سلام دوستان
مودم ag3100
سیم کارت رو چطوری در بیارم؟
این پایه زیرمودم رو چطوری جدا کنم که نشکنه و سیم کارتو در بیارم
سلام دوستان
مودم ag3100
سیم کارت رو چطوری در بیارم؟
این پایه زیرمودم رو چطوری جدا کنم که نشکنه و سیم کارتو در بیارم
Last edited by DrXoX; 14-12-2021 at 00:10.
سلام
دوستم قبلا با اینترنت موبایل ایرانسل و همراه اول استفاده میکردم سرعت خوب بود
الان چند وقته از مبین نت استفاده میکنه اما سرعش خیلی کم است
و مثلا وقتی یه فایل چند کلوبایتی میخواهد آپلود کنه دیگه نمیتونه از اینرنت استفاه کنه چون خیلی سرعتش کم میشود
آیا روش یا چیزی است که با تغییر دادن اون این مشکلش حل بشود ؟
ممنون
مودم رو جابجا کنید, بعضی وقتا تو ی قسمت خونه سیگنال ضعیفه بعضی قسمت ها قوی، الان من مودم تو هال که هست سرعت کمه تو اتاق میذارم لب پنجره سرعت خوبه
جابجا کنید و با speedtest ببینید سرعت چقدره، هر جا بهتر یود مودم رو همون جا بذارید
ممنون اره همه جا امتحانش کرد اما میگه فقط چند روز اول یه خورده بهتره بود اما الان اصلا سرعت نداره
و مثلا دیشپ که اونجا بودم وقتی که یه فایل را خواست آپلود کنه اینقدر از سرعتش کم شد که کل صفحاتش بسته شد
با لپ تاپ و با دسکتاپ و wifi همه مدل امتحان کرد تاثیری نداشت بعد که با سیم کارت موبایل همراه اول و ایرانسل امتحان کرد خیلی قوی بود
راهی نداره یا تنضیماتی که مثلا خطش قوی بشه ؟ در موردم گذینه ای است که با تغییر اون سرعت آپلود و دانلود قوی بشه
چون اصلا نمیتونه استفاده کنه اخه بهم گفته بود کدام خط خوبه بعد از چند جا سوال کردم گفتن مبین نت خوبه حالا واسه همین میگه تو گفتی این و بخر واسه همین دنبال راهی هستم که مشکل رفع بشه
وقتی نصاب آمد گفت خیلی آنتن دهی قوی داره اینجا اما خوب الان که هیچ
ممنون میشوم راهنمای کنید
مودم رو جا به جا کنيد تا بهترين سيگنال رو بگيريد (بيشترين چراغ روشن)
توي پنل مودم دنبال کيفيت سيگنال بگرديد و اون رو هم چک بفرماييد. براي پيدا کردن بهترين کيفيت مودم رو سي درجه سي درجه بچرخونيد. سپس خودتون از مودم دور بشيد و دوباره بررسي کنيد
در بخش جستجوي شبکه، شبکه هاي ديگه اي مي بينيد رو دستي بزاريد و تست کنيد هر کدوم که بهتر بود فيکس کنيد
(براي هر کدوم از اين ها ده دقيقه وقت بگذاريد تا پايدار بشه، با بزن دررو نتيجه نمي گيريد)
براي مودم تون از بازار آنتن اکسترنال بخريد
نيت تون رو صاف کرده، دعا کنيد
ممنون
فقط یه چیز چگونه میشود اون شبکه بهتر را پیدا کنیم و دستی تغییرش بدیم ؟ نرم افزاری است برای این کار که بشود شبکه قوی تر را پیدا کرد ؟
و بعد در کدام قسمت مودم اون را تغییر بده ؟
نه قربان. همانگونه که گفته شد، شما توي پنل مودم در بخش انتخاب شبکه، چند نام مي بينيد که بايد يکي يکي تست کنيد و سطح سيگنالي که پس از چند دقيقه وصل بودن به هر کدام مي بينيد را ملاک مقايسه و انتخاب قرار بديد.
دوست عزیز مودم AG3100D با مودم 3100E و 3100V متفاوته و فقط شکلش شبیهشونه و از FD و TD پشتیبانی میکنه و فعلا راهی برای آنلاکش وجود نداره
سلام بله آنلاک میشه اگه میخواین پیام بدین انجام میدمنوشته شده توسط ebrahim17525570431 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
دوستان یک سوال داشتم.الان این تصویر صفحه اول مودم مبین نتی هست که دستمه
این به شبکه TD-LTE وصل شده یا همراه اول ؟ چون من جریان و فرق هزینه این دوتارو نمیدونم.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که اگه به همراه اول وصله تعرفه ها چطوری میشه اونوقت؟
بعد پینگی که از 8.8.8.8 میگیریم نهایت از ۹۰ کمتر نمیشه.پکت لاست هم این بین داره.همینطوریه ؟ پنج خط آنتن دهی هم روشنه.
خیلی ممنون
![]()
Last edited by ArashMiniStar; 22-12-2021 at 22:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)