تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 616 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه shahin_100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خارج از ایران

پيش فرض دو تا سوال درباره ی ادامه تحصیل و سربازی !

سلام من دو تا سوال دارم !
    سوال اول :
    من امسال دارم پیش دانشگاهی می خونم . رشته ام ریاضی و فیزیک است ولی توی دانشگاه می خوام رشته انسانی برم . من می خواستم امسال رو به صورت غیر حضوری بخونم ولی مثل اینکه این کار غیر قانونی شده ! حالا می خوام ببینم که راهی هست که من امسال پیش دانشگاهی نرم و از راه دیگه ای دیپلمم رو بگیرم ( هر دیپلمی می خواد باشه ) که بتونم کنکور هم بدم و دانشگاه هم برم . آیا راهی هست ؟!

سوال دوم :
    من متولد تیر ماه سال 73 هستم و سال دیگه میشه 18 سالم و باید برم سربازی . می خواستم ببینم امسال اگه توی پیش دانشگاهی رد بشم یا اصلا نرم سر کلاس تا رد بشم ، بعدش حتما باید برم سربازی یا سال بعدش می تونم برم مدرسه شبانه تا پیش دانشگاهی رو بخونم ؟
    پیشاپیش ممنون از جواباتون !

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میتونین تا سن 24 سالگی پیش دانشگاهی رو در شبانه ادامه بدین

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahin_100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خارج از ایران

پيش فرض

یعنی اگه امسال رد بشم ، سال بعد یا دو سال دیگه اش می تونم برم شبانه بخونم ؟ و اعزام به خدمت نمیشم ؟ چون از یکی شنیدم اگه به مدت یک سال درس نخونن بعدش باید برن سربازی !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ممنون از شما دو دوست عزیز
    بله مثل اینکه باید برم نظام وظیفه و از اونجا بپرسم

البته الان یه سر زده بودم سایت نظام وظیفه اونجا تو قسمت "سوالات متداول" یه همچین سوالی مطرح شده بود:

28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها و ادامه تحصيل مي‌باشند؟
    چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد.

سال اعزام من با توجه به اینکه 72 هستم 91 هست اگه مسئله عدم ورود به غیبت هم حل بشه شاید مشکلی پیش نیاد!!!!
    ولی بازم باید حضوری بپرسم ازشون بلکه مطمئن شم البته اگه کسی باشه که با اطمینان کامل جواب بده

جدای این موضوع یه سوال دیگه برام پیش اومد که تو پستای قبلی بهش اشاره کردین اینکه میگن "در هر مقطع فقط یکبار میشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد " من فکر می کردم که منظورشون اینکه مثلا اگه کسی مدرک لیسانس شیمش رو امسال گرفت نمی تونه سال دیگه کنکور سراسری بده و برای مثال بخواد اینبار تو مقطع کارشناسی فیزیک تحصیل بکنه چون یکبار از معافیت تحصیلی برای رشته کارشناسی استفاده کرده
    اینجوریه؟ یا من اشتباه فکر میکنم؟؟؟
    سلام مجدد،

اگه این بخش رو دیدید تو سایت نظام وظیفه پس شما مشکلی ندارید و می تونید دوباره کنکور بدید!
    اما بخش دوم سوال شما،بله اینجوریه!کلا اگه لیسانس بگیرید فقط معافیت تحصیلی برای مقطع فوق لیسانس شما صادر خواهد شد!و حق دوباره لیسانس خوندن رو ندارید

---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

درود

2 پرسش داشتم :

سلام

یکی از دوستانم هست می خواد کفالت مادربزرگش رو بگیره ، پدربزرگش فوت کرده ، مادربزرگش فرزند پسری هم نداره ، ایشون فقط یک پسرخاله داره که خود پسرخالش کفیل خواهر معملولش هست ( یعنی دختر خالش ) . می خواستم ببینم این دوستمون می تونه کفالت مادربزرگشو بگیره ؟ راه حلی هست بتونی معافی بگیره ؟ مثلا پسرخالش بره خارج از ایران ؟

ساعات کاری دفاتر پلیس +10 تا کی هست در روزهای عادی
    سلام،

خیر!پسرخاله سبب می شه ایشون نتونه معافیت بگیرند حتی اگه ایشون خارج از کشور بروند!

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

سلام.
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و همه مدارکم رو برای فرستادن به نظام وظیفه اماده کردم فقط یه مشکلی دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.
    من همه مدارک سال سوم و پیش دانشگاهیمو از مدرسه گرفتم که همشون اصل هستن.ایا لازمه که کپی برابر اصل کنم یا همونطوری بفرستم چون خودشون اصل هستن؟؟؟
    سلام،

خیر احتیاجی به کپی به برابر اصل کردن نیست!

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

سلام دوستان
    تمام کسانی که برای گرفتن معافیت چشم اقدام کردن می خواستم ببینم به کجا برای معاینه چشمشون معرفی شدند؟
    ضمنا کسانی که اطلاع دارن من رفتم دکتر و با سایکلوپلژی یا همون قطره چشممو معاینه کرد در مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم گفت 10.5
    به نظرتون اگر اقدام کنم چون لب مرزی هستم و مدرک فوق دارم چند جا معرفی می کنن برای چک کردن یا با یه بار معرف به بیمارستان های معتمدشون کار تمومه؟

ممنون میشم از تمام کسانیکه برای گرفتن معافی چشم اقدام کردن بیان و تجربیاتشونو بگن
    سلام،

شانسی هست اغلبا!اما خدا کنه بیمارستان فارابی معرفی نکنند شما رو چون کار شما می شه گذر از هفت خان رستم!

بله،با این نمره شما معاف هستید،شک نکنید !چون قطره خیلی تاثیر گذار باشه نیم نمره هست(پدرم چشم پزشک هستند)

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

دوستان لطفا به این تاپیک سری بزنید و راهنمایی کنید.
    خیلی خیلی ضروری و حیاتیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام،

با این وضعی که شما داری غیبت خوردید،و معافیت کفالت شامل کسی می شه که غیبت نداشته باشه!اما شما به پلیس +10 مراجعه کن و از اونجا درخواست کن وضعیت غیبت شما رو چک کنند!

6. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

یعنی اگه امسال رد بشم ، سال بعد یا دو سال دیگه اش می تونم برم شبانه بخونم ؟ و اعزام به خدمت نمیشم ؟ چون از یکی شنیدم اگه به مدت یک سال درس نخونن بعدش باید برن سربازی !
    سلام،

اولا تاپیک مرجع بود لازم به تاپیک جدید نبود!

ولی جواب سوالتون،شما حداکثر می تونید 2سال پیش دانشگاهی رو بخونید و حتما هم سال دوم باید حضوری باشه یعنی اگه امسال قبول نشدید شبانه ثبت نام کنید!

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان ممنون میشم جوابمو بدید
    من 1 ماهه که از دانشگاه اخراج شدم و تصفیه کردم
    میخواستم برم خدمت ولی تصمیم گرفتم برم دانشگاه واسه کنکور امتحان بدم ایا میتونم شرکت کنم و اگر قبول بشم بدون مشکل ثبت نامم میکنند
    25 همین ابان 24 ساله میشم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

سلام،

شانسی هست اغلبا!اما خدا کنه بیمارستان فارابی معرفی نکنند شما رو چون کار شما می شه گذر از هفت خان رستم!

بله،با این نمره شما معاف هستید،شک نکنید !چون قطره خیلی تاثیر گذار باشه نیم نمره هست(پدرم چشم پزشک هستند)

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

منظورتون اینه کافیه اعلام بشه 10.5 معاف میشم و بخاطر اینکه لب مرز هست و این داستان ها شک نمی کنن و دوباره چک نمی کنن

نمره واقعی چشم من 10.5 هست با قطره 10 میشه البته

تا حالا کسی بوده برای چشم فرستاده بشه بیمارستان فارابی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان ممنون میشم جوابمو بدید
    من 1 ماهه که از دانشگاه اخراج شدم و تصفیه کردم
    میخواستم برم خدمت ولی تصمیم گرفتم برم دانشگاه واسه کنکور امتحان بدم ایا میتونم شرکت کنم و اگر قبول بشم بدون مشکل ثبت نامم میکنند
    25 همین ابان 24 ساله میشم
    ممنون
    سلام،

شما پس از اخراجتون 4ماه فرصت دارید دفترچه رو ارسال کنید اگه طی همین 4ماه برید دانشگاه مشکلی نداره اما اگه بگذره شما غیبت می خورید و حق ثبت نام نخواهید داشت!

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

سلام،

منظورتون اینه کافیه اعلام بشه 10.5 معاف میشم و بخاطر اینکه لب مرز هست و این داستان ها شک نمی کنن و دوباره چک نمی کنن

نمره واقعی چشم من 10.5 هست با قطره 10 میشه البته

تا حالا کسی بوده برای چشم فرستاده بشه بیمارستان فارابی؟
    بله،شما معاف هستید ،به لب مرز و این مسائل کاری ندارند!
    یه سری ها رو می فرستند بیمارستان فارابی،کاملا شانسی هست!

12. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام،

بله،شما معاف هستید ،به لب مرز و این مسائل کاری ندارند!
    یه سری ها رو می فرستند بیمارستان فارابی،کاملا شانسی هست!
    دوست عزیز
    می دونید غیر از بیمارستان فارابی کجا ها می فرستند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من دانشجو دوره روزانه تو رشته روانشناسی بالینی هستم.ولی میخوام دوباره کنکور بدم و پزشکی بخونم.
    البته اینو میدونم که چون روزانه ام یک سال از کنکور محرومم.میخوام بدونم برای سال 92 مشکل سربازی پیدا میکنم یا نه؟یعنی اگر انصراف بدم میتونم کنکور شرکت کنم یا باید برم سربازی؟متولد 71 هستم و الان هم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •