تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4259 از 4428 اولاول ... 32593759415942094249425542564257425842594260426142624263426943094359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,581 به 42,590 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    من مدت هاست که پارس دارم
    الان سرویسم نامحدود 256ـه میدونین حتما که حجم نامحدود ها رو خیلی آوردن پایین، شده 14 گیگ در ماه، که اصلا نمیصرفه واسه دانلود
    اگر بخوام برگردم سرویس های عادی هم که دانلود شبانه یک سوم از ترافیک اصلی کم میکنه، یعنی فرضا من در ماه 20 گیگ رایگان دانلود کنم حدود 7 گیگ از ترافیک اصلیم کم میشه، که این اصلا منطقی نیست، پس واسه دانلود باید چیکار کرد؟ من قبلا روی سرویس های معمولی در ساعات شبانه خیلی خوب دانلود داشتم و میتونستم فیلم و بازی و نرم افزار بگیرم ولی الان......
    در يک کلام باید تخلیه کرد همونطور که من وخیلی از دوستان دیگه تخلیه کردیم
    چیزی که زیاده isp از جای دیگه نت بگیر

2. 4 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من مدت هاست که پارس دارم
    الان سرویسم نامحدود 256ـه میدونین حتما که حجم نامحدود ها رو خیلی آوردن پایین، شده 14 گیگ در ماه، که اصلا نمیصرفه واسه دانلود
    اگر بخوام برگردم سرویس های عادی هم که دانلود شبانه یک سوم از ترافیک اصلی کم میکنه، یعنی فرضا من در ماه 20 گیگ رایگان دانلود کنم حدود 7 گیگ از ترافیک اصلیم کم میشه، که این اصلا منطقی نیست، پس واسه دانلود باید چیکار کرد؟ من قبلا روی سرویس های معمولی در ساعات شبانه خیلی خوب دانلود داشتم و میتونستم فیلم و بازی و نرم افزار بگیرم ولی الان......
    برای دانلود 20 گیگ خرید 7 گیگ که میشه حدودا 20 تومن منطقی نیست؟ با این حساب شما برای دانلود کردن یک راه بیشتر ندارین ؛ تخلیه و رفتن به یه شرکتی که دانلود شبانه کاملا رایگان داره

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان یه چیزی هم بگم ...

این یک سوم شدن حجم شبانه ...اینجوری نیست که هر چی دانلود کردی یک سومش از حجمتون کم بشه و تمام !!!!!!!

مطمئنا سر همین 1/3 هم کلی حجم دزدی خواهند کرد ....

5. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

در يک کلام باید تخلیه کرد همونطور که من وخیلی از دوستان دیگه تخلیه کردیم
    چیزی که زیاده isp از جای دیگه نت بگیر
    پیشنهاد شما چیه؟ بجز شاتل البته،
    صبانت؟ آسیاتک؟ مخابرات؟ الان کدوم isp بهتره و کاربران راضی تر هستن ازش؟ البته مثه اینکه این محدودیت ترافیک توی ساعات شبانه رو باید همه اجرایی کنن، چرا اینقد ما باید زجر بکشیم، همه جا نامحدوده، من پسرخالم توی هلند هست سرویسش اونجا 12مگه نامحدوده، میگه اصلا ما نمیدونیم ترافیک چی هست، البته قیاس هلند با اینجا مع الفارغه.....

برای دانلود 20 گیگ خرید 7 گیگ که میشه حدودا 20 تومن منطقی نیست؟ با این حساب شما برای دانلود کردن یک راه بیشتر ندارین ؛ تخلیه و رفتن به یه شرکتی که دانلود شبانه کاملا رایگان داره
    واقعا فکر میکنید منطقیه؟ وقتی صحبت از ترافیک رایگان میشه معنیش چی میتونه باشه؟ غیر اینه که کاربران در اون ساعات به راحتی و بدون دغدغه به دانلود فایل های مورد نظرشون بپردازن؟ کاربرا بیان واسه استفاده از ترافیک رایگان 20هزار تومن هزینه ی ترافیک بدن؟؟؟؟؟ دیگه چرا اسمش رایگانه؟
    که بیایم اون یه ذره امیدی هم که داشتن رو هم ازشون بگیریم؟ البته این سیاست isp نیست، که اصلا هم منصفانه نیست...
    Last edited by unname47; 27-11-2014 at 12:23.

7. 2 کاربر از unname47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یه چیزی هم بگم ...

این یک سوم شدن حجم شبانه ...اینجوری نیست که هر چی دانلود کردی یک سومش از حجمتون کم بشه و تمام !!!!!!!

مطمئنا سر همین 1/3 هم کلی حجم دزدی خواهند کرد ....
    والا این سیستم اکانتینگی که اینا دارن در حالت عادی بعضی شبا از ما حجم کم می کرد دیگه وای به حال اون موقع که بخواد یه همچین محاسباتی هم انجام بده
    پیشنهاد شما چیه؟ بجز شاتل البته،
    صبانت؟ آسیاتک؟ مخابرات؟ الان کدوم isp بهتره و کاربران راضی تر هستن ازش؟ البته مثه اینکه این محدودیت ترافیک توی ساعات شبانه رو باید همه اجرایی کنن، چرا اینقد ما باید زجر بکشیم، همه جا نامحدوده، من پسرخالم توی هلند هست سرویسش اونجا 12مگه نامحدوده، میگه اصلا ما نمیدونیم ترافیک چی هست، البته قیاس هلند با اینجا مع الفارغه.....
    عزیز شما بهتره از همسایه ها و دوستان سوال کنی چون تو هر منطقه و شهری یه isp خوب عمل میکنه
    فعلا بین اینا فن آوا و های وب رو یه آماری بگیر صبانت که شبانش محدودیت داره آسیاتک هم باید سرویسهای 10 گیگ و 20 گیگ حجم ماهانه بگیری تا شبانه داشته باشه که به صرفه نیست
    من خودم نامحدود مخابرات گرفتم یه مقدار کمتر دانلود میکنم ولی دیگه اعصابم سر حجم ماهیانه و این داستانا خورد نمیشه
    Last edited by saeed ssd; 27-11-2014 at 12:25.

9. 6 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واقعا فکر میکنید منطقیه؟ وقتی صحبت از ترافیک رایگان میشه معنیش چی میتونه باشه؟ غیر اینه که کاربران در اون ساعات به راحتی و بدون دغدغه به دانلود فایل های مورد نظرشون بپردازن؟ کاربرا بیان واسه استفاده از ترافیک رایگان 20هزار تومن هزینه ی ترافیک بدن؟؟؟؟؟ دیگه چرا اسمش رایگانه؟
    که بیایم اون یه ذره امیدی هم که داشتن رو هم ازشون بگیریم؟ البته این سیاست isp نیست، که اصلا هم منصفانه نیست...
    الان دیگه اسمش شبانه رایگان نیست ؛ هدیه شبانه هست که یا همین یک سوم هم همچنان هدیه شبانه است
    به نطرم شما بهترین راه همون تغییر isp هست مثل اینکه فن آوا و آسیاتک بعضی سرویس هاشون شبانه رایگان دارن

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

عزیز شما بهتره از همسایه ها و دوستان سوال کنی چون تو هر منطقه و شهری یه isp خوب عمل میکنه
    فعلا بین اینا فن آوا و های وب رو یه آماری بگیر صبانت که شبانش محدودیت داره آسیاتک هم باید سرویسهای 10 گیگ و 20 گیگ حجم ماهانه بگیری تا شبانه داشته باشه که به صرفه نیست
    من خودم نامحدود مخابرات گرفتم یه مقدار کمتر دانلود میکنم ولی دیگه اعصابم سر حجم ماهیانه و این داستانا خورد نمیشه
    اتفاقا خودم هم نظرم روی مخابرات بود، درسته سرعتش پایین تره ولی دیگه حداقل خیالت راحته از بابت حجم و این حرفا، بین مخابرات و های وب باید تحقیق کنم،
    ممنون

12. این کاربر از unname47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jutsu1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خوزستان > اهواز

پيش فرض

دوستان خوزستانی :

امروز رفتم شاتل و نیمادنت سر زدم ...
    شاتل میگه : سرویس ECO یک مگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
    ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 4 گیگ حجم 20900تومان + 15000 تومان هزینه ی راه اندازی
    (اینطور که حساب کردم سه ماهش نه تنها ارزونتر در نمیاد بلکه انگار کمی هم گرونتر میشه )

نیمادنت میگه (مخصوص خوزستانی ها) :سرویس یک مگ 5 گیگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
    ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 5 گیگ حجم 19000تومان + 9000تومان هزینه ی راه اندازی

(امیدوارم مفید واقع بشه)

دوستانی که اطلاع کافی دارن بگن کدوم رو انتخاب کنم ؟
    دوستانی که اطلاع کافی ندارن (!) حداقل بگن واسه این ماه و تست اوّل کدوم رو انتخاب کنم ؟
    واسه من فقط سرعت در دانلود شبانه مهمّه و به پینگ در بازی کاری ندارم
    (شبانه نهایتش 2 یا 3 گیگ دانلود رایگان داشته باشم کافیه)

یه پیشنهاد :
    به هر جا کوچ کردید یک ماهه بگیرید واسه تست بعد اگر راضی بودید چند ماهه تمدید کنین ...
    تازه این رو هم در نظر بگیرید که آی اس پی مورد نظرتون هم ممکنه یه چند وقت دیگه اوضاعش مثل پارس آنلاین بشه ...
    پس سرویس چند ماهه نگیرید بهتره

منتظرم

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دوستان خوزستانی :

امروز رفتم شاتل و نیمادنت سر زدم ...
    شاتل میگه : سرویس ECO یک مگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
    ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 4 گیگ حجم 20900تومان + 15000 تومان هزینه ی راه اندازی
    (اینطور که حساب کردم سه ماهش نه تنها ارزونتر در نمیاد بلکه انگار کمی هم گرونتر میشه )

نیمادنت میگه (مخصوص خوزستانی ها) :سرویس یک مگ 5 گیگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
    ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 5 گیگ حجم 19000تومان + 9000تومان هزینه ی راه اندازی

(امیدوارم مفید واقع بشه)

دوستانی که اطلاع کافی دارن بگن کدوم رو انتخاب کنم ؟
    دوستانی که اطلاع کافی ندارن (!) حداقل بگن واسه این ماه و تست اوّل کدوم رو انتخاب کنم ؟
    واسه من فقط سرعت در دانلود شبانه مهمّه و به پینگ در بازی کاری ندارم
    (شبانه نهایتش 2 یا 3 گیگ دانلود رایگان داشته باشم کافیه)

یه پیشنهاد :
    به هر جا کوچ کردید یک ماهه بگیرید واسه تست بعد اگر راضی بودید چند ماهه تمدید کنین ...
    تازه این رو هم در نظر بگیرید که آی اس پی مورد نظرتون هم ممکنه یه چند وقت دیگه اوضاعش مثل پارس آنلاین بشه ...
    پس سرویس چند ماهه نگیرید بهتره

منتظرم
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم شاتل نگیری ... من راضی نبودم ... الان نامحدود آرت ۷ گرفتم یه مقدار بهتر شده اما ۲۴۰ تومن در ماه میدم ... سرعت در شب به زیر ۳۰ ۴۰ می رسید با سرویس eco-office 8Mbps برام اما در روز خیلی خوب بود و بالای ۸۰۰ بود ...
    شاتل قبلا خیلی خوب بود اما چند ماه هست که به خوبی قبل نیست و من که برام دانلود شبانه مهم نیست الان پارس آنلاین ثبت نام کردم منتظرم وصل شه تا ۲ هفته دیگه .... شاید اگه شاتل دانلود شبانه رو برداره بعدا برگردم به شاتل ...

15. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان شما سرعت روزانتون چطوره ؟ سرعت اسمی رو دارید؟من موندم این 9 مگ دقیقا چیه وکی اتفاق میوفته512 محدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •