تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 426 از 2403 اولاول ... 3263764164224234244254264274284294304364765269261426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

براي اينكه ببينم مشكل از كجاست من اين كار رو كردم و نتيجه اين شد.
    1.يه لينك كه تو شب كند بود (دانلود شبانه انديشه)رو تو روز تست كردم ديدم سرعت بالاست ؟
    2.همون لينك رو تو شب پشت پراكسي دانلود كردم و ديدم سرعت خيلي بهتر شد.
    3.باز هم همون لينك رو دادم تو شب تا يكي از دوستان كه از پارس وي استفاده مي كنه دانلود كنه ، سرعت بالا بود
    پس نتيجه اين شد كه پهناي باند بصورت عمدي توسط ISP پايين اومده بود ؟ . ولي نمي دونم چه احتياجي كه اينكار رو بكنن . ما ز ياران چشم ياري داشتيم
    البته اگه این قضیه درست باشه بهتره بگیم اندیشه پهنای باند دانلود رو برا همون IP خاص پایین آورده . یعنی پهنای باند رو کلا کم نکرده چون وقتی از همون سایت چند تا دانلود بذارین میبینین سرعت کلی دانلود افزایش پیدا میکنه . مثلا وقتی بجای 1 فایل که با سرعت 10 کیلو دانلود میشه 5 تا بذارین سرعت میشه 50 ... نه اینکه سرعت هر کدوم 2 بشه ! در هر صورت این بد بینانه ترین اتفاقیه که می تونیم تصور کنیم ... امیدوارم اینطور نباشه .
    اما اگه خوش بینانه فکر کنیم ...
    وقتی آی پی رو مثلا با وی-پی-ان تغییر میدین در اصل سرورهای فیل-ترینگ مخابرات رو هم دور میزنین که این قضیه هم بی تاثیر نیست ... تنها مورد دیگه که باقی می مونه اینه که چرا همون موقع مثلا سرعت پارس بالاتره ؟! یکی اینکه مسیرهای روتیگ اندیشه برا اون سایت خاص با پارس متفاوته ... جالب اینجاست که حتی ممکنه همون فایلی که شما با سرعت 10 از مرکز 5 دانلود می کنی من از مرکز 3 با سرعت 50 دانلود کنم !!!! این هم از اشکالات اندیشه هست که سرعت مراکز با هم فرق زیادی میکنه ... ولی یادمون نره شرکتای دیگه هم همین مشکل رو دارند یعنی تو همه مراکز مخابرات سرعتشون مشابه نیست . پس در صورتی میشه عادلانه تر قضاوت کرد که مرکز مخابرات شما و دوستتون هم مشابه باشه ! اینجور اشکالات مسخره فقط تو مخابرات ایران امکان داره اتفاق بیوفته که بیشتر به خاطر ضعف امکانات همون مرکز مخابراتیه ! فکر کنین مثلا تو آلمان بخوان به یه نفر اینترنت 10 مگابیت بدن اما بالای شهر سرعتش 10 باشه پایین شهر 1 !!! بعدش اگه کسی اعتراض کنه بگن هیچ کاریش نمیشه کرد چون شما حطتون 5 هست !!! اصلا چرا راه دور میریم ؟! هنوز بعضی خطا مشکل pcm دارن و اصلا نمیتونن درخواست ADSL بدن و باید مدتها صبر کنن تا .......... چه برسه به اینکه .....
    و یه نکته دیگه هم که قبلا دوستان بهش اشاره کردن روزها پهنای باند به سمت کاربرا سرازیر میشه یعنی چون تعداد افراد کمی دانلود میکنن حتی اگه یه تک فایل دانلود کنیم میبینیم سرعتش خیلی عالیه ... اما شبا چون کاربرای اندیشه نسبت به پارس افزایش پیدا کرده مثل لوله کشی آب که فشارش کم میشه اگه پمپ بذاریم ( همون دانلود همزمان چند فایل ) میبینیم بازم میشه با سرعت خوب دانلود کرد ..
    پس برا کسانی که با دانلود مستقیم از بعضی سایتها مشکل دارن فقط 2 راه باقی می مونه : تغییر آی پی با وی -پی-ان و دانلود همزمان چندین فایل .

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابا این چه حرفیه اگه اندیشه یک روز بیاد دانلوده روزو آزمایشی رایگان کنه می بینید که سرعت چی میشه این جور چیزا از لحاظ منطقی با نرم افزارهای مختلف قابل بررسی هست شما خودت ببین آپ و دون استریم خودتو تو شبو رووز فرق نداره این پهنای بانده که کم میاد اونم بخاطره ازدیاد جمعیته

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون فعلا شهر ما تو ليست نيست ...
    راستي كسي اطلاع داره خود شركت مخابرات گيلان هم مثل بقيه استانها سرويس Adsl ميده يا نه ؟
    امیدوارم چشم شما هم به جمال اندیشه و پارس و دامون و ... تو شهرتون روشن شه .
    نه . مخابرات گیلان فعلا همچین سرویسی نمیده .
    البته اونایی هم که از مخابرات تو تهران و جاهای دیگه سرویس گرفتن حسابی شاکی هستن . حتی سرویس وایمکس ایرانسل هم فعلا چنگی به دل نزده !
    من موندم بچه های اینجا که با این سرعتا تو روز و شب شاکی هستن اگه سرعتشون مثل adsl مخابرات بین 14 تا 16 بود چیکار میکردن ؟!!!
    همیشه یه نگاهی به تاپیک اینترنت مخابرات و شهرای دیگه بندازین تا قدر همینی رو که داریم بیشتر بدونیم .

4. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مثلا وقتی بجای 1 فایل که با سرعت 10 کیلو دانلود میشه 5 تا بذارین سرعت میشه 50 ... نه اینکه سرعت هر کدوم 2 بشه !
    اما اگه خوش بینانه فکر کنیم ...
    ... جالب اینجاست که حتی ممکنه همون فایلی که شما با سرعت 10 از مرکز 5 دانلود می کنی من از مرکز 3 با سرعت 50 دانلود کنم !!!! این هم از اشکالات اندیشه هست که سرعت مراکز با هم فرق زیادی میکنه
    پس برا کسانی که با دانلود مستقیم از بعضی سایتها مشکل دارن فقط 2 راه باقی می مونه : تغییر آی پی با وی -پی-ان و دانلود همزمان چندین فایل .
    مشکل اینجاست که از بعضی سایت های معروف خارجی و یا ایرانی لینک مستقیم چه یه لینک بزاریم چه 4 تا جمع سرعت 50 تا بیشتر نمیشه با وی-پی-انم امتحان نکردم وکلا هم حتا ساعت 5:45 صبح بدون هیچ نوسانی سرعت از 100 بیشتر نمیشه و نمودار سرعت هم صافه اینم ماله دیشب که بعد صفر شدن نوسان خیلی کم شد

البته اینکه تو هر مرکز سرعتها فرق میکنه اندیشه به همه مراکز مخابراتی یه میزان سرعت میده اما اگه تعداد مشترکین توی اون منطقه زیاد باشه سرعت کمتری به همه میرسه و اگه کم باشه سرعت بیشتری ینی اندیشه به نصبت مشتریان توی هر مرکز سرویس نمیده به هر مرکز سروری برابری میده

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا این چه حرفیه اگه اندیشه یک روز بیاد دانلوده روزو آزمایشی رایگان کنه می بینید که سرعت چی میشه این جور چیزا از لحاظ منطقی با نرم افزارهای مختلف قابل بررسی هست شما خودت ببین آپ و دون استریم خودتو تو شبو رووز فرق نداره این پهنای بانده که کم میاد اونم بخاطره ازدیاد جمعیته
    باشه اینو هم قبول دارم سرعت آپ و دون استیرم تو شب و روز مساویه و شبا از طرف شرکت کم نمیشه. ( چیزی که بعضی دوستان قبول نداشتن و می گفتن اندیشه سر ساعت 1 خودش سرعت رو کم میکنه ! )
    اما فرض می کنیم مشکل فقط کم اومدن پهنای باند به خاطر هجوم جمعیت باشه . مگه وقتی ملت شبا هجوم میارن و کمبود پهنای باند پیش میاد فرقی میکنه که شما غیر مستقیم دانلود کنی یا مستقیم ؟! یا چرا باید سرعت دانلود از بعضی سایتا با استفاده از تغییر آی پی افزایش محسوسی پیدا کنه ؟!!
    با افزایش کاربرا از نظر منطقی باید سرعت همه کاهش پیدا کنه یا حداقل سرعتشون نزدیک به هم باشه ... اما این رو چطور توجیه می کنین که من از یه لینک مستقیم از یه سایت سرعتم به هیچ وجه از 10-12 بیشتر نمیشه ! در حالی که لینک مستقیم از سایت دیگه همون موقع سرعت 50 رو رد میکنه و یا با تورنت که غیر مستقیمه خیلی راحت سرعت 100 رو هم رد میکنه ؟! یا اینکه یکی از دوستان میگه هیچوقت سرعتش از 110 بالاتر نرفته در حالی که من همین دیشب سرعتم حدود 145 تا 155 بود و کلا نزدیک 2 گیگ دانلود شد ؟! دقیقا یه تک فایل 700 مگی جدید کشتی کج که مال همین دیشب بود و سید و پیر خوبی داشت با سرعت 145 کیلو بایت ظرف 1 ساعت و نیم دانلود شد. در حالی که یه فایل 69 مگی با لینک مستقیم داشت دانلود میشد که سرعتش با قطع تورنت به 8 کیلو بایت میرسید و همزمان با تورنت به زیر 3 کیلو بایت کاهش پیدا می کرد !!!
    در هر صورت من هم قبول دارم زیاد شدن تعداد کاربرا تاثیر زیادی گذاشته و این هم واضحه که سرعت شبا کمتر از روزه و اونم به خاطر افزایش کاربراست ...اما این همه داستان نیست .

اینجوری هم که ما داریم پیش میریم اندیشه دوباره باید به فکر خرید stm1 بیوفته ! هر چند بعید میدونم به زودی این کار رو بکنن و اگه بخواد اتفاقی بیوفته بعد از تابستونه ... آحه پاییز و زمستان فصل کاشت اینترنت تو ایرانه !!! و بهار و تابستان فصل برداشت شرکتا !!! الان دارن هزینه خرید stm1 قبلی رو جبران می کنن .
    یه چیز دیگه رو هم میدونم ! اگه همه این کاربرا که الان به اندیشه هجوم آوردن مثلا به پارس یا جای دیگه هجوم آورده بودن الان سرعتشون با دایل آپ تفاوتی نداشت و هنوز منتظر بودن تا بودجه خرید پهنای باند تصویب بشه ! چه برسه به اینکه همون یه دونه stm1 رو تا الان بگیرن ! همین که تا الان یه شرکت بومی و خصوصی مثل اندیشه با اینکه دم و دستگاه عریض و طویل شرکتای معروف کشوری رو نداره تونسته اینهمه کاربر رو جذب کنه خودش کار بزرگیه هر چند همه شرکتا نقص دارن اما فعلا هیچ شرکتی کمتر از تعهدات قانونیش داره سرویس نمیده ... چه پارس چه اندیشه چه دامون ... خدا هم پدرشونو بیامرزه که به جای عمل کردن به توصیه های آقای تقی پور دارن بهمون سرعت تشویقی میدن . اگه سرعتا طبق استاندارد مخابرات بود الان هممون

7. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکل اینجاست که از بعضی سایت های معروف خارجی و یا ایرانی لینک مستقیم چه یه لینک بزاریم چه 4 تا جمع سرعت 50 تا بیشتر نمیشه با وی-پی-انم امتحان نکردم ....
    البته اینکه تو هر مرکز سرعتها فرق میکنه اندیشه به همه مراکز مخابراتی یه میزان سرعت میده اما اگه تعداد مشترکین توی اون منطقه زیاد باشه سرعت کمتری به همه میرسه و اگه کم باشه سرعت بیشتری ینی اندیشه به نصبت مشتریان توی هر مرکز سرویس نمیده به هر مرکز سروری برابری میده
    اینو قبول دارم .
    شاید یکی از دلایلی که سرعت خط 3 یه کمی بهتره همین باشه . البته فقط تعداد مشترکین هر مرکز ملاک نیست ... شاید خیلیها اصلا حال و حوصله دانلود شبانه رو نداشته باشن ... به نظرم حتی اگه همه کاربرای اندیشه سر ساعت 1 مشغول وب گردی بشن بازم سرعت هیچ افت محسوسی نمیکنه چون پهنای باند کافی برا وب گردی وجود داره .
    پس بهتره بگیم هر چی تعداد دانلود کننده های شبانه تو یه مرکز کمتر باشه بهتره ! حالا یه وقت همه خونتونو نفروشین نیاین مرکز 3 ! اینجا هم خبری نیست ! از آقا پدرام هم بپرسین بهتون میگه خط 3 خوب نیست ! پس نیاین !

اما چیز-پی-ان رو حتما یه بار امتحان کن ببین نتیجه چطور میشه. میتونی اول یه اکانت تست بگیری ببینی چه تاثیری میذاره استفاده از چیز-پی ان تو حالت نرمال که سرعتا خوبه معمولا باعث کاهش سرعت میشه . اما اینجور وقتا که سرعت بعضی لینکا پایینه می تونه تاثیر مثبت داشته باشه .خودت باید تست کنی .
    Last edited by birak; 22-05-2010 at 17:23.

9. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

birak جان دیگه ترکانید... دوستان همینجا اعلام میکنم که ما این همه مدت مدیر عاملان شرکتها بودیم و در میان شما استتار کرده بودیم تا ببینیم ماستمون ترشه یا نه... منظورم اینترنته... جهت مزاح گفتیما... فحش ندید...

نقل قول نمیکنم چون فروم اینطوری میشه...

من فکر کنم که به 3 دلیل ما در شبها افت سرعت احساس میکنیم:

1) افزایش تعداد کاربران اندیشه که منجر به تشدید ترافیک پهنای باند میشود و همچنین اعمال محدودیت عمدی از جانب اندیشه برای جلوگیری از down شدن سرور ها. توضیح : وقتی پهنای باند کم میاره، چه یوزر ها زیاد شده باشن چه خود شرکت برای یسری سایت ها و IP ها دستی بیاره پایین برای ما فرق نمیکنه و ما افت سرعت حس میکنیم ولی اگه اونا پهنای باند رو ازاد بزارن، نتیجش میشه down شدن مرکز مخابراتی که بعضی بچه ها گزارش دادن و واسه 722 هم پریشب شد. تازه این با اعمال محدودیته چه برسه به ازادی...

2) و اما خبر جالبتر اینکه از منبعی موسق شنیدم که کلا این ماجراها که سرعت اومده پایین بر میگرده به ترکیدن یکی از main server های اندیشه... ترکیدن فیزیکی... ظاهرا کار تفکیک پهنای باند توسط اون سرور انجام میشده و الان فکر کنم لپ تاپ اقای ماهانیان این کارو انجام میده ...

3) بدلیل مسائل امنیتی؛ طبق معمول. اندیشه هم که پا بده ی مخابراته...

در مورد اون منبع موسقم بگم که خواهر زاده ی گلبرگ میشه... اسمشم ماکانه... سال سوم مدرس بود پیش هم که دیگه تموم شد لاکانی... (فروش ویژه انواع ادم به همراه جعبه... )...

خلاصه اینکه هم پهنای باند پایین رونده میشود! و هم اعمال محدودیت میکنند!

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

VP*N ها که همه پورتاشون تو مخابرات بسته شده... من که نتونستم یکی پیدا کنم که کار کنه...
    Last edited by bios2bb; 23-05-2010 at 11:36.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

پارس که گند زده!
    سرعت دانلود من همین الان زیر 10ه!!!!!!
    من پول 128 دادم و حداقل هم سرعت 16 خودم رو میخوام
    زنگ میزنم نمایندگی رشت میگن زنگ بزن تهران
    اونجا زنگ میزنی می گه زنگ بزنید شهر خودتون

12. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعتم همچنان در اوجه. شب و روز با 235 .البته شدیدا به سروری که ازش دانلود میکنین بستگی داره.اگه اکانت رپید نداشتم این سرعت به دردم نمیخورد.چون دیگه لینک مستقیم کم میاوردم.(همین مشکل رو تو دانشگاه دارم.با اینکه سرعت اونجا 270 هست.ولی دیگه لینکی واسم باقی نمونده!)
    512 خط 5

]
    البته در طول تست فقط از 70٪ پهنای باند استفاده شده.
    Last edited by kavehmech; 22-05-2010 at 19:06.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعتم همچنان در اوجه. شب و روز با 235 .البته شدیدا به سروری که ازش دانلود میکنین بستگی داره.اگه اکانت رپید نداشتم این سرعت به دردم نمیخورد.چون دیگه لینک مستقیم کم میاوردم.(همین مشکل رو تو دانشگاه دارم.با اینکه سرعت اونجا 270 هست.ولی دیگه لینکی واسم باقی نمونده!)
    512 خط 5
    از کجا اشتراک میگیرین...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •