تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 426 از 465 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سنغال اولن وارد مسائل غیر اخلاقی خودت اول نشو دومن در صورتی که که تمایل به دیدن ندارید می تونید یا در ماشین اینکارو انجام بدید یا اینکه در مدت این مسئله alt+tab را گرفته و از بازی تا مدتی برید بیرون وقتی دیدید صداش تموم شد دوباره بیاید تو اما راه ماشین بهتره راه زیاده ها یکی شم توی اون وان آب گرمست فقط اون رو نزن دیگه می تونی در پکیج اپارتمان توی اون یارو کمدم انجام بدی ولی بازم میگم همون ماشین بهتره

اقایون مدیرا این جواب ایشون بودا!

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

1

دوست عزیز اگر شما در خارج از کشور هستید که برای شما خیلی ارزونه
    به پول ایران گرون هست
    نه اینطوری هم نیست که میگین من مشکل دانلود ندارم برای من راحت تره که دانلود کنم
    بعدشم من اینجا شرایط خاصی دارم و به صورت موقت زندگی می کنم گفتم که به زبانشون تسلط ندارم
    خلاصه یه سری مشکلات دارم قطعا اگه امکانش بود می خریدم
    بازم ممنون از همه من که این همه صبر کردم تا یه ماه دیگه صبر می کنم بعد ایران که اومدم پکه کاملش رو میگیرم
    خیلی به صرفه تره اگه از ایران بخرم تفاوت زیادی داره
    ممنون در هر صورت

در آغاز فعالیت YoungGirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ماشالله 426 صفحه تاپيك!! كي ميره اين همه راه رو :دي!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواستم اگه كسي نذاشته تا حالا اينو، بذارمش اگه تكراريه ببخشيد!
    سايت اختصاصي خود سيمس 2ه كه اگه ثبت نام كنين ميتونين انواع چيزها از مدل مو گرفته تا خونه و غذا و لباس و خلاصه همه چي دانلود كنين! مسلما جديدترين خبرها هم اول ميره اينجا! مثلا سي دي اضافه ي زندگي آپارتماني اومده

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله 426 صفحه تاپيك!! كي ميره اين همه راه رو :دي!
    کد:
    خواستم اگه كسي نذاشته تا حالا اينو، بذارمش اگه تكراريه ببخشيد!
    سايت اختصاصي خود سيمس 2ه كه اگه ثبت نام كنين ميتونين انواع چيزها از مدل مو گرفته تا خونه و غذا و لباس و خلاصه همه چي دانلود كنين! مسلما جديدترين خبرها هم اول ميره اينجا! مثلا سي دي اضافه ي زندگي آپارتماني اومده
    این سایت قبلا توی تاپیک گذاشته شده بود

+

زندگی آپارتمانی بیشتر از 4 ماهه که اومده!

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

من توش عضوم اما نمی تونم exchallange هارو دانلود کنم فقط می تونم cool stuff رو دانلود کنم برای دانلود چلنجها می گه باید u must pro registerکمک !!

بازم ممنون از همه من که این همه صبر کردم تا یه ماه دیگه صبر می کنم بعد ایران که اومدم پکه کاملش رو میگیرم
    خیلی به صرفه تره اگه از ایران بخرم تفاوت زیادی داره
    ممنون در هر صورت [/quote]

چرا این کارو می خواهید بکنید اگه قرار باشه 1 ماهه دیگه بیاید تو ایران پس یه هفته بعدشم صبر کنید تا سیمس 3 رو بخرید برید سرچ کنید توی قسمت جستوجو the sims3 همرو بخونید چرا مال خودتونو آتیش بزنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توش عضوم اما نمی تونم exchallange هارو دانلود کنم فقط می تونم cool stuff رو دانلود کنم برای دانلود چلنجها می گه باید u must pro registerکمک !!
    خب اینم از ایرادات ارزون خریدن ما ایرانیاس که مجبوریم کرکش کنیم!

این سایت برای رجیستر شدن یک کد امنیتی ازتون میخواد که فقط توی سیدی های اصل یافت میشه که در ایران موجود نیست!
    پس بهتره بیخیالش بشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب شما دارید؟!

مگی جون چی شدبالاخره یه کرکی برا ما پیدا نکردی؟! برا انیور سیتی که درست باشه من ایتماشو می خوام

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

سنغال اولن وارد مسائل غیر اخلاقی خودت اول نشو دومن در صورتی که که تمایل به دیدن ندارید می تونید یا در ماشین اینکارو انجام بدید یا اینکه در مدت این مسئله alt+tab را گرفته و از بازی تا مدتی برید بیرون وقتی دیدید صداش تموم شد دوباره بیاید تو اما راه ماشین بهتره راه زیاده ها یکی شم توی اون وان آب گرمست فقط اون رو نزن دیگه می تونی در پکیج اپارتمان توی اون یارو کمدم انجام بدی ولی بازم میگم همون ماشین بهتره

اقایون مدیرا این جواب ایشون بودا!
    دوست عزيز!!!!
    بهتره يه باره ديگه متن منو بخوني!!!!
    اولا اين مسائل غير اخلاقي من نيست!!!يعني من اصلا مسائل غير اخلاقي ندارم(به طرز برخورد و لحن حرف زدنت يه كم دقت كنو مودب باش !!!!!)اين مسائلي رو كه من گفتم مال تمام كساني هست كه سيمز بازي مي كنن!!!!!!!!!نه فقط من!!! هر كسي هم كه منكر بشه غير منطقيه!!!چون واقعيته!
    دوما تمام اين راه حل ها رو كه گفتي خودم مي دونستم و در ضمن صحبت هام گفته بودم!يه باره ديگه برو پست منو بخون!!!!من خودم به كمد ديواري و ماشين و اينا اشاره كرده بودم!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

نه منم مثل شما!
    مگی جون چی شدبالاخره یه کرکی برا ما پیدا نکردی؟! برا انیور سیتی که درست باشه من ایتماشو می خوام
    خدمت شما :

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

=سنغال;3741221]دوست عزيز!!!!
    بهتره يه باره ديگه متن منو بخوني!!!!
    اولا اين مسائل غير اخلاقي من نيست!!!يعني من اصلا مسائل غير اخلاقي ندارم(به طرز برخورد و لحن حرف زدنت يه كم دقت كنو مودب باش !!!!!)اين مسائلي رو كه من گفتم مال تمام كساني هست كه سيمز بازي مي كنن!!!!!!!!!نه فقط من!!! هر كسي هم كه منكر بشه غير منطقيه!!!چون واقعيته!
    دوما تمام اين راه حل ها رو كه گفتي خودم مي دونستم و در ضمن صحبت هام گفته بودم!يه باره ديگه برو پست منو بخون!!!!من خودم به كمد ديواري و ماشين و اينا اشاره كرده بودم!!![/quote]

هه هه!نه برادر جناب عالی به کمد اشاره نکرده بودی همین طور به ماشینبعدشم مگه من گفتم فقط تو این جوابت بودا چرا قهر می کنی تازه جالبه که خود من شانس ندارم توی این قضیه یا اصلن بچه دار نمی شه یا اگه می شه دوتا دوتا می شه اخه من نمی دونم با این مشکلات چجوری چیت نزنم یعنی می خوام 2 تا باشه اولی که میاد دومی دو قلو میاد رو اعصابم را می ره ها!!!!!!!!!!!منم موخم بیشتر از 4 نفر کشش نداره توی یه خانواده ی فقیر به خاطر همین مجبور می شم چیت بزنم...

کد:
    [/quote]

خوب به کار من میاد؟ اخه من با مکمل بازی می کنم ها...؟!ما که دانلود کردیم البته

خوب اون یکی کرک چی شد عزیز دل برادر؟!؟(mansion&garden stuff)

به کار من نیومد اخه می گه باید آپدیت شه که اونم نیاز به سی دی 2 انیور سیتی داره اما من از پی سی ورلد کمپلیت کلکسیون خریدم دیگه سی دی 1 حالیش نیست(البته تست کردم) کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •