و در آخر یه مصاحبه از طرف بنده به شما......
مصاحبه دلارد با روزنامه AS اسپانیا......ترجمه از اینجانب....
روبن دلارد در حال سپری کردن یکی از بهترین سالهای خود است.وی در این سال با اسپانیا قهرمان اروپا شد و بعد از یک فصل خوب در ختافه به رئال بازگشت.علاوه بر اینها دلارد امسال شاهد به دنیا آمدن نخستین فرزندش بود.وی می گوید که قصد دارد تا به یک بازیکن مهم برای رئال تبدیل شود.وی درباره قهرمانی اسپانیا گفت:من یکماه تمام با تیم ملی بودم و خسته شدم و اکنون به استراحت نیاز دارم.وی در مورد بازی با یونان نیز میگوید:این اولین بازی من در جام بود و توانستم در همان بازی یگ گل بزنم.حقیقت این است که دوست داشتم خیلی بیشتر برای تیم ملی کشورم بازی کنم اما این مربی است که تصمیم میگیرد و من با توجه به زمانی که داشتم از عملکردم راضی هستم.
دلارد در مورد برگشتنش به رئال گفت:من یک فصل را در ختافه گذراندم و از مسئولین آن تیم ممنونم ولی از همان اول میخواستم تا در رئال بازی کنم.من به رئال برمیگردم.تیمی که نه سال در آن بازی کردم و دوست دارم دارم در آنجا بازی کنم.وی در جواب به اینکه آیا قهرمانی در اروپا به وی کمک میکند تا در رئال بازی کند گفت:این که شما در گذشته زندگی کنید بی فایده است.رئال تیمی نیست که با توجه به عناوینی که دارید در آن بازی کنید.تلاش و سخت کوشی من در تمرینات و استفاده از فرصت هایی که به من در هربازی داده میشود باعث رشد من و بیشتر بازی کردنم در رئال میشود.
وی در مورد رفتن گاگو به المپیک هم گفت:این یک موقعیت برای من نیست.شما ببینید که در تیم علاوه بر گاگو ،دیارا و گوتی نیز در پست من هستند.من دوست دارم تا تمام بازیکنان در کنار هم باشیم چون اینطوری بیشتر تلاش خواهیم کرد و می جنگیم.
وی در مورد شوستر نیز گفت:هنوز با وی صحبت نکردم و وقتیکه به اتریش رفتم در آنجا وی را میبینم.در زمان یورو من با راموس و کاسیاس در مورد اینکه شوستر چه انتظاراتی از من دارد صحبت نکردم چون زمان این کار را نداشتم و تمام انرژیمان را صرف آن مسابقات کردیم.
دلارد همچنین در جواب به اینکه تیم های انگلیسی چون استون ویلا و تاتنهام و تیمهای اسپانیایی چون والنسیا و سویا حاضر شده بودند برای او حتی 20 میلیون هم بدهند گفت:اینکه ببینی تیمهای مطرحی از انگلیس و اسپانیا به دنبال شما هستند نشان دهنده ی این است که در حال پیشرفتید و این مسئله به من کمک می کند تا بهتر باشم.
وی در مورد ماندن در رئال گفت:تیم های مثل سویا و والنسیا به من پیشنهاد دادن ولی من رئال را انتخاب کردم و آرزوهای زیادی برای بازی در این تیم دارم ولی اگر روزی به من بگویند که برو من هم چاره ای جز این ندرام.
وی در پایان درباره دیرتر ملحق شدن به تیم و فرزندش با خنده گفت :هم تیمی هایم در آلگاروه هستند و من ایینجام و دوست دارم تا زمان بیشتری را در کنار پسرم سپری کنم.پسرم در 22 می به دنیا آمد و من گلم را به یونان با وی تقسیم کردم.