از اینجا با لینک مستقیم - کرک - آموزش دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا با لینک مستقیم - کرک - آموزش دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال فنی :
نسخه reloaded یا repack بازیه darksiders یا هر بازی دیگه ای که از نسخه اصلی کم حجمتر هست از نسخه اصلی چیزی کمتر داره مثلا فیلمی * صدایی * عکسی یا.... یا همون بازیه فقط حجمش کمتره؟
کلا نسخه های repack ارزش دانلود داره?
سلام دوستان
من دنبال بهترین بازی استراتژیک میگردم!
میتونید اسم بهترین های 2010 یا اگه 2011 هم اومده بهم بگین!
دنبال بازی تو سبک این بازی: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction یا بهتر از این میگردم...
کی میتونه کمک کنه؟
ببین بعضی از افراد هستن که راه repack کردن رو بلدن و طوری حجم بازی رو کم میکنن که از بازی چیزی کم نشه اما بعضی افراد هم هستن که برای کم کردن حجم بازی از فیلم یا بعضی اوقات حتی از گیم پلی بازی میزنن
در کل بستگی داره که بخوای از کجا دان کنی و به نظر من سایتای خارجی تو اینکار معتبرترن
بهترین بازی استراتژیک امسال بدون شک تمدن5 هستش که یه بازی استراتژِی نوبتیه ببین اگه دوست داری بگیر بازی کن
به سبک Tom Clancy's Splinter Cell Conviction هم میگن مخفی کاری که توی اون سبک متال گیر سالید یکی از بهترین بازیهاست و سری بازیهای جیمز باند هم شدیدا پیشنهاد میشه البته سبک مخفی کاری توشون یه ذره کم شده
سلام دوستان عزیز جز Virtua Tennis بازی تنیس دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟
Virtua Tennis2010 خیلی مونده بیاد؟؟؟؟؟
ممنون دوست جان ها!!!!
دوستان کسی نسخه repack ولی سالم از بازی darksiders سراغ نداره؟
آره یه بازی تنیس دیگه به نام top spin هستش که من 3 تا نسخشو دارم به نظر من از Virtua Tennis قشنگتره البته نظر منه، و تمام بازیکناش هم واقعی و لایسنس شده هستن
ممنون دوست من!!!!!
آخرین ورژنش کی اومده این تاپ اسپین؟؟؟؟جدیده یا جدیدش داره میاد.![]()
سلام ..
من خیلی دنبال بازی Stronghold 2001 یا همون جنگ های صلیبی 2001 می گردم ..
و همچنین بازی Stronghold Crusader Extreme
اگه کسی لینک دانلودی ازش داره بذاره..
Last edited by king of the kings; 10-01-2011 at 21:55.
سلام دوستان من با بازی هایی مثل world of goo و super meat boy خیلی حال کردم اگه بازی تو این مایه ها می دونید معرفی کنید
و gta 4 هم خیلی با حال بود این نسخه episode from liberty city شبیه 4 هست یا کلا فرق داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)