنبال همینا بود
    ولی اگه رینگ زدگی شدیدی نداشته باشه زیباترین رینگ پونتیاک هستش

17. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •