هه! این sims medieval مثل guild 2 هست! عکساش که کپ همونه!
هه! این sims medieval مثل guild 2 هست! عکساش که کپ همونه!
سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
2.یضی موقع ها که میخوام سیو کنم اررور میده و کلا سیوم میسوزه البته همیشه یه بک آپ دارم از سیوم که اینطوری میشه ازش استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
3.آیا میشه خونرو به فروشگاه تبدیل کرد؟ اگه یادتون باشه تو سیمس2 یه پک شغل داشت که میشد
4.میشه درمورد AMBITIONS و طرز بازی کردنش یه توضیحی بدید لطفا چون من زیاد چیزی ازش سر در نمیارم.
[QUOTE=L.A.MESSI;5247401]سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
QUOTE]
ببینم منظور شما همون شهر سیمز3 که ابشار داره؟
اگر منظورتون همون شهره برای من که شهر جدیدی نیومده
در ضمن می خواستم ببینم داخل سیمز3 میشه مثل سیمز2 شهر جدیدی ساخت![]()
همونطور که می دونید چند ماه دیگه قرار بازی Sims 3 برای کنسول هم ارائه بشه. دیروز باکس شات های کنسولی رو نمایی شد
![]()
ها اینم دو تا از عکس های خونهامن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:
2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
اوههههههههههه! واسه پلی استیشن که می زنن لیبل خوشگل می سازن! واسه pc یک چیز در پیت می زنن! چه مملکتیه![COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
اههههههههههههه! چه خونه ای! تو برو معمار بشو! تو prefession ها archetict رو انتخاب کن ، آینده خوبی داری!!!
< ممنونم > خونهای زیادی مثل اینارو دارم که همشون از طرح شیشه هستن
این سه تا ساختمان بالایی که میبینید یک نوع هتل هستن و این ماشین هاهم مشتری هامن
خیلی باحاله
در ضمن این ساختمان پاییین شکل همون موزه هه هست که روش دیوارهای قرمز زدم
[QUOTE=Mobinoo;5247545]1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:
2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
وسط بازی که میخوام سیو کنم بعضی موقها اررور میده
منم تبریک میگم مخصوصا در مورد عکس اول باید بگم جلوی خونه و پارکینگو فوق العاده زیبا کار کردی.
مهندس یه سوال داشتم من یه خونه ساختم که همه چیش خوبه فقط یه مورد داره نمیدونم چرا وقتی سیمسم میره بیرون و وقتی که بر میگرده بجای درب جلو از درب عقب خونه وارده خونه میشه شما میدونی مشکل از کجاس؟ ولی مهمون میاد از درب جلو میاد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
تاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
اون رو نمیشه حل کرد
وقتی بخواد بیاد خونه اینطوری میشه
من یه خونه داشتم که یه اتاق مخفی اونور تر داشت و این حرفا
سیمم میومد خونه میرفت اونجا=))
نمیشه حل کرد متاسفانه
بازی رو دوباره نصب کن مشکلت حل میشه
البته بیشتر این مشکلات از استفاده از رمزی هست که خیلی کار ها باش میشه کرد اون پول نه اون یکی
3 تاتاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
ambitions/high end loft stuff/world adventures
بازی اصلی ورژنش 1.12 هست و به صورتی که با پک ها باشه 4 و خورده ای
2 تا دیگه میخواد بیاد به همراه یه پک جدا
پک جدا اسمش medivial هست اما اون یکیو نمیدونم یه stuff هست و پک دیگش اسمش late night هست
Last edited by Zende; 06-08-2010 at 14:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)