تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 905 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

باتری های خشک ماشین من علامت خالی رو نشون میده و این علامت خیلی وقته که همینطوری مونده
    قبلا با کمی کار کردن علامت دوباره سبز میشد ولی حالا نه
    این یعنی اینکه بازی خالی شده ولی باتری به خوبی کمتر میکنه و مشکلی نداره چه در استارت زدن حتی اگه چند روز هم خاموش باشه
    میخوام بدونم آیا من رو یهو جا میزاره؟
    واینکه میشه باتری خشک رو دوباره شارژ کرد؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

باتری های خشک ماشین من علامت خالی رو نشون میده و این علامت خیلی وقته که همینطوری مونده
    قبلا با کمی کار کردن علامت دوباره سبز میشد ولی حالا نه
    این یعنی اینکه بازی خالی شده ولی باتری به خوبی کمتر میکنه و مشکلی نداره چه در استارت زدن حتی اگه چند روز هم خاموش باشه
    میخوام بدونم آیا من رو یهو جا میزاره؟
    واینکه میشه باتری خشک رو دوباره شارژ کرد؟
    سلام
    باتریهایِ AC DELCO بهترین هست در دنیا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا چهار پنج سال هم کار میده در مناطق گرمسیر .
    وقتی میخرینش علامتش سبز هست
    اما بعد از شش هفت ماه سیاه میشه درحالیکه باتری سالم و قوی هست و سالها کار میکنه .
    پس نگران نباشید
    باتری اتمی اگر استاندارد باشه شارژ اولیه لازم نداره , آب اسید کم نمیکنه , آب اسید ازش نشت نمیکنه , احتیاج به تعویض آب اسید یا افزودن نداره .
    اما اگر قبل از تمام شدنِ عمرش به دلیلی خالی شد میشه با آمپر کم که بهش آسیب نزنه شارژ ش کرد .
    شارژ سریع باعث کم شدن عمر باتری میشه .
    این باتریها یکدفعه خراب نمیشه بلکه تدریجاً ضعیف میشه و این ضعف در سرما بیشتر نمایان میشه .
    یعنی یک راننده ی حرفه ای اگر در زمستان باتریِ ماشینش ضعیف بشه و بدونه که بستها و سیمها تمیز و براق و محکم هست و باتری هم بیشتر از دو ساله که کار میکنه , اونموقع دیگه مطمئن هست که وقتِ تعویض باتری داره فرا میرسه .
    پس اگر عمر باتری نسبتاً جوان هست و استاندارد هم هست اما یکدفعه ضعیف شد , بدونین که علتش یا کثیفی یا شل بودن بستها و سیمها هست یا یک برق دزدی در مدارهای ماشین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-02-2014 at 17:01. دليل: تصحیح

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشکل بد جا رفتن دنده پژو پارس تحویل 2 هفته پیش موقعی این اتفاق میافته که در حین حرکت با سرعت 10 الی 30 میخوام بزنم دنده 2 .... اون موقع سفت جا میره... ولی موقع ثابت بودن ماشین ابن مشکل رو ندارم... یعنی از صفحه هست ؟

داره خودمونی میشه rahrahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منکه روغن esso ریختم خیلی راحت جامیره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مشکل بد جا رفتن دنده پژو پارس تحویل 2 هفته پیش موقعی این اتفاق میافته که در حین حرکت با سرعت 10 الی 30 میخوام بزنم دنده 2 .... اون موقع سفت جا میره... ولی موقع ثابت بودن ماشین ابن مشکل رو ندارم... یعنی از صفحه هست ؟
    یعنی از سه میخوای بیای دو اینطوری میشه؟
    طبیعی که نیست اما به مرور حل میشه البته جا داره کمی کلاچ رو بیاری بالا

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی از سه میخوای بیای دو اینطوری میشه؟
    طبیعی که نیست اما به مرور حل میشه البته جا داره کمی کلاچ رو بیاری بالا

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
    اره دوست من ولی در حالت ایستاده اصلا مشکلی نیست و روان دنده ها عوض میشه.. ولی رو سرعت 20 الی 30 از 1 به 2 خیلی سفت جا میره..
    بردم نمایندگی گفت الان اینطوری نیست.. شانس ما اون موقع نشد.. بگیر نگیر داره..

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اره دوست من ولی در حالت ایستاده اصلا مشکلی نیست و روان دنده ها عوض میشه.. ولی رو سرعت 20 الی 30 از 1 به 2 خیلی سفت جا میره..
    بردم نمایندگی گفت الان اینطوری نیست.. شانس ما اون موقع نشد.. بگیر نگیر داره..
    موتورش چه مدلیه دوست من ؟
    این مشکل بسیار در موتور و گیرباکس x7 رایجه و نگران نباشید درضمن ماشین شما 2 هفته بیشتر کار نکرده و هنور برای جا افتادن خیلی زوده
    اما با تعویض روغن گیرباکس یا همون واسکازین با یه مدل از فورمول 4 بهتر میشه البته بذارید بیشتر کار کنه مطمئن باشید در تابستان مشکل شما بسیار کمتر میشه

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگه خاطرتون باشه مدتى پيش اومدم در مورد روغن سوزى ماشين ازتون راهنمايى خواستم. ماشين هم ليفان 520 بود. جريان از اين قرار بود كه ماشين بنده روغن كم ميكنه اما علامتهاي رايج روغن سوزى(دود و چربى و...) نداره. مشكل از جنس روغن هم نيست چون مقدار كم شدن روغن خيلى زياده! الان يه مشكل ديگه هم داريم كه گفتم شايد به اين قضيه مربوط باشه. مشكل اينه كه ماشين زود گرم ميشه و معمولا فن در حال كار كردنه تا دما رو بياره پايين. اين در حاليه كه آمپر به وسط نرسيده! چند وقت پيش مكانيك بهم گفت احتمالا واشر سرسيلندر مشكل داره (براي همون روغن سوزى رفته بودم كه اينو گفت). قبلا هم گفتم كه فنى نيستم الان سؤالم اينه كه آيا ممكنه ماشين آب روغن قاطى كرده باشه؟ اساسا اين دو مورد ميتونن ربطى به هم داشته باشن؟ آيا واترپمپ ميتونه نقشى تو اين گرم شدن داشته باشه؟ البته راديات هم نشتى داره اما دليل اينكه اينو پرسيدم، حرف اون مكانيكه هست كه گفته بود واشر سرسيلندر مشكل داره.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلامت ترموستات رو حتما چک کن تا کار از کار نگذشته

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه خاطرتون باشه مدتى پيش اومدم در مورد روغن سوزى ماشين ازتون راهنمايى خواستم. ماشين هم ليفان 520 بود. جريان از اين قرار بود كه ماشين بنده روغن كم ميكنه اما علامتهاي رايج روغن سوزى(دود و چربى و...) نداره. مشكل از جنس روغن هم نيست چون مقدار كم شدن روغن خيلى زياده! الان يه مشكل ديگه هم داريم كه گفتم شايد به اين قضيه مربوط باشه. مشكل اينه كه ماشين زود گرم ميشه و معمولا فن در حال كار كردنه تا دما رو بياره پايين. اين در حاليه كه آمپر به وسط نرسيده! چند وقت پيش مكانيك بهم گفت احتمالا واشر سرسيلندر مشكل داره (براي همون روغن سوزى رفته بودم كه اينو گفت). قبلا هم گفتم كه فنى نيستم الان سؤالم اينه كه آيا ممكنه ماشين آب روغن قاطى كرده باشه؟ اساسا اين دو مورد ميتونن ربطى به هم داشته باشن؟ آيا واترپمپ ميتونه نقشى تو اين گرم شدن داشته باشه؟ البته راديات هم نشتى داره اما دليل اينكه اينو پرسيدم، حرف اون مكانيكه هست كه گفته بود واشر سرسيلندر مشكل داره.
    اگه فن تو دمای غیر نرمال روشن میشه مشکل از فشنگی آب یا سنسور دما هستش.فن باید همیشه تو یک دمای مشخص روشن بشه.

اگه اب روغن شدید قاطی شده باشن میتونه باعث سریع بالا رفتن دما بشه.ولی در این حالت روی سطح اب رادیاتور لکه های قهوه ای روشن میبینید.یعنی وقتی آب روغن قاطی کنه راحت مشخص میشه.

اگه سوختن واشر سرسیلندر طوری باشه که کمپرس سیلندر کم بشه و باعث بالا رفتن سریع دمای موتور و کاهش توان موتور میشه.
    ممکنه واشر سرسیلندر طوری بسوزه که روغن وارد محفظه احتراق بشه و بسوزه.

اگه رینگ پیستون یک سیلندر ضعیف شده باشه بازم باعث بالا رفتن سریع دمای موتور میشه.

شما سطح آب رادیاتور رو چک کنید روش لکه قهوه ای نباشه!!
    چک کنید آب رادیاتور غیر طبیعی کم نکنه!!
    اگه این دو مورد مشکلی نداشت پس احتمال زیاد مشکل واشر سرسیلندر ندارین.

اگه شلنگ رادیاتور غیر طبیعی سفت شده و رادیاتور از جایی نشتی داره طوری که هر دفعه نشتیش رو میگیرین بازم نشتی میده میتونه علائم سوختن واشر سرسیلندر باشه.

تست تراکم بگیرین.مشخص میشه که روغن سوزی از رینگ پیستون هستش یا کاسه نمد ساق سوپاپ.
    Last edited by bijandarbari; 25-02-2014 at 07:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •