تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 426 از 1174 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریستیانو رونالدو ستاره ی پرتغالی احتمال حضورش در باشگاه گالکسی را در آینده رد نکرد .
    او که در حال ریکاوری از عمل جراحی مچ پایش است اکنون در ایالات متحده است تاجایزه ی بهترین ورزشکار جهان را دریافت کند .
    اکنون یکی از شماره 7 های سابق منچستر یونایتد ، دیوید بکام ، پس از پیوستن به رئال مادرید در یک جابجایی عجیب راهی گالکسی شده است . زمانی که از رونالدو پرسیده شد که می خواهد راه بکز را ادامه دهد او دوپهلو جواب داد .
    وی گفت : من هنوز وقت دارم و ترجیح می دهم در اروپا بازی کنم . در حال حاضر این بهتر است اما آینده را کسی نمی داند .
    زمانی که یک زن از او پرسید که چرا این قدر دوستش دارد او گفت : شاید به این خاطر که من زیبا بازی می کنم . بکام و آبل ژاویه در اینجا بازی می کنند من با آبل صحبت کردم و او گفت که در اینجا بازی کردن عالی است شاید ، شاید ... کسی آینده را نمی داند !

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وکیل روبینیو خبر تمایل بارسلونا به این ستاره را تایید کرد .
    آینده ی ملی پش برزیلی یکی از موضعات مورد بحث این روزهاست و رئال مادرید حاضر شده است که او را به عنوان بخشی از قرارداد رونالدو به منچستر یونایتد بدهد .
    اما خود روبینیو گفت که حاضر است در رئال بماند و بخشی از قرارداد یک بازیکن دیگر نباشد .
    چلسی به دستوز لوئیز فلیپ اسکولاری یکی از مشتریان دست به نقد این ستاره است .
    ونگر ریبریو وکیل این بازیکن با تایید پیشنهاد رسمی چلسی به رئال مادرید خبر تمایل بارسلونا به این بازیکن را تایید کرد .
    او به کانال رادیویی اودنا گفت : روبینیو پیشنهادی از چلسی دارد که اکنون در دستان پدخا میاتوویچ است و مدیر نیز گفته است که نیست روبینیو را حتی برای 150 میلیون یورو بفروشد .
    او سپس به پیشنهاد کاتالانها اشاره کرد : در دوشنبه یکی از اعضای هیئت رئیسه بارسا با من صحبت کرد . من گفتم که او بهتر است که با رامون کالدرون صحبت کند و کاری از من بر نمی آید چون که کار برای چلسی سخت است چه برسد به بارسلونا !
    او دلیل اصرار رئال بر روبینیو را تصمیم برند شوستر برای حفظ او می داند و می گوید که روبینیو باید تا پیش از المپیک وضعیتش را روشن کند .
    وی گفت : همه چیز برای روبینیو باید سریع باشد چون او می خواهد به المپیک برود و می خواهد که تا پیش از پکن آینده اش روشن شود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رونالدو به ایالات متحده رفته است تا یک قرارداد منعقد کند اما ... یک قرارداد از نوعی دیگر .
    بنابر گفته ی خود این بازیکن او علاه بر دریافت جایزه ی بهتزین ورزشکار جهان قصد دارد تا حق کپی رایت عکسهای شخصی اش را به یک شرکت بدهد . او این را به تلویزیون پرتغال گفته است . این کمپانی قرارداد مشابهی را با آنجلینا جولی بسته است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

باشگاه بارسلونا علاقه اش به روبینیو را تکذیب کرد و اذعان داشت که حاضر نیست که تفاهم نامه ی نانوشته میان دو باشگاه را نقض کند .
    علاقه ی شخصی خوان لاپروتا به در خدمت گرفتن این بازیکن موجب ابجاد تنشهای زیادی میان باشگاه رئال مادرید و بارسلونا در روزهای گذشته شده است . به همین دلیل او رسما به خدمت گرفتن این بازیکن را تکذیب کرد .
    او اعتقاد دارد که درست است که بارسا پس از فروش رونالدینیو به دنبال یک نام بزرگ است اما این نام روبینیو نیست .
    رافائل یوسته مدیر داخلی بارسا گفت : بازیکنان زیادی در لیست خرید ما هستند اما روبینیو در این لیست نیست دیگر چیزی برای گفتن ندارم .
    به نظر می رسد که تفاهم نامه ای که از زمان ریاست رامون کالدرون میان دو باشگاه بوجود آمده است مانع این انتقال است و لاپورتا را مجاب می کند که از این خزید صرف نظر کند .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در آخرین جلسه ی هیئت مدیره باز هم کالدرون به موفقیتش در به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو تاکید کرد !
    آخرین جلسه هیئت مدیره ی رئال عصر دیروز پیش از تعطلات تابستانی در استادیو باشگاه برگزار شد هیئت مدیره منتظر بودند که کالدرون در مورد کریستیانو رونالدو رافائل فان در فارت حرف یزند .
    کالدرون جلسه گفت که رئال مادرید فصل بعد را با بودجه ی ۴۰۰ میلیون یورویی شروع خواهد کرد .
    او سپس به تشریح وضعیت کریستیانو رونالدو پرداخت : راحت باشید او نه نخواهد گفت نمی خواهیم از دستش بدهیم . مطمئن باشید . در ده یا پانزده روز او را خواهیم آورد .
    کالدرون سپس در مورد وضعیت فان در فارت گفت که اختلاف بر سر ۶ میلیون یورو است و اگر سرمبی اصرار داشته باشد مشکلی برای این بازیکن نخواهد داشت .
    او سپس گفت که رئال مادرید قصد فروش روبرتو سولدادو و خولیو باپتیستا را دارد و فروش آنها می تواند بالانس مالی باشگاه را بالا ببرد و اندکی از هزینه ی خرید رونالدو را تامین کند .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

و در آخر یه مصاحبه از طرف بنده به شما......
    مصاحبه دلارد با روزنامه AS اسپانیا......ترجمه از اینجانب....
    روبن دلارد در حال سپری کردن یکی از بهترین سالهای خود است.وی در این سال با اسپانیا قهرمان اروپا شد و بعد از یک فصل خوب در ختافه به رئال بازگشت.علاوه بر اینها دلارد امسال شاهد به دنیا آمدن نخستین فرزندش بود.وی می گوید که قصد دارد تا به یک بازیکن مهم برای رئال تبدیل شود.وی درباره قهرمانی اسپانیا گفت:من یکماه تمام با تیم ملی بودم و خسته شدم و اکنون به استراحت نیاز دارم.وی در مورد بازی با یونان نیز میگوید:این اولین بازی من در جام بود و توانستم در همان بازی یگ گل بزنم.حقیقت این است که دوست داشتم خیلی بیشتر برای تیم ملی کشورم بازی کنم اما این مربی است که تصمیم میگیرد و من با توجه به زمانی که داشتم از عملکردم راضی هستم.
    دلارد در مورد برگشتنش به رئال گفت:من یک فصل را در ختافه گذراندم و از مسئولین آن تیم ممنونم ولی از همان اول میخواستم تا در رئال بازی کنم.من به رئال برمیگردم.تیمی که نه سال در آن بازی کردم و دوست دارم دارم در آنجا بازی کنم.وی در جواب به اینکه آیا قهرمانی در اروپا به وی کمک میکند تا در رئال بازی کند گفت:این که شما در گذشته زندگی کنید بی فایده است.رئال تیمی نیست که با توجه به عناوینی که دارید در آن بازی کنید.تلاش و سخت کوشی من در تمرینات و استفاده از فرصت هایی که به من در هربازی داده میشود باعث رشد من و بیشتر بازی کردنم در رئال میشود.
    وی در مورد رفتن گاگو به المپیک هم گفت:این یک موقعیت برای من نیست.شما ببینید که در تیم علاوه بر گاگو ،دیارا و گوتی نیز در پست من هستند.من دوست دارم تا تمام بازیکنان در کنار هم باشیم چون اینطوری بیشتر تلاش خواهیم کرد و می جنگیم.
    وی در مورد شوستر نیز گفت:هنوز با وی صحبت نکردم و وقتیکه به اتریش رفتم در آنجا وی را میبینم.در زمان یورو من با راموس و کاسیاس در مورد اینکه شوستر چه انتظاراتی از من دارد صحبت نکردم چون زمان این کار را نداشتم و تمام انرژیمان را صرف آن مسابقات کردیم.
    دلارد همچنین در جواب به اینکه تیم های انگلیسی چون استون ویلا و تاتنهام و تیمهای اسپانیایی چون والنسیا و سویا حاضر شده بودند برای او حتی 20 میلیون هم بدهند گفت:اینکه ببینی تیمهای مطرحی از انگلیس و اسپانیا به دنبال شما هستند نشان دهنده ی این است که در حال پیشرفتید و این مسئله به من کمک می کند تا بهتر باشم.
    وی در مورد ماندن در رئال گفت:تیم های مثل سویا و والنسیا به من پیشنهاد دادن ولی من رئال را انتخاب کردم و آرزوهای زیادی برای بازی در این تیم دارم ولی اگر روزی به من بگویند که برو من هم چاره ای جز این ندرام.
    وی در پایان درباره دیرتر ملحق شدن به تیم و فرزندش با خنده گفت :هم تیمی هایم در آلگاروه هستند و من ایینجام و دوست دارم تا زمان بیشتری را در کنار پسرم سپری کنم.پسرم در 22 می به دنیا آمد و من گلم را به یونان با وی تقسیم کردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوب اینطور که پیداست رونالدو هم به جمع کهکشانیها پیوست........
    فقط امیدوارم اون حرفی که اشنایدر درباره رونالدو گفته درست در نیاد و برعکس صحبتهای کاپیتان رائول در موردش درست باشه.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    دوستان گل بابت اخبار فوق العاده خوب و جذابتون ممنون واقعآ تاپیک یعنی این خییلی حال کردم با این فعالیت ایول.
    خوب در مورد رونالدو که باید بگم پسر جنجالی منچستر دیگه باید در مادرید ارام بگیرد و اینطور هم خواهد شد ایشالا و امیدوارم که کاسیاس بهترین بازیکن جهان بشه تا رونالدو یه انگیزه واس بازی بهتر در مادرید داشته باشه و در ضمن من با رفتن دلارد به جد مخالفم و عاشق جوانهای تیم هستم و دوست ندارم ایندگان تیم رو از دست بدیم.
    و دیگر اینکه دوستان میشه یه توضیح درباره گارسیا(بازیکن که از اوساسونا اومد)رو بدین بنده اطلاعی ازش ندارم.
    و در اخر هم 9کرتونیم ایول واقعا بابت این همه زحمت دست تک تک شما دوستان گل رو میبوسم موفق و موید باشید.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

حالا یعنی چی؟؟!!!
    یعنی این کریس اومد؟!
    میخواد بیاد؟!
    نمیاد؟!
    هر سه گزینه؟!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عجب فیلمی شده ... این قسمت رو بخونید:

.....Ramon Calderon may claim a 'done deal', but Cristiano Ronaldo will NOT be joining Real Madrid this summer,

Fergie Says Ronaldo's Staying

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •