سلام
اینجا نوشته
درخواست کرک و سریال بازیها فقط اینجا
پس چرا اینجا جای سریال نیس؟؟
لطفا اگه کسی سریال Medieval 2 رو داره بده.
ممنون
سلام
اینجا نوشته
درخواست کرک و سریال بازیها فقط اینجا
پس چرا اینجا جای سریال نیس؟؟
لطفا اگه کسی سریال Medieval 2 رو داره بده.
ممنون
سلام دوست عزیز. از اینکه مطلب مارو خوندید/
میشه گفت بلد نیستم. در واقع اطمینان ندارم که درست انجام بدم.
اگر ممکنه مارو از کلافگی در بیارید.
اگر توی پیام خصوصی هم گفتید ایرادی نداره
این مشکلم در مورد نصب این بازیه. خب به اینجا مربوط میشه دیگه. هر کی نصب کرده کمک کنه.
سلام دوستان. اگر ممکنه مارو راهنمایی کنید توی نصب فیفا 08.
مطمن باشید که می تونم جبران کنم
اگر اینجا سخته توضیح دادن می تونید توی چت به من بگید
bahman_m64
سلام من از 2 صفحه قبل جوابهایی که میدونم رو میدم اگه دوستان قبلا جواب دادن که دیگه ببخشید خوب ندیدم
مشکل دایرکت ایکس هست آخرین ورؤن دایرکت ایکس رو نصب کنید مشکل حل میشه اگر هم دایرکت ایکس نداری فایلی که بهت ارور داده رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی و کپی کنی توی پوشه windows\system32 مشکل حل میشه
===============================
سلام بخاطر این بازی با سیدی اجرا میشه که کرک موجود در سیدی fix exe هست و باید سیدی یا دی وی دی بازی درون سیدی رام باشه خب بزارید با سیدی اجرا بشه چیکارش داری
ولی اگر که میخواهی بدون سیدی بازی رو اجرا کنی برات کرک no-cd رو میزارم این رو دانلود کن و کپی کن تو محل نصب بازی جایگزین فایل قبلی بشه بعد از این کار بازی بدون سیدی اجرا میشه
کرک رو هم از یکی از لینکهای زیر بگیر
=============================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادر مشخصات سیستمت رو بگو ؟
خب همه تا اونجاش رو مشکل ندارن از اونجا به بعدش که مشکل داره
شما مشخصات کامل سیستمت رو بگو
============================
مثلا چه بازی ؟ یه مثال بزن ؟
مدل دقیق کارت گرافیکت رو هم بگو 256 که نشد مدل
=============================
احتمالا کلید رجیستری درست میکنه که شما باید اون رو اجرا کنید این فایل که براتون پیوست کردم رو دانلود کنید و بعدش اجرا کنید مشکل احتمالا حل میشه
فایل reg پیوست نمیشد مجبور شدم زیپش کنم با winzip or winrar اکستراک کن بعد فایل رجیستری رو اجرا کن
فعلا تا اینجا تا بعد بیام باقی جوابها رو بدم البته اگه بدرد دوستان بخوره
این هم مشخصات سیستم من
Ram:2gb
graphic:512 -8500gt
cpu:3.6
این سیستم من نیست سیستم دوستم و بقیه چیزا رو نگفته و مثلا (swat4)رو اجرا نمیکنه تیکه تیکه اجرا میکنه به سیستمش هم میخوره تازه هم ویندوزش رو عوض کرده
با سلام
من بازي fow ورژن 1.1 رو نصب و بدون هيچ مشكلي اجراء كردم حالا كه ورژن 1.4 رو دانلود و اجراء ميكنم ارور ميده و كرك ميخواد وقتي كرك رو از رو سي دي كپي ميكنم دوبار بازي با ورژن 1.1 بالا مياد لطفا كمك كنيد.
با سلام
من بازي faces of war ورژن 1.1 رو نصب و بدون هيچ مشكلي اجراء كردم حالا كه ورژن 1.4 رو دانلود و اجراء ميكنم ارور ميده و كرك ميخواد وقتي كرك رو از رو سي دي كپي ميكنم دوبار بازي با ورژن 1.1 بالا مياد لطفا كمك كنيد.
چي تموم؟ در مورد پست 4262 تو چند جا خوندم كه مشكل ديوارها رو اكثرا دارن شماميگي ماله سي دي هست؟ بيخيال...سیدی اشکال داره دیگه تموم
جواب سوال ما رو هم یکی بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)