با سلام خدمت همه
آیا پارس آنلاین سرویس گیم مثل شاتل برای کاهش پینگ داره؟!!
با تشکر
با سلام خدمت همه
آیا پارس آنلاین سرویس گیم مثل شاتل برای کاهش پینگ داره؟!!
با تشکر
سرعت رو میذارن روی 4 مگ خیلی تاثیر نداره من یه مدت گذاشتم به درد نمیخورد فقط سرعت رو میاورد پایین
یعنی سرعت رو چقدر پایین میاره سرویس گیم؟!
پینگ چقدر اومد پایین؟!
سرعت دانلود رو 4 بسته میشه دیگه
الان برای من روی 4 هستش و سرعت دان حدود 400 هستش
با فعال کردن سرویس گیم چقدر پینگتون کاهش پیدا کرده؟؟
داداش من سرویس گیم فعال کردم پینگم با سرورهای اروپا و آمریکا تا 130 اومد، ولی پینگ پارس آنلاین کاملا ربط به IP داره که باهاش متصل میشی و هر بار که مودم رو ریست کنی یه پینگ جدید میگیری.
پینگ پارس آنلاین در حالت معمولی حتی از پینگ پروفایل گیم بقیه شرکتها هم بهتره. حالا شما ببین پینگش روی پروفایل گیمش چطور میشه دیگه![]()
پارس انلاين من هنوز نيومده اما همسايمون كه با ps4 بازي ميكنه ميگه پينگ سرور داخلي رو بين ٤٠ تا ٤٥ ميگيره و توي بازي هيچ مشكلي نداره و با هم call of duty advanced warefare رو من با شاتل به سختي بازي ميكنم اون راحت ... حالت گيمينگ شاتل كه تاثيري براي من نداشت شايد براي بقيه داشته ...
داداش اگر پینگ برات مهمه برو صبانت بگیر
پارس آنلاین پایدار نیست یک روز خوبه یک روز بده
سلام بچه ها
من مدت هاست که پارس دارم
الان سرویسم نامحدود 256ـه میدونین حتما که حجم نامحدود ها رو خیلی آوردن پایین، شده 14 گیگ در ماه، که اصلا نمیصرفه واسه دانلود
اگر بخوام برگردم سرویس های عادی هم که دانلود شبانه یک سوم از ترافیک اصلی کم میکنه، یعنی فرضا من در ماه 20 گیگ رایگان دانلود کنم حدود 7 گیگ از ترافیک اصلیم کم میشه، که این اصلا منطقی نیست، پس واسه دانلود باید چیکار کرد؟ من قبلا روی سرویس های معمولی در ساعات شبانه خیلی خوب دانلود داشتم و میتونستم فیلم و بازی و نرم افزار بگیرم ولی الان......
Last edited by unname47; 27-11-2014 at 12:06.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)