امروز قراره یه نسخه ی 11.10(؟) یا یه همچین چیزی ازش گیرم بیاد، امتحان کنم، اگه باز همینجوری بود چی؟![]()
امروز قراره یه نسخه ی 11.10(؟) یا یه همچین چیزی ازش گیرم بیاد، امتحان کنم، اگه باز همینجوری بود چی؟![]()
سلام.
در ابتدا یه بدسکتورگیری از هارد انجام بده. بعدش با نرم افزار HD Tune Pro هارد رو چک کن ببین باز خطایی رو نشون میده.
اگر خطایی در کار نبود میتونی از یه نرم افزار برای پشتیبانگیری استفاده کنی.
می تونی از نرم افزار ریکاوری برای بکاپ گیری استفاده کنی. یه اسکن با Recovery MyFileانجام بده. فکر میکنم همه
فایلها رو بالا بیاره و بتونی اونها رو ذخیره کنی.
اگر کمی مشکل در محیط ویندوز وجود داره میتونی از نرم افزارهای تحت داس استفاده کنی که نیازی به سیستم
عامل ندارن.برای این کار نرم افزاز Acronis Disk Director استفاده کنی. خود من یه بار با این مشکل روبروشدم
که با نرم افزار بالا مشکل رو مرتفع کردم!
با سلام
من یه هارد 500 سیگیت دارم. نرم افزار hdd-health درصد سلامتی رو 60 درصد نشان میده هارد مشکلی داره
سلام.
یه شات با نرم افزار HD Tune Pro از تب Healte قرار بدین تا مشکلات مشخص بشه.
سلام دوستان.
نمیدونم برای چی اینقدر من بدشانسم.![]()
چند وقت پیش کلیه اطلاعاتم که درون یه هارد اکسترنال بود و شامل کلی اطلاعات باارزش بود ه علت بی توجهی دوستم فرمت شد و به هیچ عنوان بازیابی نشد.( هارد وسترن دیجیتال یو اس بی 3 قابل حمل )
ولی از همه بدتر اینکه دیشب در حالی که سیستم روشن بود خواستم هارد رو به سیستم وصل کنم.
اول اینکه کابل ساتا رو وصل کردم و بعد اینکه هم کابل برقش رو وصل کردم یهو دیدم هارد از قسمت بردش دود بلند شد. منم سریع سیستم رو خاموش کردم و دوباره وصل کردم دیگه خبری از هارد نبود.با سیستم دیگه هم چک کردم ولی....... بدبخت شدم.
جزییات حادثه :
من دو تا هارد دارم. یک Seagate 500 GB به عنوان هارد اول که توش ویندوز نصبه و هاردی که به رحمت رفته هم Western Digital 2 TB 64 MB Buffer مدل Green که به عنوان هارد دوم و آرشیو استفاده میشد.
حالا بدبختی اینکه که همه ی فایل های فوق العاده مهم و ضروریم توی همینه.
دوستان راهنمایی کنند بگند اولا اینکه هارد درست میشه؟
دوم اینکه اطلاعاتم چی ؟
این هم یه عکس از هاردم و محل بیرون اومدن دود رو هم علامت گذاشتم.
در این قسمتی که شما مشخص کردین آی سی درایور موتور و آی سی کنترلر قرار گرفته
بهتره برد رو باز کنید و از اونور برد یک عکس بزارید اینجا
در مورد اطلاعاتتون نگران نباشین با pc3000 اگه بدید بیرون چون صفحه مغناطیسی مشکلی پیدا نکرده میشه ریکاوری کرد
شما احیانا هاردتون موتورش صدا نمیداد یا موتورش داغ نمیکرد ؟
این نوع مشکلات بیشتر ناشی از حرارت زیاد است
دمت گرم از راهنماییت.
یکم راحت شدم.
در مورد هارد باید بگم که نه داغ میکرد نه هم صدا میکرد.خیلی اتفاقی اینطوری شد.
بعد اینکه من تخصصی در مورد تعمیرات ندارم.میترسم اگه بازش کنم با گارانتیش یه وقت گیر بده.
اینو میتونی بگی که درست که اطلاعات براشون مشکلی پیش نیومده ولی خود هارد چی؟
احتمالا کدوم قطعه اش فاتحه اش خونده شده و چه طوری درستش میشه کرد ؟
کار گارانتی یه یا نه میشه خودم هم فیکسش کنم ؟
اگه گارانتی داره بازش نکن
اون محل جای آی سی کنترلر هارد و آ ی سی درایور موتور است که هرکدوم بسوزه یا مشکل ایجاد بشه براشون هارد در بایوس شناسایی نمیشه
حالا بدبختی اینکه که گارانتی یک فرم میده و اعلام میکنه که چه هارد سالم باشه چه خراب باید فرمت بشه و ضمانت اطلاعات رو نمیکنه.
اگه هم خیلی گیر بدم بهشون اصلا هارد رو تحویل نمیگیرند. ( گارانتی سازگار ارقام )
با سلام
من یه هارد 500 سیگیت دارم. یه شات با نرم افزار HD Tune Pro از تب Healte گرفتم به نظر شما مشکل چیه.
با تشکر فراوان
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)