سایتی هست که HEADSET اصلی PS3 رو بفروشه؟
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
![]()
سایتی هست که HEADSET اصلی PS3 رو بفروشه؟
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
![]()
سلام ایا با ps3 میشه فایل های pdf نگاه کرد؟ چون من تو فلش ریختم و به ps3 وصل کردم اما بازش نکرد
سلام
PS3 تواناییش ایناس:
عکس:موزیک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویدیو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDF نمیتونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پشت شهرداری باید پیدا بشه ، در صورتی که تهران تشریف ندارید سایت نکس جن یک پک داره که شامل بلوتوث هم هست عکسشم تو سایتش زده
![]()
سلام دوست عزیز چرا الکی هزینه میخواهید بکنید. همه ی HEADSET بلوتوسا به ps3 وصل میشهسایتی هست که HEADSET اصلی PS3 رو بفروشه؟
دوست عزیز نهایتا ورژن هوی رین ۳.۲۰ .هست به نظرم شما اپدیت افلاین انجام بدید بهتر هست. و ورژن دستگاتون ۳.۴۰ میشهسلام
نسخه نرم افزار دستگاه من 3.15هستش!اگه با heavy Rain به روزآوری کنم(فارسی رو پاس بداریم!)به نسخه چند دست پیدا میکنیم؟!
پی نوشت:
باز این fanboy ها چشم منو دوردیدن 3 تا رای علیه ps3 دادن!!!![]()
![]()
Last edited by joykiller360; 24-07-2010 at 22:00.
این دسته تو تهران پیدا میشه...؟؟؟؟
چند قیمت هست....؟؟؟![]()
این پک که شامل این 3قطعه هست
1) کابل HDMI
2) هدست بلوتوث اصل سونی
3)سردکمه های R2 و L2 برای راحتی
فروشگاه NEXTGEN میده 65هزارتومن
اون دسته عادی پلی استیشن سه فقط دو تا حالت دکمه داره که پایین دسته وصل می شه و باعث می شه دکمه ها راحت تر تو دست باشه بهشون می گن دکمه مخصوص Trigger
من تازه PS3 خریدم و باهاش GOW3 رو گرفتم تمومش کردم حالا میخوام تعویضش کنم کسی بازی پیشنهادی نداره؟
ببخشین منظورتون چیه...؟؟؟؟
ملتفط نشدم...!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)