تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 942 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

اگر طرحو با زنگيدن فعال کنيم،يعني زنگ بزنيم به 140 اونجور فعال نميشه؟!
    من بدفرم استرس گرفتم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگر طرحو با زنگيدن فعال کنيم،يعني زنگ بزنيم به 140 اونجور فعال نميشه؟!
    من بدفرم استرس گرفتم
    حالا من دوتا استرسه !یکیش که همین فعال سازیه یک دیگشم باید یه کارت شترژ بگیرم میترسم خراب باشه ما که ازون شانسا نداریم بمون 20 تومن اضافه شه که !

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

حالا من دوتا استرسه !یکیش که همین فعال سازیه یک دیگشم باید یه کارت شترژ بگیرم میترسم خراب باشه ما که ازون شانسا نداریم بمون 20 تومن اضافه شه که !
    يکي لز فاميلا هکمين بلا سرش دذر اومد.......به من ميگه اين 5 تومن اضافه ماله کارت منه اومده رو کارتت

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

يکي لز فاميلا هکمين بلا سرش دذر اومد.......به من ميگه اين 5 تومن اضافه ماله کارت منه اومده رو کارتت
    آقا تایپا پوکوندیا !!!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی از دوستامم کارت 10 تومنی خریده و 20 تومن به حسابش اضافه شده...فکر نکنم اتفاقی باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا راستی خیلی ها فکر کنم امروز تموم شده طرحاشون! کسی تا حالا فعال کرده؟! منم فردا تموم میشه! نگرانم فعال نشه دیگه!

مگه قرار نشد خود ایرانسل sms بده که طرح شما تموم شد و مکالمه شما به تعرفه قبل از ثانیه ای بازگردانده میشود؟؟!؟

برا من که هیچی نیومده !!!!

یکی از دوستامم کارت 10 تومنی خریده و 20 تومن به حسابش اضافه شده...فکر نکنم اتفاقی باشه!

منم شنیده بودم، اما دوستم امتحان کرد و نشد، مثلاً هدیه روز زن بود

من که دیروز 10 تومن شارژ کردم، با ته مونده حسابمم به 10 تومن نرسید !!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بله قرار بود sms بده چون منم امروز طرحم 30 روزه شده اما هنوز چیزی نیمده !

همین الانم شارژ کردم 5000 تومن هیچیم اضافه بهم نداد :(

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض روز پدر !

باسمه تعالی

همزمان با ولادت امیرالمومنین (ع)جشنواره بزرگ ایرانسل در سراسر کشوراز 20 تیر تا 12 مرداد ماه

به مناسبت میلاد مبارک امیرالمومنین امام علی (ع) و گرامیداشت روز پدر و همچنین ارج نهادن به کانون گرم خانواده، ایرانسل با تقدیم هدایائی ماندگار مراتب احترام خود را نسبت به تمامی پدران گرامی در جای جای ایران عزیز ابراز می دارد .به این ترتیب از تاریخ 20 تیر الی 12 مرداد ماه 86 در سراسر کشور علاوه بر ارائه دور جدید انتخاب شماره طلائی با پیش شماره 0936 برای سیم کارت های دائمی، به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری یک سیم کارت اعتباری هدیه داده و به ازای خرید هر سیم کارت دائمی (اعم از سیم کارت شماره طلائی یا دائمی عادی) 500 هزار ریال اعتبار به حساب مشترک واریز می نماید. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است :

هدیه مشترکین سیم کارت اعتباری: یک سیم کارت اعتباری رایگان
    به مناسبت این روز خجسته، ایرانسل برای تمامی کسانی که از چهارشنبه 20 تیر تا جمعه 12 مردادماه سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می نماید.
    نکات مهم:• توجه فرمایید که برای سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در این فاصله (20 تیر تا 12 مرداد)، حداقل یک تماس در همان روز خرید سیم کارت برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.• توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کدپستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.• درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• با خرید هر سیم کارت ایرانسل، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف مدت 5 روز، یک سیم کارت رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• توجه فرمایید که بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29هزار تومان می باشد.• مشترکین پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، بطور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ریالی شرکت داده می شوند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمی : 500 هزار ریال اعتبار برای خرید هر سیم کارت
    ایرانسل برای تمامی افرادی که از چهارشنبه 20 تیر تا جمعه 12 مردادماه سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نمایند، به ازای هر سیم کارت، در اولین دوره صورتحساب، مبلغ 500 هزار ریال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک در سیستم صورتحساب ایرانسل واریز می نماید. از زمان واریز، مشترک به مدت سه دوره صورتحساب فرصت دارد تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه سرویس ها استفاده نماید. توجه فرمایید که مشترکین می توانند از این اعتبار برای تماس ( بدون محدودیت در مقصد، شامل کلیه خطوط داخل و خارج کشور) استفاده نموده و بعلاوه از سرویس های پیام کوتاه و GPRS برخوردار شوند. همچنین مشترکین به راحتی می توانند با شماره گیری یک کد ساده و یا تماس با 130 از مانده اعتبار خود مطلع شوند.

نکات مهم :• به یاد داشته باشید که جهت دریافت اعتبار مذکور، پس از خرید سیم کارت و تکمیل ثبت نام، می بایست در فاصله 20 تیر تا 12 مرداد نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نمایید. • با اعتبار 500 هزارریالی می توانید با کلیه خطوط داخل و خارج کشور تماس گرفته و همچنین از سرویس های پیام کوتاه و GPRS استفاده کنید.• افرادی که در فاصله 20 تا 31 تیرماه سیم کارت خریداری نمایند، تا سه دوره صورتحساب یعنی تا تاریخ 31 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. • افرادی که در فاصله 1 تا 12 مرداد ماه سیم کارت خریداری نمایند، تا سه دوره صورتحساب یعنی تا تاریخ 30 مهر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد.• این اعتبار به مدت زمانی مذکور اختصاص داشته و در صورتیکه مشترک در این فاصله از آن استفاده نماید، باطل خواهد شد.• مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان با شماره گیری کد #1*130*، و یا تماس با 130 از خط ایرانسل خود و سپس وارد کردن عدد 1 از مانده حساب خود مطلع شوند.• اعتبار 500 هزار ریالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.• مشترکین پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، به طور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ریالی شرکت داده می شوند.
    شماره های طلایی برای سیم کارت دائمی
    شماره تلفن همراه مورد نظرتان را از بلوک ده میلیونی 0936 انتخاب نموده و از 500 هزار ریال اعتبار رایگان برای تماس ( بدون محدودیت در مقصد شامل کلیه خطوط داخل و خارج از کشور )، استفاده کنید علاقمندان به رزرو شماره طلایی، از 20 تیر تا 12 مرداد ماه 86 فرصت دارند تا شماره تلفن همراه مورد نظر خود را از میان شماره های 09360000000 تا 09369999999 انتخاب نمایند. شما می توانید شماره ثابت منزل یا محل کار، شماره فعلی تلفن همراه، شماره ملی، شماره شناسنامه، تاریخ تولد، شماره پلاک خودرو، سالگرد ازدواج، یک ردیف شماره های سریالی و پشت سر هم برای اعضای خانواده و دوستان، ترکیب حروف ابجد که مفهوم خاصی را ایجاد کند، شماره های رند و مرتب و یا هر شماره دیگری را به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نمایید.زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. به یاد داشته باشید که هر چه زودتر اقدام کنید، شانس بیشتری برای رزرو شماره مورد نظر خود خواهید داشت !انتخاب و رزرو شماره های طلایی این دوره تنها از طریق اینترنت صورت می پذیرد . بنابراین برای رزرو شماره تنها کافی است به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و پس از کلیک روی گزینه « انتخاب شماره طلایی»، دستور العملها را دنبال نمایید . البته در صورت عدم دسترسی به اینترنت، می توانید با مراجعه به دفاتر پستی مشخص شده در سایت اینترنتی ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره مورد نظر خود را انتخاب کنید .اگر این شماره قبلا توسط سایر متقاضیان ذخیره نشده باشد، به نام شما رزرو خواهد شد و پس از پرداخت مبلغ 150 هزار تومان به حساب 14/234444 بانک ملت به نام شرکت ایرانسل و تایید پرداخت توسط بانک، شماره به نام شما ثبت خواهد شد .

توجه:مهلت پرداخت حداكثر تا پايان وقت اداري 2 روز پس از رزرو شماره بوده و مبالغي كه بعد از موعد پرداخت مي شوند، برگشت داده مي شوند.• ثبت نام تنها زماني تكميل مي شود كه سيستم يك "كد شناسه " به شما اعلام كند.• به هنگام پرداخت مبلغ، درج اين " كد شناسه " در فيش بانكي الزامي است.• محدوديتي در تعداد رزروشماره به نام يك فرد وجود ندارد؛ اما توجه داشته فرماييد براي هر شماره يك فيش جداگانه پر كنيد.• اعتبار 500 هزار ريالي در بخش فوق، شامل افرادي كه از طرح شماره طلايي استفاده مي كنند نيز مي شود.• از آنجا كه ايرانسل همواره تلاش دارد تا كيفيت شبكه را در سطح مطلوبي حفظ نمايد،بنابراين به محض تكميل ظرفيت تعيين شده براي شبكه، طرح انتخاب شماره طلايي متوقف خواهد شد.• با توجه به عدم وجود هزينه جابجايي در شبكه ايرانسل و امكان پذير بودن خريداري سيم كارت ازيك شهر و استفاده در ساير شهرهاي ايران بدون نياز به پرداخت هزينه اضافي،متقاضيان ساكن شهرهاي كه در حال حاضر فاقد پوشش شبكه بوده ولي موقتاً مايل هستند از سيم كارت خود در شهرهاي داراي پوشش استفاده نمايند؛ مي توانند در اين طرح شركت نموده و سيم كارت خود را دريافت نمايند.• پس از رزرو شماره طلايي وتكميل ثبت نام ، با انتخاب هر يك از طرح هاي قرمز، آبي يا طلايي ايرانسل، مشتركين بطور خودكار و كاملاً رايگان در قرعه كشي سه اتومبيل BMW و جايزه يك ميليارد ريالي شركت داده مي شوند.براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد "شماره طلايي" به اطلاعيه مربوطه در روزنامه هاي كثيرالانتشار و يا سايت اينترنتي به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نماييد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

مخابرات رو دور بزنيد

در پي قطع شدن سرويس ام ام اس من به فكر راهي افتادم كه بشه موقتا چيزايي رو كه ميخوايم بين هم ردو بدل كنيم
    براي اين منظور به فكر استفاده از سرويس GPRS افتادم
    وقتي كه ايرانسل سرورشو در اختيار ما قرار نميده خب ما هم از يه سرور ديگه استفاده ميكنيم
    سرور گوگل (GMAIL)
    همون طور كه بچه ها بارها روش ارسال و دريافت ايميل اكانتهاي جي ميل رو آموزش دادن ميتونيم از اين روش به جاي MMS استفاده كنيم
    به اين ترتيب كه بايد ابتدا يك اكانت از جي ميل بسازيم بعد تنظيماتو داخل گوشي وارد كنيم و سپس ميتونيم عكس آهنگ فيلم فايلهاي اجرايي مثل JAR SYS RAR ZIP EXE
    و هر چيز ديگري را كه ميخواهيم به دوستمان ارسال كنيم و نفر دوم هم براي دريافت بايد يك اكانت جي ميل داشته باشد و تنظيمات را وارد گوشي خود كند تا در نهايت بتواند با گوشي خود آن ايميل را دريافت كند
    توجه داشته باشيد اين تنظيمات فقط كافيست يك بار انجام شود و هميشه قابل استفاده خواهد بود
    همان طور هم كه در خاطرتان هست سرويس MMS هم براي استفاده نياز به تنظيمات خاصي داشت
    اين روش هيچ محدوديتي ندارد و مثل MMS ايرانسل نيست
    ميتوانيد عكس را با هر ابعادي و آهنگ را با هر فرمتي ارسال و دريافت كنيد
    منتها براي اينكه هزينه دانلود و آپلود بالا نرود فقط عكس بفرستيد اونم با ابعاد 320 در 240 يا 160 در 120 (فرمت استاندارد MMS ايرانسل)
    هزينه هر كيلوبايت استفاده از GPRS به صورت عادي 1/5 تومن و در صورت انتخاب طرح هاي قرمز و آبي 1 تومن و انتخاب طرح طلايي رايگان است
    در MMS هم اگر خاطرتان باشد هم نفر ارسال كننده هزينه ارسال ميداد و هم نفر دريافت كننده هزينه دريافت ميداد
    چون براي دريافت بايد از GPRS استفاده ميكرد

يك نكته: براي اينكه كسي بداند الان برايش ايميلي آمده دو راه وجود دارد:

1) فرد ارسال كننده با يك SMS (كه در صورت انتخاب طرح رايگان است) به فرد گيرنده اطلاع ميدهد
    به اين صورت:
    "سلام برات يه عكس از جنيفر لوپز فرستادم با ابعاد 160 در 120 و حجم 5 كيلوبايت برو ببين"
    البته شما ميتوانيد از عكساي حيوانات وطبيعت هم استفاده كنيد

2) ميتوان گوشي را تنظيم كرد كه مثلا هر نيم ساعت چك كند كه آيا ايميل جديدي آمده يا نه؟
    كه در صورت پيدا كردن ايميل جديد گوشي زنگي را كه برايش تنظيم كرده ايد پخش ميكند

ولي روش اول بهتر و مقرون به صرفه تره

بچه ها به من ميگن تو چرا اين قدر چيزا رو جعل ميكني؟
    منم در جوابشون اين ضرب المثل انگليسي رو ميگم:

"Necessity is the mother of invention"
    ضرورت مادر اختراع است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

مخابرات رو دور بزنيد

در پي قطع شدن سرويس ام ام اس من به فكر راهي افتادم كه بشه موقتا چيزايي رو كه ميخوايم بين هم ردو بدل كنيم

در MMS هم اگر خاطرتان باشد هم نفر ارسال كننده هزينه ارسال ميداد و هم نفر دريافت كننده هزينه دريافت ميداد
    چون براي دريافت بايد از GPRS استفاده ميكرد
    رسول جان من موندم شما چرا اینقدر گیری رو این که دریافت کننده هزینه میداد! بابا من قسم میخورم اون زمانی که mms وصل بود من بابت دریافت هیچ هزینه پرداخت نمیکردم !

راستی بچه ها هدیه روز پدرا دیدین؟! دیدید چند بار نوشته که مشترکان میتونند از GPRSو اس ام اس استفاده کنند اما اصلا اسمی از MMSنیوردن ! این طور که پیداست حالا حالا mms وصل نمیشه ! اصلا شما چیزی در مرود تشکیل جلسه بابت قوانین mms شنیدین ؟!

کجا دنیا آخه این طوره!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •