درسته منظورم همین بود.منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
درسته منظورم همین بود.منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
سلام دوستان
اكه كسي هست سريع جواب منو بده
810 خز شده يا ميشه ؟
خز؟
اين ديگه چيه؟ توضيح بده يه چيزي گيرمون بياد![]()
مشکل با مموری 1 گیگ k800
چند روزیه مموری گوشیم مشکل پیدا کرده ....مشکلش اینه که وقتی از طریق رم ریدر یا کابل اطلاعات رو توش میریزم موقعی که میخام روی گوشی بندازم یا مموری رو نمیشناسه یا اگه میشناسه پیغام میده که آیا میخواهید فرمت کنید....وقتی فرمت کنم نمیشناسه و و قتی هم فرمت نکنم بازم نمی شناسه ....و یه مشکل این که بعضی موقع ها که میشناسه اطلاعات رو تو خودش نگه نمی داره یعنی با یه بار خارج کردن و دوباره وارد کردن تو گوشی یا رم ریدر اطلاعات میپره >>>>>
حال سوالم اینه که مموریم خراب شده یا نه ؟؟
قبلا هم چند نفر اين مشكل رو داشتن و من هميشه بهترين راهي كه براشون پيشنهاد كردم روي يه گوشي ديگه بندازن رم رو رو اون امتحان كنن
به احتمال زياد رم نيم سوز كرده و فكر كنم تو خرج افتادي البته بهتره يه امتحاني بكني روش من رو انشالاه كه از رمت نباشه
امتحان کردم مثل اینکه نیم سوز شده و چاره ای جز خرید یه رم تازه ندارم........مرسی
آیا k800i رم 2 گیگ ساپورت میکنیا نه ؟؟ قیمت رم 2 گیگ چنده ؟؟
بله تجربه شخصی دارم که رم 4 گیگ هم ساپورت میکنه قیمت هم حدود 18 تومن
یعنی رم 4 گیگ رو بدون هیچ مشکلی میلوبونه ؟؟؟وای چی شود!!!!!@
حالا 2 تا سوال دیگه ::
1- رم 4 گیگ تو بازار ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه قیمتش چنده ؟؟
2- این 18 تومن که گفتی مال 2 گیگ بود دیگه نه ؟؟؟
مرسی.
Salam azizan man k800 daram gdfs gooshim paride bood manam ba box flashesh kardam bad az oon moshkele semc daram chon nemitoonam pach nasb konam age rahe halli hast mamnoonetoon misham
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)