بهتره که از اول برید چون معمولا نمیشه از سیو فرد دیگه استفاده کرد
بهتره که از اول برید چون معمولا نمیشه از سیو فرد دیگه استفاده کرد
خوب به سلامتی بازی تموم شد، ولی چقدر زود تموم شد، RE-4 خیلی طولانی تر بود و به نظر من داستانش جذاب تر بود البته اگر اشلی ازش حذف میکردن خیلی بهتر میشد D:
خوب حالا اگه یکی بگه ای مراحل اضافیش چیه و چه آیتمهایی میده ممنون میشم. من رو نرمال تموم کردم.
Last edited by esi_1981; 06-12-2009 at 14:57.
پس یکی یه تراینر بزاره Resident Evil 5
من حوصله کارهای تکراری رو ندارم
اگه مثل من باشید و بخواید همه چیز رو باز کنید, بازی تازه شروع شدهخوب حالا اگه یکی بگه ای مراحل اضافیش چیه و چه آیتمهایی میده ممنون میشم. من رو نرمال تموم کردم.
الان "شوا" برای شما باز شده اما چون برخلاف RE4 که با اون زن شرقی, کلی از داستان پشت پرده, براتون مشخص میشد, اینجا بخاطر اینکه شوا همیشه خدا, ور دل خودمون بوده, چیزه جدیدی وجود نداره
تو قسمت Bonus Features می تونید با امتیازتون (نه پول) و یکسری پیش نیاز دیگه, ظاهر جدید, ماکت های کارکترهای بازی و فول کردن سلاح ها رو بخرید
برای مشاهده ظاهر های مختلف و تغییرشون به Special Settings>>Costume Select
برای مشاهده ماکت کارکترهای بازی Library>>Figures
برای باز کردن سلاح های ویژه و فول کردن سلاح ها/ راکت لانچر, به پستی که ادرسش رو تو امضام گذاشتم مراجعه کنید
Last edited by G.D.ragon.Ir; 06-12-2009 at 15:45.
این قسمتها رو دیدم فقط سراغ اون بحث آخر نرفته بودم که تو امضای شماست
ممنون رفیق
یه حالیییییییی مییییییییده
یه جاهایی دیگه باید استفاده کنی ، مثلا وقتی که بازی رو یک دور تموم کردی با سیو گیم ادیتور پولو میبری توی آسمون حالشو میبری![]()
راستش من زیاد موافق نیستم، چیزی که با دسترنج خود آدم بدست بیاد یه مزه دیگه ای داره
راستی کسی از بچه ها تونسته مرسناریس رو تموم کنه؟ اگر کسی رفته بی زحمت بگه چه کاراکترهایی باز میشه و اینکه چقدر امتیاز باید بگیریم تا اسلحه جدید باز کنه
خب در مرسناریس بیشتر بستگی به امتیازی که میگیری واست چیز میز باز میکنه.
از خود شخصیت کریس 3 مدل هستش با اسلحه های مختلف ...شوا 2 مدل..جیل...2 مدل..وسکر..2 مدل..
امتیاز زیاد هم میده می تونی بری اسلحه هایی که تا اخر اپدیت کردی رو باز کنی.
منم هر کاری کردم نتونستم سیو بازی را دوباره روش بریزم ...میگه سیو اسیب داده...
کسی راه حلی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه روش جالب که میتونید هرچقدر که پول لازم داشتید در بیارید ولی خوب یه مقدار حوصله میخواد، البته شاید خیلی هاتون بدونید ولی خوب باز گفتنش بد نیست و ممکنه به درد کسی بخوره
در بعضی از قسمتها که اسلحه جدید پیدا میکنید مثل بخش 2-1 که یه مسلسل میگیرید، تمام آیتمها رو اطراف رو جمع کنید و از بازی خارج بشید. و دوباره بازی رو reload کنید میبینید که مسلسل سرجاش هست و میتونید یه مسلسل دیگه بردارید. به این ترتیب با فروش سلاح های اضافی میتونید هر چقدر که بخواید پول به دست بیارید. فقط همونطور که گفتم کمی زمان بر هست و حوصله میخواد.
این هم از باگ های بازی هست که میشه ازش سو استفاده کرد
به پست شماره 4221 در صفحه 423 مراجعه کن
علاوه بر فایل سیو باید پوشه xlive رو هم کپی کنی که آدرسش تو اون پست اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)