تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 524 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بیشتر توضیح بدید
    من یه جدول توی اکسل درست کردم ک از 42 عضو تشکیل شده، یعنی 7*6 عضو داره
    حالا میخوام هر عضو رو احتمالش رو بدست بیارم
    مثلا ستون اول سطر اول عضو اول عدد 6100 هست عدد بعد ک ستون دوم، سطر اول، عدد 6150 هست، عدد بعدی 6200 و ....
    حالا میخوام احتمال عدد 6100 و 6450 و 6200 و 6250 و.... رو تک تک بدست بیارم و احتمال هر عنصر رو بجای همون عدد توی جدول جدید بنوسیم،
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    البته این اعداد 6100 و.... رو از رگرسیون خطی بدست آوردم حالا نمیدونم اون ضریب همبستگی هم کاربردی داره یا نه؟

2. 2 کاربر از wolfomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    من لیستی از اعداد رو وارد ستون های اکسل کردم که هم مثبت و هم منفی هستن. حالا میخوام همه این اعداد رو به کمک اکسل ببرم زیر تابع قدرمطلق و به عنوان خروجی ستونی از همون داده ها منتها این بار بدون علامت داشته باشم. این کار رو چگونه با اکسل انجام بدم؟ (تابع ABS ظاهرا تک تک این کار رو میکنه اما من میخوام کل داده های ستونم رو انتخاب و بی علامت کنم.)

ممنون

داره خودمونی میشه office2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

سلام.
    من یکسری نمودار توی Excel کشیدم و حتما باید اینارو به فرمت های عکس مثل JPEG و ... ذخیره کنم.

وقتی PRINT SCREEN میزنم و تو پینت میبرم، کیفیتش خیلی پایین میاد.

آیا میشه این عکس هارو با کیفیت بالا از اکسل به صورت عکس ذخیره کرد؟

ممنون برای راهنمایی.

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام.
    من یکسری نمودار توی Excel کشیدم و حتما باید اینارو به فرمت های عکس مثل JPEG و ... ذخیره کنم.

وقتی PRINT SCREEN میزنم و تو پینت میبرم، کیفیتش خیلی پایین میاد.

آیا میشه این عکس هارو با کیفیت بالا از اکسل به صورت عکس ذخیره کرد؟

ممنون برای راهنمایی.
    نمودار رو انتخاب وو کپی کنید بعد توی پاورپوینت ببرید و به عنوان عکس ذخیره کنید

6. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه office2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

نمودار رو انتخاب وو کپی کنید بعد توی پاورپوینت ببرید و به عنوان عکس ذخیره کنید
    ممنون، ولی بازم با کیفیت پایین ذخیره میکنه.
    نمیتونه 300 dpi مد نظر ژورنال هارو حفظ کنه !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید من سوال داشتم . من نرم افزار magix music maker رو از اینجا دانلود کردم و وقتی میخوام پسورد رو بزنم که لود بشه و بیاد واسه نصب پسورد رو میزنم تا نصفه لود میشه بعد میزنه failed to check CRC نمیدونم چیکار کنم درست بشه کممممممکککککککککککککککککک ککککککککککککککککک

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من لیستی از اعداد رو وارد ستون های اکسل کردم که هم مثبت و هم منفی هستن. حالا میخوام همه این اعداد رو به کمک اکسل ببرم زیر تابع قدرمطلق و به عنوان خروجی ستونی از همون داده ها منتها این بار بدون علامت داشته باشم. این کار رو چگونه با اکسل انجام بدم؟ (تابع ABS ظاهرا تک تک این کار رو میکنه اما من میخوام کل داده های ستونم رو انتخاب و بی علامت کنم.)

ممنون
    سلام

شما هم میتونید تابع abs رو برای اولین سلول بنویسید و به بقیه سلولها تعمیم بدین
    هم میتونید محدوده ای که قراره خروجی نوشته بشه و درگ کنید و توی نوار فرمول تابع abs رو بنویسید و در انتهای فرمول بجای اینتر از ctrl+enter استفاده کنید تا فرمول برای همه محدوده انتخاب شده اعمال بشه

10. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام، چطور میشه در اکسل اعداد یک جدول رو بر جدولی دیگر تقسیم کرد و جواب رو در جدول سوم ثبت کرد؟

فرض کنید در اکسل دو جدول 10*10 داریم یعنی مجموعا هر جدول 100 خونه داره، میخوام عدد خونه اول جدول 1 به عدد خونه اول جدول 2 تقسیم بشه و نتیجش در خونه اول جدول 3 نوشته بشه و این عمل برای تمام 100 خونه اتفاق بیوفته

از چه تابعی و به چه صورت استفاده کنم که نیاز نباشه برای تک تک خونه های جدول سوم فرمول بنویسم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان مسئله مورد نطرتان را بگوئید تا تابع مورد استفاده برای آن رااگر بلد بودم بگویم

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام، چطور میشه در اکسل اعداد یک جدول رو بر جدولی دیگر تقسیم کرد و جواب رو در جدول سوم ثبت کرد؟

فرض کنید در اکسل دو جدول 10*10 داریم یعنی مجموعا هر جدول 100 خونه داره، میخوام عدد خونه اول جدول 1 به عدد خونه اول جدول 2 تقسیم بشه و نتیجش در خونه اول جدول 3 نوشته بشه و این عمل برای تمام 100 خونه اتفاق بیوفته

از چه تابعی و به چه صورت استفاده کنم که نیاز نباشه برای تک تک خونه های جدول سوم فرمول بنویسم؟
    اگه بخوای توسلولها فرمولی ننویسی احتمالا با بیسیک نتیجه می گیری و با خود اکسل برا یه خونه فرمول بنویس بعد کپی کن تو بقیه سلولها دردسرش کمتره هر تعداد خونه باشن با یه کپی پیست فرمول تعمیم میشه

14. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •