تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 1178 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

نظرتون در مورد hp dv 6899 با بودجه ی 1.500 چیه؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

قیمت این لپ تاپ چنده ؟؟

acer-aspire-5720-4984

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Is'nt There anybody to answer me????????????

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

آبا لپ تاپی با cpu دوهسته ای و رم 1 گیگ زیر 600 تومن هست یا نه ؟؟ ( فرقی نمیکنه از کدوم برند باشه )

و یه سوال دیگه ::

قیمت dell500 چنده ؟؟ امروز رفتم گفتن 590 تومن درسته ؟؟
    آیا مدلی قویتر از این ( dell 500) با قیمت کمتر از 600 تومن هست ؟؟ ( فرقی نمیکنه کدوم برند باشه)

و بازم تشکرات مرا پذیرا باشید........فرا رسیدن عید سعید فطر رو هم خدمت همه دوستان و کاربران عزیز تبریک عرض میکنم.

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما که انقدر زحمت می کشی و به سوال های همه جواب کامل می دی یه زحمتی بکش و ما رو هم یه راهنمایی کن!

من 900 تومن برا خرید نوت بوک کنار گذاشتم، دانشجوی برق هم هستم. اهل بازی و گیم و ... این حرف ها هم نیستم.
    فقط می خوام یه چیزی بگیرم که بی درد سر باشه جون سخت باشه؟
    چی بخرم؟ از کجا بخرم؟

خیلی ممنونت می شم اگه رهنماییم کنی

جون سخت صفتی هست که ادم رو یاد یه برند میاندازه و اون هم فقط "دل "هستش
    شما میتونی هم 1525 بگیری هم 1310 رو بگیری
    میتونی با کانفیگ های حول حوش 900 تومنی شون رو پیدا کنی تو بازار
    اگه ال سی دی بزرگ تر میخواهی 1525 ال سی دی 15.4 داره.اما 2.8 کیلوگرم اینطورا وزنش میشه
    از طرفی اگه ال سی دی کوچیک میخواهی میتونی 1310 رو انتخاب کنی که از اسمش هم مشخصه ال سی دی 13 اینچ داره و وزن خیلی خوبه کمتر از 2 کیلوگرم
    ضمن اینکه فکر کنم یه کانفیگ از 1500 رو هم با این قیمت بتونی پیدا کنی
    کلا تو این قیمت مشخصات عمومی نوت بوک ها اینه:
    سی پی یو 2 هسته ایی 2
    fsb :800
    رم 1 تا 2
    کارت گرافیک ایی مانند intel x3100
    هارد های حدود 100 و خورده ایی
    دارای یه چیزهای جانبی مثل بلوتوث و وب کم و...
    پیشنهادم اینه شما خودت کاملا سرچ کن.بعد 2-3 مدل رو گلچین کن بیا اینجا مشورت بگیر ببین کدومهاش واست مناسب تره

سلام به همه بچه های فروم
    من میخوا یه لب تاب حدود ا (حالا 100 بالا پایین) بگیرم.تاحالا هم با سرچی که کردم dell v, بهتر دیدم.ولی کلی سوال دارم.هر کی کمکم کنه ازش ممنون میشم
    1.فول پورت یعنی چی؟ و تو این رنج قیمت dell آیا داره؟ اگه نه پورتهایی که کم داره چیه و کاراییش چیه؟ اگه خیلی مهم باشه یا نمیگیرم یا میزارم پولم جمع شه چیزی که داشته باشه میگیرم
    2.تو این رنج قیمت کارتهای گرافیک که هست delicate هست یا نه؟ و اگه داره چنده؟ من تو لیستهایی که دیدم مدل کارت بعضا هست ولی از کجا میشه فهمید حافظه delicate چقدره؟ تو لستی که صفحه اول هست پیدا نکردم.کجا میشه با توجه به مدل این مشخصاتو فهمید؟
    3.ر م 1 vista با نرم افزارهای سنگین رو جوابگو هست یا 2 نیاز داره؟ این وسظ نقش cash چیه؟ فکر کنم cpu core2 cash 4 با رم 2 و گرافیک 256 (delicate) حداقل چیزی باشه که آدم 6 ماه بعد پشیمون نشه با توجه به اینکه VGA و CPU قابل آپگرید نیست.درسته؟

پیشاپیش اطز راهنماییتون ممنونم
    همیشه این یه قانون کلیه که"هر چه قدر پول بدی اش میخوری"
    این پول شما خوبه.منم الان خودم 1.300 دارم همش پیش خودم میگم ای کاش 300 تومن بیشتر داشتم
    1500 از دل رو میتونی کانفیگ با این قیمتش رو گیر بیاری(من خودم تا چند وقت پیش بودجه ی شما رو داشتم و میدونم این بهترین گزینه هست تقریبا)
    /\/\/\/\
    از اچ پی هم یه مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1030 هست مشخصات جالبی داره
    ==
    اما من خودم 1500 رو بیشتر میپسندم
    \/\/\/\/
    در مورد رمها اگه در مورد اون مدل خاص تحقیق کنی کاملا متوجه میشی چه مقدار رم اختصاص داده شده داره و تا چقدر شیر میکنه
    مثلا کارت گرافیک 8400 جی اس(فکر کنم کارت گرافیک dell 1500 هم همین باشه) ددیکیت یا رم اختصاص داده شده اش 128 هست
    نکته:
    تو انتخاب لب تاپت به نظرم خیلی روی "رم"وسواس نداشته باش.چون یکی از قطعاتیه که موقع خرید راحت میتونی ارتقاش بدی اما بقیه قطعات عموما قابل ارتقا نیستن.تو مدل دلخواهت رو انتخاب کن.اگه رمش کم بود همون جا موقع خرید بگو واست رمت رو ارتقا بدن
    ====
    نکته کلی:
    به شکل کلی نوت بکهای بین 800،900 تومن با یه نوت بوک 1 تا 1.100 تومنی بیشتر روی کارت گرافیکش هست.نوت بوک گرون تر از جی فورس استفاده میکنه.اما نوت بوک ارزون تر که کانفیگ خوبی هم داره .کمپانیش واسه کم شدن قیمت اش یه جای کارت گرافیک های جی فورس میان از کارت گرافیکی چون intel x3100 استفاده میکنن تا ارزون تر در بیاد
    شاد باشید

6. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

نظرتون در مورد hp dv 6899 با بودجه ی 1.500 چیه؟

سلام مجدد به دوستان بعد از غیبت چند روزه .

خدمت شما بگم که واسه کسی که یه سیستم قوی و تک میخواد و به ظاهر اهمیت زیادی میده و میخواد لپ تاپش تک باشه عالی هست ولی باید اینو گفت که با 1.500 تو همین برند hp میتونی dv 6880 بگیری که رمش 2 برابر هست و ...

ولی اینو هم باید گفت که ظاهر 6899 از نوع special هست واقعا تک هست .

خلاصه بگم با این قیمت لپ تاپی کمی قوی تر اما با ظاهری کمی پایین تر هم میتونی بگیری .

1. dv4 - 1070

2. dell xps m1530

3. dv 6880

موفق .....

8. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بروی چشم ، جواب سوال اولت : Full Port اصطلاحا به لپ تاپی میگن که پورت های Serial و Paralel و DVI و در بعضی مدلها مثل HP دارای پورت Expansion هستن و منظور لپ تاپیه که احتیاج به تبدیل و آداپتور برای پورت نداشته باشه و بیشتر به درد افرادی میخوره که استفاده حرفه ای و صنعتی دارن ... بله دل داره سری Latitude مثل D820
    2- درست رنج قیمتتو نگفتی اما میشه با 1 میلیون و 200 یه لپ تاپ خوب با کارت گرافیک Delicate تهیه کرد مثل دستگاه های Vostro از دل یا Satellite از توشیبا و این رو هم بهت بگم که روی حرفهای تبلیغاتی فروشنده نباید اعتماد کنی و ممکنه بهت بگه فلان دستگاه 1 گیگ گرافیک Delicate شده داره که دروغ میگن بیشتر وقتها ...
    بهترین راه اینه که بری سایت سازنده خودت دنبال اطلاعات بگردی یا از سایت های معتبر آمار بگیری ...
    3- بستگی به ورژن ویستا داره و اینکه بخوای از Aero استفاده کنی و چندین مورد دیگه ... اما معمولا 1 گیگ رم برای کار با برنامه هایی مثل Office و اینترنت و گوش دادن به آهنگ و این چبزا کافیه ...
    کش رو هم تو پستهای قبلی توضیح دادم و یکی از مهمترین نکته ها برای خرید دستگاهه که باید دقت کنی ...
    البته CPU Core2Duo با 4 مگ کش زیاد هست و یه چیز دیگه که باید دقت کنی FSB سی پی یو هست که سعی کن 800 یا بالاتر بگیری ( بستگی به مدل )

ممنونم ازتون بچه ها.
    ببینیین این چطوره؟

CPU
    :core 2 duo 2.0
    Cash
    :4096 KB
    Ram
    :1024 MB
    HDD
    :160 GB
    Drive
    VD-RW
    LCD
    :15.4 WXGA
    VGA
    :Geforce 8600
    webcam
    : Available
    bluetooth
    :Available
    wireless :Available Guaranty :Internationalos
    :vista

weight : 2.7 KG

البته این چند تا مورد به ذهنم رسید:
    یکی اینکه این گارانتیش که بین الملل ایراد نیست؟ یعنی اونایی که گارانتی داخل دارند آیا واقعا نیاز میشه و وقتی شد آیا واقعا سرویس میدن یا میگن این قسمتش مربوط به ما نمیشه و از این حرفها که این شرکتها خوب بلدند.
    دوم اینکه aero و FSB چیه؟ الان تو این کاتالوگ چیزی از FSB گفته نشده ، از کجا باید اونو فهمید؟
    سوم اینکه پس RAM 1 برا ویستا و یه نرم افزار مهندسی مثل ORCAD یا بازی کمه ،درسته؟ اگه اینو بخوام باید رم رو ارتقا بدم؟
    چهارم اینکه کشور تولید کننده چقدر مهمه و این مدل معلومه ساخت کجاست ؟
    و آخر اینکه این نوت بوک چقدر قیمت میخوره؟

بازم یه دنیا ممنون از همتون

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنونم ازتون بچه ها.
    ببینیین این چطوره؟

CPU
    Cash
    Ram
    HDD
    Drive
    VD-RW
    LCD
    VGA
    webcam
    bluetooth

یکی اینکه این گارانتیش که بین الملل ایراد نیست؟ یعنی اونایی که گارانتی داخل دارند آیا واقعا نیاز میشه و وقتی شد آیا واقعا سرویس میدن یا میگن این قسمتش مربوط به ما نمیشه و از این حرفها که این شرکتها خوب بلدند.
    دوم اینکه aero و FSB چیه؟ الان تو این کاتالوگ چیزی از FSB گفته نشده ، از کجا باید اونو فهمید؟
    سوم اینکه پس RAM 1 برا ویستا و یه نرم افزار مهندسی مثل ORCAD یا بازی کمه ،درسته؟ اگه اینو بخوام باید رم رو ارتقا بدم؟

سلام
    این کانفیگ مال سری xps هست؟اخه کارت گرافیکش 8600 جی تی هست.
    که کارت گرافیک خیلی خوبیه.
    کش اش هم بالاست.فکر کنم fsb اش هم 800 باشه
    فکر کنم قیمتش حول و حوش 1.200-1.300 باشه
    رم 1 واسه ویستا که کافیه واقعا.اما اگه بخواهی بازی هم باهاش انجام بدی واسه اینکه تقریبا مشکلی نداشته باشی اگه رم 2 بگذاری واسش دیگه عالی میشه.اره رم گفتم که قابل ارتقا دادن هست.تا 4 گیگ رم میشه ارتقاش بدی
    نکته:
    اگه میخواهی رم ارتقا بدی همون موقع فروش انجام بده نه بعد گذشت زمان.چون موقع فروش فروشنده که واست عوض میکنه.رمت رو بر میداره به عنوان رم فابریک و رمت رو که ارتقا میده خرج زیادی رو دستت نمی یوفته(دوست من دل 1510 گرفت.2 رو به 4 گیگ ارتقا داد همون موقع خرید و فقط 30 تومن خرج واسش برداشت
    اما اگه بعد ها بخواهی ارتقا بدی.دیگه رمت رو به عنوان رم نو برنمیدارن و رم بخواهی ارتقا بدی هزینش سنگین میشه تقریبا
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
    توی کشورهای تولید کننده الان مدلهای ساخت"ایرلند"و "لهستان"هم عالی هستن هم محبوب هم کمی گرون تر شاید.اما الان کمیابه و یه کمی سخت پیدا میشه
    الان مدل اروپایی زیاد هست و راحت پیدا میشه
    چینی اش هم هست که اونم راحت پیدا میشه
    کلا همشون تحت لیسانس هستن و همشون عالی هستن
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
    اها تو بحث گارانتی.واسه دل گارانتی کم نیست.بهترینشون زیگورات هست که از بقیه حداقل 50 تومنی گرون تره
    اما گارانتی های دیگه هم هستن مثل" delliran "دفتر هاشون بیشتر توی پایتخت یا انقلابه.یه سر بزنی پایتخت باهاشون اشنا میشی(دوستم میگفت طبقه 3 هستش.زیگورات هم هم طبقه 1 داره هم طبقه 3.طبقه 3 دفتر مرکزیشه البته)
    نکته:
    فقط پیشنهادم اینه گارانتی مغازه ایی نگیر.گارانتی از شکرت های گارانتی کننده بگیر حتی اگه اسم و رسم اون گارانتی دهنده زیاد نباشه
    شاد باشی

11. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم ازتون بچه ها.
    ببینیین این چطوره؟

CPU
    Cash
    Ram
    HDD
    Drive
    VD-RW
    LCD
    VGA
    webcam
    bluetooth

دستگاه خوبیه و گرافیکش هم خوبه ، گارانتی بین الملل به نظر من یعنی بدون گارانتی !!! و هیچ ضمانتی روش نیست و منظور همون ضمانت خود شرکت سازنده هست و تو ایران اعتباری نداره ( دل و اچ پی و سونی و ... تو ایران بطور مستقیم فعالیت نمیکنن که بخوای از این گارانتی استفاده کنی البته بغیر از ASUS :ه مستقیم نظارت داره ) یا لپ تاپ خوب بدون گارانتی بگیر یا میگیری و میخوای خیالت راحت باشه با گارانتی رسمی مثل زیگورات تکنولوژِی و یا ایران رهجو و یا دیجیتال و امرتات و اینا رو بگیر و FSB پهنای باند سی پی یو هست و تاثیر زیادی تو پردازش داره و هرچی بیشتر باشه بهتره و Aero یه قابلیت انحصاری ویندوز ویستا هستش که یه نوع رابط گرافیکیه و احتیاج به گرافیک خوب و سخت افزار مناسب داره تا بتونی اجرا کنی و تو همه نسخه های ویستا نیست .
    FSB رو بعضی کاتالوگ ها میزنن و اگه پیدا نکردی باید بری سایت سازنده .
    آره باید رم رو ارتقا بدی و به نظر من 2 گیگ برای شما کافیه و حدودا 25 هزار تومن با رم سامسونگ یا کینگ استون برات خرج داره .
    زیادی مهم نیست و اکثر مدلها با یه کیفیت ساخته میشن و تحت لیسانس هستن .
    با اینکه اسم برند رو نگفتی اما به نظر من حدودا 1 میلیون و دویست هزار تومن

13. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها این هم آمار پر فروش ترین ها در ایران که توسط یه سایت بسیار معتبر داده شده که نمیتونم بگم اسمشو ( ما که الکی یه اخطار گرفتیم دومیش زور داره !! )

باز هم دل اوله ( هر برتری بی علت نیست )

1- دل با 32 %
    2- سونی با 25 %
    3- اچ پی با 10 %
    4- توشیبا با 8 %
    5- ایسر با 7 %
    6- آی بی ام با 5 %
    7- ایسوس با 4 %
    8- اپل با 3 %
    9- سوزوکی با 2 %
    10- فوجیتسو زیمنس با 2 %

بقیه برند ها شامل MSI و LG و Samsung و Gigabyte و .... با 2 %

15. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •