تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4255 از 4428 اولاول ... 32553755415542054245425142524253425442554256425742584259426543054355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,541 به 42,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان کسی در مورد اینترانت آسیاتک نامحدود ۲ مگ اطلاعی نداره که چطوریاس ؟ هزینش حدود ۷۰ و خورده ای هست ولی نمیدونم سرعتش دقیقا ۲۵۰ هست یا بیشتر هم میشه ؟ و اینکه اون حجم ۱۶۰ گیگ حداقل یعنی چی ؟ چون ننوشته که حداکثر که بگیم تا ۱۶۰ گیگ

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نه داداش نا محدود های اسیاتک خیلی گرونه
    اون 160 گیگ یعنی تو روز تقریبا تا 5 گیگ سرعتت 250 هست بعدش میشه 30 تا تا روز بعد
    زنگ بزن 2020شایدمخابرات داشته باشه

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من که خیلی هم خلاقیت به خرج داده پارس آنلاین
    حالا یه سوال دیگه کنکور ارشد 94: از اونجایی که من کارمند پارس آنلاین هستم به نظرتون کدوم یکی از این 4 نفر منم؟
    اولی از سمت راست

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه داداش نا محدود های اسیاتک خیلی گرونه
    اون 160 گیگ یعنی تو روز تقریبا تا 5 گیگ سرعتت 250 هست بعدش میشه 30 تا تا روز بعد
    زنگ بزن 2020شایدمخابرات داشته باشه
    مخابرات وقتی کمپین میزنه کلا سرویس های دیگش رو که میتونن با کمپین رقابت کنن حدف میکنه که همه برن از اون طرح خای کمپین استفادت کنن ، احتمال بسیار زیاد اینترانت هم نمیده ( قدیم یادمه میداد ولی خیلی گرون بود )

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ده مگ مخابرات دارم ... سایت گوگل باز نمشه (جدی!!)
    نوسان داره بین ۸ تا ۱۰ مگ
    شیلتتتر شکن افتضاح

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان به جای این همه حرص و جوش اینترنت ایرانسل رو استفاده کنید .

2 تا 8 صبح - 24 گیگ - 30 روزه فقط 10 هزارتومان !!! خیلی خیلی ارزون تر از پارس انلاین درمیاد.

6. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تازه اگه موس رو روش ببری قر هم میدن
    این عکس رو تازه دیدم! نیم ساعت داشتم میخندیدم فقط!
    یعنی چی اصلا؟!!!!
    بدبختا این سرویساشون فروش نمیره به چه فکرایی افتادن!

8. 2 کاربر از amir.17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مسئله اینه که اگه این تصمیم از طرف دولت هست چرا به صورت یه ابلاغیه مصوب انجامش ندادن.......مثل وقتی که خیلی راحت با یک مصوبه قیمت تعرفه ها رو تغییر میدن.......یا طرح اینترنت ملی رو راه انداختن.......
    و اینکه چرا این تصمیم رو فقط یکی دو شرکت دارن انجام میدن و این خطر رو قبول میکنن که درصدی از مشتریاشون رو از دست بدن و ضرر کنن در حالی که شرکت هایی که هنوز شبانه ارائه میدن سود ببرن از این موضوع؟
    و اگه حذف شبانه برای کاهش قیمت تعرفه هاست چرا همزمان با حذف شبانه قیمت پایین نیومد؟
    به نظر من که اجازه برای حذف شبانه از بالا صادر شده و شرکت هایی که میدیدن شبانه بهشون ضرر میزنه و یا نمیتونن اونو درست اجرا کنن دست به حذف شبانه زدن
    چجوری؟ به قول اون دوستمون با ماشین زمان؟
    حذف شبانه کمک چندانی به روزانه نمیتونه بکنه... من خودم قبلا فکر میکردم اگر شرکتا از شبانه درآمدزایی کنن قیمت روزانه کم میشه...ولی اشتباه می کردم یه پست در همین رابطه دارم مینویسم...

راستی! یادم نبود! مگه همین پارس قبل از شبانه پدر سرویسای نامحدود رو در نیاورد؟ نه بابا از این خبرا نیست....
    1) سیاست شبانه رایگان نفع و ضرر آن‌چنانی برای شرکت‌ها نداشت. البته ممکن بود یه جاهایی که واقعن مشکل پهنای باند داشتن شکایت‌هایی ازشون بشه. اما اینا خیلی مهم نبود. چون این ساعت‌ها برای بیشتر از 90 درصد مشترکین ساعت مناسبی برای استفاده نیست، عملن غیر از جنبه تبلیغاتی نفع آنچنانی هم برای شرکت‌ها نداشته و نداره.

2) اجرای سیاست حذف شبانه هم کمک خاصی به کاهش تعرفه‌ها نمی‌کنه. چون قیمت‌گذاری سرویس‌های اینترنت بر اساس دستورالعمل‌های سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شه. یعنی سقف قیمت‌گذاری در مورد سرویس‌های نامحدود و همین طور قیمت فروش هر گیگ ترافیک تو سرویس‌های حجمی رو مصوبه‌های سازمان دقیقن مشخص کردن.

3) اجرای این طرح برای شرکت‌هایی مثل صبانت و پارس‌آنلاین خطر چندانی هم از نظر از دست دادن مشتری ایجاد نمی‌کنه. اگه به دوستان بر نمی‌خوره باید عرض کنم به نظر من کل ریزش مشتریای این شرکت‌ها در نتیجه اجرای این طرح حتی به 5 درصد هم نخواهد رسید. این ریزش رو هم به سرعت می‌تونن با جایگزین کردن مشتریای جدید جبران کنن.

4) این که گفته شد مصوبه یا ابلاغیه یا سیاست دولت (منظور همه بخش‌های آشکار و نهان حاکمیت) است و از این حرفا، ممکنه مصوبه مستقیم ارتباطی به حذف شبانه رایگان نداشته باشه و موضوع مصوبه چیز دیگه‌ای باشه. اما شرکت‌ها برای اجرای اون مجبور به حذف شبانه شده باشن. مثلن اگه دولت بخواد بدون افزایش جدی پهنای باند یا حتی با افزایش پهنای باند اما نه به تناسب، تعداد مشترکین adsl‌ تو کشور رو افزایش بده (چیزی که چند ماه پیش تو یکی از مصاحبه‌ها درباره این که افزایش پهنای باند رو چرا مردم به طور محسوس ندیدن، علنن گفته شد که پهنای باند کشور افزایش یافت ولی قرار نیست که مشترکین فعلی از اون خیلی بهره‌مند بشن. هدف این بوده که مشترکین جدیدی به اینترنت با حداقل 2مگابیت پهنای باند دسترسی پیدا کنن،) و برای این کار به شرکت‌ها فشار بیاره، یه راه عملی برای این کار همین حذف شبانه رایگانه. حالا امیدوارم netstat باز نگه ماشین زمان. ولی واقعن امکان‌پذیره. راهش هم فروش هر چه بیشتر سرویس‌های حجمی با ترافیک ماهیانه کم و زیر 5 گیگ در ماهه. حساب و کتاب نمی‌کنم. اما اگه کسی دوست داشت می‌تونم دلایلم رو توضیح بدم.

5) اتفاقن سیاست نابود کردن سرویس‌های نامحدود زیر 1مگ هم در راستای بند 4 می‌تونه توجیه داشته باشه. مشتریای این جور سرویس‌ها معمولن مشترکین خونگی هستن. تازه اگه اون هدیه مصرف منصفانه رو هم در نظر نگیریم (که عملن دیگه حذف شده)، مثلن با حذف 1 مشترک نامحدود 128 که 27 هزار تومن واسه شرکت درآمد ایجاد می‌کنه، می‌شه حدود 7 - 8 تا (نه شما اصلن بگو 4 تا) مشترک حجمی 128 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه بگیرن که هر کدوم 16 هزار تومنه. یعنی حداقل دوبرابر درآمد بیشتر و چهار برابر مشتری بیشتر. (حساب و کتاباش رو هر کی دوست داشت می‌تونم بهش توضیح بدم.) من هم اگه جای این شرکت‌ها بودم حتمن نامحدودهای زیر 1مگ رو اگه دستم می‌رسید کلن حذف می‌کردم. مگه کسی از پول بیشتر بدش می‌آد؟

6) ممکنه شرکت‌ها از قبل دنبال حذف این شبانه رایگان یا محدود کردنش بوده باشن. (مثلن آسیاتک که خیلی قبلتر از این حرفا شبانه رایگانش رو محدود کرده بود. از حدود 2 سال پیش.) اما سیاست‌های جدید دولت برای افزایش آمار تعداد مشترکین adsl که به حداقل پهنای باند 2مگابیت دسترسی دارن (اینم بگم این سیاست دولت جدید نیست، تو برنامه 5 ساله این اهداف پیش‌بینی شده و دولت جدید هم موظفه که این برنامه‌ها رو اجرایی کنه،) در واقع دست شرکت‌ها رو برای این کار باز گذاشت.

7) هنوز این سیاست تو پارس‌آنلاین اجرا نشده، اما از 1 ماه پیش سرعت دسترسی تو ساعت‌های غیررایگان به ویژه از ساعت 8 شب تا 1 بامداد و در ساعت‌های وسط روز پایین اومده (یا شایدم به صورت تعمدی پایین آورده شده). سرعت سرویس 1مگابیتی حجمی که شبا (منظورم همون 8 شب تا 1 بامداده) بیاد روی 50 - 60 کیلوبایت، پیشاپیش نوید از آینده‌ای می‌ده که واقعن به دلیل افزایش تعداد مشترکین پهنای باند کم بیاد.

8) بازم طولانی شد. شرمنده اخلاق ورزش‌کاری همه هستم. در ضمن من نظرات شخصی خودم رو می‌نویسم. نه از کسی نه از جایی دفاع نمی‌کنم.
    Last edited by bilmazlar; 26-11-2014 at 11:08.

10. 11 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من که اینترنت فقط دانلود نیست که با برداشتن دانلود شبانه رایگان بگیم که اینترنت به فنا رفت . الان هم دانلود شبانه به صرفه هست یعنی اگه 30 گیگ دانلود کنی باید 30 تومن (10 گیگ حجم) بدی که خیلی خوبه و مقرون به صرفه است
    چرا خدمت من؟ امیدوارم تا آخر آذر این وضع اسفبار سرویست درست باشه . توی تاپیک تنها کسی هستی که اینقدر وضع سرویست بده از خوش شانسیته دیگه
    Le0nard0 جان.

حرف شما به صورت کلی درسته. اما نه تو مملکت ما که اینترنت اون قدر بی‌کیفیت و با محدودیته که حتی مجبوریم برای کارهای عادی هم از فی.ل.تر.شکن استفاده کنیم. یعنی مثل بچه آدم نمی‌تونیم یه فیلم یا یه موسیقی با کیفیت معمولی رو به صورت آنلاین استریم کنیم. تو این شرایط دلمون فقط به این خوش بود که با دانلود ارزون‌قیمت شبانه یه بخشی از این کمبودها رو جبران کنیم. حالا اونم دیگه نیست.

در مورد هزینه و مقرون به صرفه بودن و نبودنش، هم هر کسی شرایط خاص خودش رو داره. ولی عمده خانوارها (یا مشترکان) تو ایران بیشتر از ماهی 25 تا 30 هزارتومن رو نمی‌تونن تو سبد هزینه‌هاشون بپذیرن. اینه که باعث می‌شه حذف شبانه رایگان به خیلی‌ها فشار بیاره و بیان اینجا به شرکت‌هایی مثل پارس‌آنلاین بد و بی‌راه بگن به این خاطر.

در ضمن. تو ساعتی که این دوستمون تستن گرفته من هم که الآن سرویس 1مگ حجمی تمدید کردم به ناچار، همین مشکل رو دارم. یعنی دقیقن از 8 شب تا 12:30 بامداد سرعت شدیدن نابود می‌شه: نتیجه تست از سرورهای خارجی زیر 1 مگابیت (دقیق‌تر بگم زیر 0.6 مگابیت) و تست از سرورهای داخلی هم همین طوره. اولش 128 حجمی تمدید کرده بودم. فکر کردم چون 128اه سرعت این قدر اومده پایین. اونو سوزوندم و پولش هم رفت تو پاچه‌ام. اما بعد از این که 1مگ هم تمدید کردم دیدم که وضعیت فرقی نداره تو این ساعت‌ها. اختلاف این دو تا سرویس فقط تو حجم دانلود شبانه بود.

با 128 فقط 3 گیگ، اما با 1مگ نزدیک 12 گیگ دانلود کردم. تو باقی ساعت‌ها تقریبن فرق محسوسی با هم نداشتن.

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال داشتم و اون اینکه آیا فعال کردن سرویس گیم باعث پایین اوردن سرعت دانلود میشه؟؟
    و سوال دوم اینکه مثلا اگه پینگ 47 باشه با فعال سازی سرویس گیم پینگ چند میشه؟؟؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هم به فن آوا ملحق شدم امیدوارم تاپیک خوبی داشته باشید.

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •