=سنغال;3741221]دوست عزيز!!!!
بهتره يه باره ديگه متن منو بخوني!!!!
اولا اين مسائل غير اخلاقي من نيست!!!يعني من اصلا مسائل غير اخلاقي ندارم(به طرز برخورد و لحن حرف زدنت يه كم دقت كن
و مودب باش !!!!!)اين مسائلي رو كه من گفتم مال تمام كساني هست كه سيمز بازي مي كنن!!!!!!!!!نه فقط من!!! هر كسي هم كه منكر بشه غير منطقيه!!!چون واقعيته!
دوما تمام اين راه حل ها رو كه گفتي خودم مي دونستم و در ضمن صحبت هام گفته بودم!يه باره ديگه برو پست منو بخون!!!!من خودم به كمد ديواري و ماشين و اينا اشاره كرده بودم!!!
[/quote]
هه هه
!نه برادر جناب عالی به کمد اشاره نکرده بودی همین طور به ماشین.gif)
بعدشم مگه من گفتم فقط تو این جوابت بودا چرا قهر می کنی تازه جالبه که خود من شانس ندارم توی این قضیه یا اصلن بچه دار نمی شه یا اگه می شه دوتا دوتا می شه.gif)
اخه من نمی دونم با این مشکلات چجوری چیت نزنم
یعنی می خوام 2 تا باشه اولی که میاد دومی دو قلو میاد رو اعصابم را می ره ها!!!!!!!!!!!منم موخم بیشتر از 4 نفر کشش نداره توی یه خانواده ی فقیر به خاطر همین مجبور می شم چیت بزنم...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/quote]
خوب به کار من میاد؟ اخه من با مکمل بازی می کنم ها...؟!ما که دانلود کردیم البته.gif)
خوب اون یکی کرک چی شد عزیز دل برادر؟!
؟(mansion&garden stuff)
به کار من نیومد اخه می گه باید آپدیت شه که اونم نیاز به سی دی 2 انیور سیتی داره اما من از پی سی ورلد کمپلیت کلکسیون خریدم دیگه سی دی 1 حالیش نیست(البته تست کردم)
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک!