سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
منم چند روزیه همین مشکلُ دارم... (لود نشدن کامل صفحات انجمن...)
سلام.
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی تونستم حلش کنم!.
اگه از FireFox استفاده میکنید به این آدرس زیر مراجعه کنید و Add-on مورد نظر رو دانلود کنید.
FF رو ببندید و دوباره باز کنید ، حالا از منو قسمت Add-ons رو انتخاب کنید و کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل txt زیر رو دانلود کنید ... از پتجره باز شده گذینه Import رو بزنید و محل فایل txt رو بهش بدهید و اگه پیغام داد Appned رو بزنید.
پنجره رو Ok کنید و دوباره FireFox رو ریستارت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مـوفق باشــید.
Last edited by sajad-tnt; 12-01-2012 at 19:58.
سلام دوستـان , برا منم انجمنـــ کاملــ لـود نمیشــد و نمیتونستــم از تمام قسمت هـا استفاده کنــم .. !
ولی با اینــ راه حـل سجـاد جـانــ همه چی برام درسـت شـد .. ( دستشــ درد نکنــه ) .
ولی یه مشکـل کوچیک داره که با رفتنــ تو هر تایپـکی پیغام زیـر اون بالا ظاهـر میشه که رو اعصـابـه .
راه حلــی برا این نیســـت .. ؟
موفق باشید!
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیزم.
آخ آخ ... شرمنده هادی جان ،یادم رفته بود اون قسمت رو توضیح بدم!.
برای رفع این پیغام و ظاهر نشدن اون به قسمت منو و Add-ons مراجعه کنید.
حالا کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.
در پنجره باز شده ، قسمت بالا تیک گذینه Enable Warning Messeges رو بردارید [مثل تصویر زیر].
سپس Ok رو بزنید.
مـوفق باشــید.
مرسی سجــاد جــانـــ , دستت درد نکنــــه .
بــرا منـــ ردیفـــ شـــد دوستـــان , با خیالــ راحـت از تمام امکانات انجمن که بـرام لـُود نمیشـد دارم استفاده میکنــم .
موفق باشید!
ممنون سجاد
برای من هم درست شد.
علت همون قسمت گوگل بود دیگه؟
یعنی الان همون عددها بلاک شده.
این لیست کاربران برای من نمیاد، برا بقیه هم همینطوره ؟
همین در لینک های قسمت بالای صفحه انجمن، در بخش Community
سلام امیـد جـانــ , برای همه کاربرا غیره فعـال شده .. !
موفق باشید!
این امکان از انجمن حذف شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)