خب من بعد از کلی تحقیق و سنجش امکانات و محدودیت ها و خواسته های خودم
بلاخره بعد از تعطیلات 80% سونی W290 می خرم و 20% کانن SD980 ( می رم مغازه می گم 80 گرم از اون بدید 20 گرمم از این یکی ! )
بماند که چرا به این جمع بندی رسیدم ، داستانش مفصله آما
آما
اومدم برای دوستانی که مثل خودم دنبال مشخصات دوربینی که می خرن هستند یک سایت معرفی کنم
که درسته به اعتبار cnet و dpreview نیست اما تنها سایتی بود که من پیدا کردم که مثل بچه ی آدم مشخصات فنی دوربین رو به زبان ساده در حد اکابر ! برای مخاطب نوشته . مثل لینک زیر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا فروشنده حتی اگر اطلاعات غلط هم میده باید اینجوری بده . نه مثل نمایندگان کانن و سونی ( در ایران ) که با کلی ادعا و ژسته مابلدیم و تو بلد نیستی ! یک سری اطلاعات ناقص و بعضا غلط به خرد مردم می دن .
یعنی من یه سوال ساده رو از 8 تا نمایندگی پرسیدم و تنها قسمت یکسان پاسخهاشون اونجایی بود که من می پرسیدم : مطمئنید ؟ اونا می گفتن : بله !!! والا 8 تا جواب مختلف بهم دادند ( گناه نمایندگان سونی رو نشورم ! من فقط دنبال کانن بودم ولی همشون عین هم هستن )
خلاصه دوستان برن توی اون سایت
و مدل دوربینشون رو سرچ کنن . اگر داشته باشه در قسمتHands-on research تمام اطلاعات فنی دوربین رو بزبان بسیار ساده براتون بیان می کنه . حتی اسم پدربزرگ سازنده دوربین رو هم می نویسه
امیدوارم بدردتون بخوره