چقدر نوب بازی در میاری !!
اول یه حمله با تمام نیروهات بکن تا کلیر بشه بعد هم اسکات کن ببین بیرون روستاش نیرویی نداشته باشه .... بعد که مطمئن شدی نوبل من رو بفرست
چقدر نوب بازی در میاری !!
اول یه حمله با تمام نیروهات بکن تا کلیر بشه بعد هم اسکات کن ببین بیرون روستاش نیرویی نداشته باشه .... بعد که مطمئن شدی نوبل من رو بفرست
جیگر این یارو فارم من بوده مطمئنم هیچی نیروه نداره مورال اتک هام 96 هست یعنی هنوز کلیر نشده ؟
مورال ربطی به کلیر شدن یا نشدن نداره
مورال روحیه سربازات هست ... هرچی به ویلیج های ضعیف تر حمله کنی مورال پایین تر میاد
امضام خوبه ؟
درضمن سرباز خونه نه اصطبل چون سربازت HC بوده.عزیز من پس من چی گفتم؟HC رو توی استبل میسازن
مستر جنرال، میگم شاید کسی که 4 تا نوبلمن فرستاده برات محمد بوده! چون خیلی داره ازش دفاع میکنه
به دل نگیرید...
بابا جون، تو فقط یک نوبلمن بده من، من دهکده ی نوبل شده اش رو بهت تحویل میدمخب من الان 5 6 تا حمله پشت سر هم بدون نوبل من انجام دادم حالا چجوری بفهمم یارو کلیر شده ؟![]()
ویرایش شد. حذف بشه....
Last edited by Gam3r; 19-07-2009 at 18:37.
ویرایش شد. حذف بشه...
Last edited by soldier; 19-07-2009 at 18:31.
عزیز شما دو تا پست قبل شوخی کردی ما هم اومدیم یه شوخی بکنیم !!چرا بی جنبه بازی در میاری !!
من نمی دونم چرا تا دو مین می رم و میام می زنید توی سرو کول هم.عزیز شما دو تا پست قبل شوخی کردی ما هم اومدیم یه شوخی بکنیم !! چرا بی جنبه بازی در میاری !!
بی خیال زیاد جدی نگیرین
اقا من دارم از تمام تجربیاتم استفادهم می کنم که تو ورلد 36 نوبل نشم
3 تا ترایب داشتن بهم اتک می دادن ( تو هر ساعت شاید یه چیزی حدود 2 تا نوک می رسید)
اولش رفتم تو یه ترایب قوی رنک 9 ورلد. بعد از دو روز اومدم خودمو چپوندم تو یکی از اون سه ترایب (اونی که قوی تر از همه بود)
اون دو تا ترایب دیگه به ریسس ترایب جدیدم میل زدند گفتند این یارو ریفوجی هستش اخراجش کن
ولی من نامه ای که با رئیس ترایب قبلیم (رنک 9) نوشته بودم ( علت خارج شدنم از اون ترایب هم نوشته بودم) را رو کردم و گفتم اینها همه پاپوش و نمی خوان تریب شما پا بگیره
از یه طرف به ترایب رنک 9 میل زدم و گفتم به اعضاش بگه فیک بفرسته اونم گفت سعیمومی کنم
تو این ترایب هم دارم رو مخ رییسش می رم که با اون دو تا ترایب دشمن شه
اون دو تا ترایب همش پر نوب هستش. وقتی فیک ها را ببینن و حمله های ترایب جدیدم فک کنم تو خودشون میرن و حمله ها را متوقف می کنن
ببینم چی پیش میاد
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)