تو آدرس
profiles.yahoo.com
به دوستتون بگید بره قسمت مربوط به کانکشن اونجا آیدی تو remove کنه
تو آدرس
profiles.yahoo.com
به دوستتون بگید بره قسمت مربوط به کانکشن اونجا آیدی تو remove کنه
جواب نداد![]()
سلام به همه:من کلی مشکل دارم.من لیسانس زبان دارم.واسه فراموش نکردن زبانم وارد روم مختلف میشم.اونجا مشکل ندارم ولی گاهی وقتا میخوام با مشهدی ها چت کنم.میخواستم ببینم کسی روم خواصی رو میدونه.شمارشو به من بگه؟ممنون
هیچ قانونی وجود نداره که بگه فلان شخص باید بره فلان روم ولی شنیده ها حاکی از اینه که ترتیب روم ها به اینصورت میباشه :
محتوای مخفی: چت روم ها
سلام بابا ما که بالاخره sign in شدیم ولی باز تو رومای مختلف که میریم نشانه ای برای بالا پایین رفتن page وجود نداره بعدشم وقتی میخام با کسی chat کنم حجم یه صفحه که پر شد دیگه پایین نمیشه رفت و نمیشه pm داد یا دید. تو روم ها هم نمیشه pm هارو send کرد تازه یه error هم موقع go to room میده :
an error has occurred in the this page
line : 7
error : library not registered
url : file:///C:/Program%20Files/Yahoo!/Messenger/HFDhm9ch8iKUwjpIx3wj6A--
چه کاری باید بکنم با تشکر
اینی که دادید کاملا اشتباه هست.من 7 سال هست چتتر هستم.از yahoo messenger4 چت میکردم. 1 تا 10 ما ل تهرانه.11 تا 13 مال اصفهان.14 15 ما تبریز.16 17 18 19 ما شیراز.20 مال کرمان.25 رشت.26 انزلی.29 و 30 مشهد.44 بوشهر.49 گرگان.58 قم .131 دوباره رشت.63 شیراز. بقیشم یادم نمیاد.اگه شک دارید برید از توو خود روم بپرسید.متوجه میشید کی ذرست میگه
در ضمن به علت اختلال در سرور vc.yahoo.com فعلا از voice chat خبری نیستالبته این مشکل جهانیه و مربوط به ایران نیست
کسانی که از برنامه Y!supra استفاده میکنن به راحتی با تغییر سرور voice شون میتونن در روم voice داشته باشن.
![]()
Last edited by arashsard; 12-09-2011 at 11:27.
دوست عزیز جسارتا کلا اشتباه هست .
چند موردی رو که فقط من میدونم و مطمعن هستم 22 و 23 مربوط به کرمانشاهه . 50 کردستان و ....
برو توی Profile قسمت Settings ،
حالا از قسمت Updates / manage Updates رو انتخاب کن
همه ی گزینه های Manage sharing preferences رو غیز فعال کن .
View my updates رو بزن و اگر چیزی بود پاکش کن .
تموم
*البته اون دوستی که آی دی شما توی لیستش نشون داده میشه باید این کارو بکنه
Last edited by mehr film; 12-09-2011 at 12:42.
بله.این دو تا هم درسته
این ها اطلاعاتی هست که اعلام شده و ممکنه تو شرایط مختلف تغییبر کنه و نمیشه دقیق گفت که کدوم مربوط به کدوم استان هست چه بسا امروز ربات ها اکثر روم ها رو اشغال کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)