سلام من هم اين برنامه رو نصب كردم كركش هم هست
صدا ضبط كردم تو همون قسمت گريتينگ پروفايل هم ساختم زمانش رو هم تنظيم كردم ولي هر كاري مي كنم منشيش كار نمي كنه ميشه راهنمايي كنيد!!!
و
سلام من هم اين برنامه رو نصب كردم كركش هم هست
صدا ضبط كردم تو همون قسمت گريتينگ پروفايل هم ساختم زمانش رو هم تنظيم كردم ولي هر كاري مي كنم منشيش كار نمي كنه ميشه راهنمايي كنيد!!!
و
زمان زنگ خوردن یا answer delay که زمان تاخیر هست را بیار پایین یعنی زیر 20 ثانیه چون 29 ثانیه در مخابرات دولتی بیشتر زمان زنگ خوری نیست ... بعد از برنامه exit بشو و کاملا ببندش
دوباره اجراش کن تا پروفایل ها تنظیم و لود بشه ... حتما IVR کار میده
سلام
هی می گفتم اموزشش رو یه جایی دیدم ... بفرمایید
راهنماي کامل برنامه منشي تلفن
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master
آيا بدنبال يك نرم افزار قدرتمند در زمينه پياده سازي سيستم منشي تلفني با امكانات حرفه اي و بي نظير هستيد؟
ويژگي هاي اين نرم افزار (Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50) عبارتند از:
- کنترل تماسهاي تلفني بطور کاملا هوشمند
- داراي پروفايل ويژه : Accept- IVR-Send busy tone-Reject+Send SMS-Divert calls to-Record conversation secretly-Mute the ringer براي تماسهاي شما
- قابليت دريافت تماس و ضبط آن (به همراه منشي پاسخگوي کامل)
- قابليت فرستادن بوق اشغال براي همه يا ليست سياه (با عملکرد عالي و سرعت بالا)
- قابليت برنامه ريزي و کنترل ليست سياه و سفيد
- قابليت Divert مکالمات به صورت جزيي و کلي و يا با انتخاب ليست مورد نظر
- قابليت برقراري تماس در موعد مقرر و IVR ويژه براي اعلام تبريک
- قابليت ضبط مکالمات تلفني بصورت اتوماتيک
- قابليت کنترل و برنامه ريزي پيشرفته روي نحوه ي کارکرد در برقراري هر تماس
- قابليت scheduler که توسط آن مي توانيد بطور منظم و سر وقت هاي دلخواهتان پروفايل مورد نظر را تغيير دهيد.
- قابليت استفاده از SMS به عنوان پاسخگو
- قابليت اجراي خودکار در هنگام روشن شدن گوشي
- قابليت نمايش indicator روي صفحه اصلي
- قابليت Hide برنامه و نيز در هنگام کار کمترين حجم ممکن از حافظه را مي گيرد
- قابليت صبر قبل از IVR ها
- نمايش تماسهاي رد و بدل شده
- قطع اتوماتيک IVR بعد از قطع مکالمه
- داراي يک موتور قوي و پرسرعت براي کنترل تماسها
براي فعال كردن منشي و ضبط پيغامها اين كارا رو بايد انجام بديد:
1- از قسمت Profiles قسمت Respond list by IVR رو انتخاب كنيد كه بعد دو گزينه مياد كه شما Activate رو برا فعال كردنش انتخاب ميكنيد. براي تعيين اينكه كدوم شماره ها ميتونن پيغام بذارن ، كدوما نميتونن و ... گزينه ي دوم View & edit رو انتخاب كنيد
- تو قسمت Callers on.... ميتونين ليستي رو كه قبلا تهيه كردين رو انتخاب كنين تا پيغامهاي اون افراد ضبط بشه(توجه داشته باشين كه قسمت Active IVR روي Ex.Answer machine باشه)
- قسمت Remainder callers براي اينه كه اگه شماره هايي غير از شماره هاي توي ليست زنگ زدن ، برنامه چه كاري انجام بده!!!
- قسمت Hidden callers براي اينه كه اگه كسي زنگ زد و شمارش نيفتاد برنامه چه كاري انجام بده!
2- تو قسمت IVRs اولي (Ex.Answer machine) رو انتخاب كنين
- قسمت Action type بايد روي Leave a message باشه
- قسمت Greeting خودتون ميتونيد پيغام منشي رو ضبط كنين
- Sorry prompt براي اينه كه وقتي طرف جو گرفتش و خواست همه ي درد دلاشو برات بگه!!!!يا همون بيشتر از وقت تعيين شده حرف بزنه اين پيغام براش پخش ميشه و ضد حال ميخوره و ضبط پيغام قطع ميشه!
3- تو محيط اصلي برنامه كليد سمت چپ (options) رو بزنين بعد settings بعد IVR settings
- Auto answer delay مقدار زماني كه طرف معطل ميشه تا پيغام منشي براش پخش شه
- Mute bfr. answer بايد Yes باشه اگر نه صداي زنگ موبايلتون تو اون فاصله ي زماني بالا در مياد!!(ممكنه صداي منشي هم براش پخش نشه)
- Answ. mach. timeout مقدار زمان مجاز ضبط پيغام هست.
![]()
سلام بچه ها
من امروز یه تم روی گوشیم نصب کردم که بصورت فعال بود یعنی حرکت میکرد ولی وقتی باطری موبایلم تموم شد و گذاشتمش شارژ بشه بعد از روشن کردن موبایل همون تم بصورت ثابت درآمد قضیه چیه؟
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم برنامه اش رو باید اجرا کنی ... اینا اغلب باهاشون یک برنامه animator هم نصب میشه !
یافتم ، یافتم ( فکر کنید الان دارم از توی حموم میدوئم بیرون)
الان فهمیدم قضیه چیه
این تم هایی که من نصب کردم animation داره و بعد از نصب برنامه ownskin اگه درحال اجرا باشه بکراند متحرک میشه و اگه از توی رم خارجش کنی مثل عکس معمولی ثابت میشه ( عجب باهوشی هستم من!!!!)
حالا یک سئوال دیگه دارم
اگه گوشی رو با حالت pc suite به سیستم وصل کنی ، وقتی میخایی از سیستم جداش کنی باید pc suite رو exite کنی یا اگه این کارو نکنی برای موبایل خطری داره( این سئوال رو از این جهت می پرسم که نکنه مثل وقتی که به حالت data transfer بدون قطع کردن برق گوشی رو جدا کنی ممکنه به رم آسیب برسه)
من تست کردم تابحال قفلی چیزی نکرده .. فکر نمی کنم مشکلی باشه چون safty remove ای هم نداره که!
چند بار شده توی ویستا ، چون safty N95 نمیتونه انجام بشه ، گوشی هنگ کرده ، و چند دفعه هم مموری کلا بهم ریخت !
سلام.
من اومدم ورژن گوشی یکی از بچه ها رو به 30 آبدیت کنم. من فایلاشو قبلاً داشتم و طبق روش می زارم تا دو مگ دانلو کنه، و بعد
فایلاشو پاک می کنم و فایلای خودمو می ریزم. وقتی که nsu رو اجرا می کنم، دوباره شروع می کنه به دانلود؟!!!!!!! چرا؟!!! من
نمی خوام ورژن 31 نصب بشه! می خوام 30 نصب بشه! چیکار کنم؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)