یعنی شما قبول نداری شانس 5 بار مولتیکست میشه 30% از 20%
باشه.قبول![]()
یعنی شما قبول نداری شانس 5 بار مولتیکست میشه 30% از 20%
باشه.قبول![]()
عزیز من شما میخواهی احتمال مولتی کستش بیشتر بشه
برای این کار هم اول لول آتیشتو بنداز رو هرو و بعدش لول یک رو بهش بزن.
و خوب شما وقتی 6قوی کن بزنی موقعی که مولتی کست میزنه تعدادش بیشتر میشه و طرف میترکه
اما درصد احتمال مولتی کستش با همون لول آتیش زیاد میشه.
Last edited by -MRG; 09-06-2008 at 14:37.
وااله تا اونجائي كه ما يادمونه همچيني چيزائي نبود
اولا اينكه شانس مولتي زدنت بيشتر ميشه دوم اينكه
اومديم شما فاير انداختي خوب چه ربطي به لول مولتي كست داره ؟؟؟
از اين حرفا نزنيد همه چيزه اين مولتي شانسي هستش
هيچ جايه اين هيرو ننوشته كه اگر fire بندازي بعديش مولتي ميشه
از بابت راهنمایی ممنون.
سلام
اقا تا اونجایی که ما بازی کردیم میدونم با اقانیم احتمال زدن مولتی بیشتر میشه ولی به ائورا شانس خود طرفم ربی داره مثلا اگه من بزنم از هر 100تا 99 تا نمیخوره ولی فرهاد tst-master بزنه از هر 100 تا 1 دونه نمیخوره
شاد باشید
آقایون... من فقط یه فرمول برای آقانیمز میگم که در مورد همه ی هیرو ها صدق میکنه و خلاص
شما ببینید لول یک لول شیشتون چیکار میکنه! بعد ببینید لول 2 ی شیشتون چیکار میکنه، بعد ببینید لول 3 شیشتون چیکار میکنه... بعد ببنید لول 3 شیشتون با آقانیمز چیکار میکنه!! بله... دقیقا منظورم اینکه که آقانیمز شیشتون رو آپگرید 4 میکنه... نه هیچ چیزی بیشتر. البته نه اینکه دقیقا به اندازه فاصله 1تا 2 یا 2 تا 3 باشه... منظورم اینه که فقط فاکتورهایی رو آپ میکنه، که با افزایش لول شیشتون آپ میشن... این بحث که به مولتی کست رنج اضافه میکنه بحث عجیبیه خداییش!!
ضمنا در مورد مولتی کست هم بگم... لازم نیست آتیش بندازید و بعد لول کنید!! اصلا ربطی نداره... شاید شما شانستون اینجوریه که اینجوری نتیجه میگرید... ولی خواهشا به همه ی افراد تعمیمش ندید!!!! مگه ندیدید که مولتی کست کسی رو Mega کنه، مولتی کست شه... همه ی ملت مگا بشن؟!
آقا من شرمندم.
در مورد مولتی کست ogremagi یه چیزی گفتم که اشتباه بود و نمی دونم چرا این اشتباه رو کردم.
با اضافه کردن آقانیم مقدار 20 %شانس زدن 4 بار لول 1 به 30 % شانس برای زدن 5 بار تبدیل میشه و باید در جواب دوست بالایی هم بگم که لول 6 رو آپگرید نمی کنه!
چون رنج لول 2ش زیاد نمیشه.ربطی هم به مقدار آتیش زدن نداره.
یه چیزی بهتون بگم دیشب امتحان کردم جالب بود.
اگه شما مثلا 5 تا آقانیم ببندین 30 % شانس هست برای زدن 25 تا لول 1.
یعنی هر یه دونه ای که ببندین به تعدادش 5 تا اضافه می کنه.
مثلا من دیشب با سه تا آقانیم یه بار که مولتی دادم روی روشن زد کلی healthش رو کم کرد در صورتی که وقتی یه آقانیم داشتم خیلی از healthش رو کم نکرد!
شما هم امتحان کنین ببینین درست میگم؟
Last edited by BursT; 10-06-2008 at 02:03. دليل: ghalat
برو wtf بزن و آتیش بنداز ببین بعدش لول میزنی احتمال مولتی کستش بیشتر میشه یا نه
نه مولتي نشد حالا چي ميگي ؟؟؟
بابا بستگي به شانست داره ببينم تو هر بار آتيش ميندازي بعديش مولتي ميشه ؟
بابا شانس
منم موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)