کجا به صرفه است این چه حرفیه ؟
الان یه ویندوز 4 گیگ دانلود کنی میشه 5 تومن دی وی دی شو بخری میشه 2 تومن،حالا فیلم و گیم و برنامه و.... به کنار
با این وضع فقط میشه آهنگ دانلود کرد
کجا به صرفه است این چه حرفیه ؟
الان یه ویندوز 4 گیگ دانلود کنی میشه 5 تومن دی وی دی شو بخری میشه 2 تومن،حالا فیلم و گیم و برنامه و.... به کنار
با این وضع فقط میشه آهنگ دانلود کرد
لئو ناردو بچه ها میگن کارمند پارسی
جون من اگر اشنایی داری سرعت من درست کن![]()
چرا خدمت من؟امیدوارم تا آخر آذر این وضع اسفبار سرویست درست باشه . توی تاپیک تنها کسی هستی که اینقدر وضع سرویست بده از خوش شانسیته دیگه
![]()
اولا که فکر نکنم توش بره چون سوراخش تنگه، ثانیا اصن هدفت از این کار چیه شبانه که با این کارا برنمیگرده.
آخه سر یه دانلود شبانه دولت بد شد؟ خوب و بد یه دولت با دانلود شبانه معلوم میشه؟ اونم تازه مصوبه ای که هنوز معلوم نیست منبعش کجاست.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آخه اینقدر کارمند کارمند میکنید مگه به کارمنداشون توی این تاپیک چیزی میماسه که بیان واسه شرکتشون تبلیغ کنن ؟!
به فرض که این آقا کارمند باشه ... میاد به مدیرشون میگه "ببین اینجا چقدر واستون تبلیغ کردم" بعد مدیره هم میگه بیا عزیزم این اضافه حقوق خدمتتون
!!!
به نظر من این آقای لئوناردو یه مقدار دستشون به دهنشون میرسه (خدا بیشترش کنه البتّه) و مشکلی بابت خرید بسته های محدود و کیفیت بالا با گیگ اضافی ندارند در نتیجه اوضاع مارو درست و حسابی درک نمیکنن...
همین![]()
میگن که نویز خط رو خیلی کم میکنه بعدم من تبریزم مخابرات سرعت اینجا تا 1.5 مگ بازه ولی خط من داغونه
شاید حرف شما درست باشه![]()
قربون آدم چیز فهمبا تمام مطلبی که در مورد قضیه کارمند گفتی کاملا موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)