و خداومد وی پـــــــــــــی ان را آفرید !!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
و خداومد وی پـــــــــــــی ان را آفرید !!!![]()
با سلام
دقیقا میل چت و وب و همه هاست و دامین ها در کنترل هستش !
چند تا بحث سیاسی چند تا خبر رسانی مساوی با اونه که شب ساعت 3 با لحاف دشک آدم و از خونشون نیست میکنن
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
با سلام
اینترنت ملی که همه میدونین چیه نیازی به تعریف نیست !
همه دیتا بیس بعضی از سایتهای مهم روی چند تا سرور آپ میشه
بعد از اون مطالبی که به نفع اونا نیست حذف میشه بعدا در اختیار من و شما هستش
دیگه چیزی به اسم همارا لایزر و مکس نت و بقیه نیست !
اینترنت و مستقیم مخابرات میده بهتون !
مثل شبکه دات IR بعضی از مدارس و ارگانها که فقط به شبکه دیتا بیس وصله و هیچ سایت دیگه نمیره
Last edited by arashrasa; 28-04-2010 at 12:50.
بله سرعت دانلود از رپيد فوق العاده پائينه و من كه اكانت دارم و بالاي 100 دانلود داشتم الان حداكثر 10 سرعتشه
من تا الان قانع نشدم كه وی پـــــــــــــی ان بي خطره شما كه استفاده ميكنيد مشكلي ندارين؟چه مدته؟رايگان يا پولي استفاده ميكنيد
اتفاقا تو کل دنیا از وی پی نا!! به خاطر امنیتش استفاده میکنند که در ایران طبق هر محصولی کاربردش اشتباه تعریف شده
مثلا یه دکتر مهندسی داره رو یه چیزی آزمایش میکنه نتایج رو به وسیله وی پی نا میفرسته مثلا به همکارش که امنیتش حفظ شه .
Last edited by kral_pontiac; 03-05-2010 at 18:39.
من يه بار ميخواستم استفاده كنم كه اون كسي كه ميخواستم ازش بگيرم بعد همه تنظيمات يه فايلي رو هم داده بود كه تا به رجستري اضافه نميشد كانكت نميشد و اينش منو نگران ميكرد كه چرا بايد به همچين كاري نياز باشه؟و حدس زدم شايد بدين وسيله اطلاعاتي از كامپيوترم فرستاده بشه وگرنه ماهيت وي پي ان كد گذاري شده هستش اما نميشه به سرويس دهنده هاي ايراني اعتماد كرد ... راستي ناسلامتي خودمونم مهندسيما!!!
لازم نیست چیزی به رجیستری اضافه بشه
تو نت بگردی رایگانش برای تست پیدا میشه
حرفای دوستمون کاملا تایید میشه....
و این دقیقا یعنی بدبختی!!!!
اگه اینطور بشه هیچ آنتی ف ی ل ت ر ی کار نخواهد کرد. بدون استثنا نمیتونیم از فیلتر شکن استفاده کنیم....
دقیقا مثل اینکه آدم رو انداخته باشن داخل یه خونه و بگن تا آخر عمرت اینجا زندگی کن...
واقعا که....
اون فایل واسه اینه که شما خودتون تنظیمات رو دستی انجام ندین .
اون فایله یه کانکشن با تمام تنظیمات مورد نیاز درست میکنه و کافیه شما فقط یوزر وپس رو بزنید .
اما غیر این میتونید به آسانی به صورت دستی هم کانکشن بسازید و تنظیمات رو اعمال کنید . بدون اینکه نگران دزدیه شدن اطلاعاتتون باشید !
نه عزيز فايل كانكشنو خودم ميدونم چيه ايني كه من ميگم تا روش كليك نميكردي و به رجستري اضافه نميشد اون كانكشن (حالا چه بصورت دستي درست كرده بودين چه با فايل ستاپ خودشون) كار نميكرد
راستي تا آخر عمر قراره سرعت دانلود رپيد شبا پائين باشه؟ آخه اگه مربوط به پيلتره چرا فقط شبا اينجور سرعت پائين و افتضاحه و روزا به نسبت بهتره؟
آخه من قبول کردم !نه عزيز فايل كانكشنو خودم ميدونم چيه ايني كه من ميگم تا روش كليك نميكردي و به رجستري اضافه نميشد اون كانكشن (حالا چه بصورت دستي درست كرده بودين چه با فايل ستاپ خودشون) كار نميكرد
به یکی بگی واسه کانکت شدن نیاز به اضافه شدن کلید به رجیستری هست فکر میکنی عکس العملش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)