تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 858 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

وحید جان بی زحمت یه تست از سرور لندن انگلستان بنداز ببینیم وضع چه جوریه
    میتونیم این بسته ایی که تو گرفتی رو بدون شخص ثالت (سایت یلو) از خود ایرانسل گرفت؟ بسته 100 گیگابایتی رو فقط یلو میده اینجور که من تحقیق کردم.
    ایرانسل تبلیغ میکنه 200 تومن ولی سایت یلو میفروشه داستان چیه خدا میدونه مگر اینکه نماینده رسمی ایرانسل باشن.
    راستی گفتی 212 تومن شد؟
    12 تومن مالیات و پیک بود یا پول نصبش شد؟
    خودت باید نصب کنی ؟ یا نصاب میاد؟
    سایت یلو قابل اطمینان هست یا نه؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ظاهرا مساله مربوط به BTS که بهش وصل هستیم، هستش...
    من همیشه به یک BTS با cell id میشدم و اینطوری بودش، وقتی اتفاقی به یک bts دیگه وصل شدم مشکل قطع و وصلی نداشتم ، چند باری امتحان کردم و همینطوری بودش.......
    راستی سرعت بقیه کاربرها چطوره ؟
    من تهران هستم و منطقه 2 و سرعتم حداکثر و به زور IDM و چندتا کانکشن میشه 1MB/s یا همون 16mb/s :(
    تک کانکشن مثل وایمکس 2مگابیت هستش........

3. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

من همیشه به یک BTS با cell id میشدم و اینطوری بودش، وقتی اتفاقی به یک bts دیگه وصل شدم مشکل قطع و وصلی نداشتم ، چند باری امتحان کردم و همینطوری بودش.......
    من تهران هستم و منطقه 2 و سرعتم حداکثر و به زور IDM و چندتا کانکشن میشه 1MB/s یا همون 16mb/s :(
    سرعتت جالب نیست داداش باید کم کم ۲۵تا بگیری،جای مودمو تغییر بده سرعتت بهتر شه،دستگاه های الکترونیکی اطرافش نباشن بهتره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. این کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.
    ُلام شما آپدیت کردی ؟
    مثلا سیم کارت 4جی همراه اولم میخوره ؟
    چجوری آپدیت کردین ؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

1MB = 8mb

Last edited by italodance; 14-08-2017 at 10:28.

8. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم 2101 رو با 5142 مقایسه کردم و 2101 سرعت نسبتا بهتری میده البته 5142 هم بد نیست و بدنش خیلی محکم تره
    2101 شبیه اسباب بازی می مونه و کوچیکه ،، البته از همینش خوشم میاد و راحت با خودم این ور اون ور می برم

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

10. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

امروز برای اولین بار اوضاع نت ایرانسلم به بد ترین وضع ممکن رسید !
    در حال دانلود بودم با سرعت 1 MB/s که یک دفعه قطع شد شبکه و بعد یک دقیقه دوباره وصل شد و این بار سرعت رسید به 1/5 ...
    بعد که چند دقیقه دانلود کردم ، دوباره قطع شد . ولی بعد 5 min که وصل شد ، انتن مودم از فول به 2 تا رسیده بود و rsrp و بقیه پارامتر ها هم اوضاعشون خیلی خراب شد ! سرعت هم که حدود 30-40 کیلوبایتـه از اون موقع تا الان و هر چند دقیقه ، مودم دیسکانکت میشه از شبکه .
    احتمال داره عاملش دستکاری دکل (البته توسط خودشون) بوده باشه ؟

سیم کارت بعد از حدود 24 ساعت از تحویل مودم فعال شد ... ولی هنوز هیچ رمزی با اطلاعاتی برای لاگین به پنل ایرانسل ندارم (از سایت یلو خریدم)...
    توی خونه 3 تا آنتن دارم با مودم 2510
    پینگ 8.8.8.8 حدود 160
    پینک 4.2.2.4 حدود 175
    درود
    مبارک باشه
    تماس میگیرید با 09377070000 ، ایمیلتون رو میگید و براتون پسورد رو میفرستن از این طریق .

مودم 2101 رو با 5142 مقایسه کردم و 2101 سرعت نسبتا بهتری میده البته 5142 هم بد نیست و بدنش خیلی محکم تره
    2101 شبیه اسباب بازی می مونه و کوچیکه ،، البته از همینش خوشم میاد و راحت با خودم این ور اون ور می برم

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

شخصا از 2101 برخلاف گفته یک سری از کاربرا در رابطه با ضعیف بودنش ، خدا رو شکر خیلی راضیم ! کنترل پنلش هم واقعا کاربردیه و اصلا فکر نمیکردم ایرانسل چنین چیزی بذاره .
    یادمه زمان وایمکس که مودم BM632W داشتم ، خیلی ها راجع بهش بد میگفتن ! ولی تا قبل از این که ازم بزنن مودم رو (!!!) خیلی به من خدمت کرد ...
    Last edited by mobile-1199; 14-08-2017 at 10:58.

12. این کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره مشکل از بی تی اس هست که دستکاری می کنند و فاتحه کیفیت و کانکشن ها خونده میشه. خودشون میدونن این افتضاح رو.
    سرعت من کاملا عشقی و بگیر نگیر هست:
    از ۷ تا ۱۲ ظهر ۲۱-۲۲ مگابایت
    از حدود ۲ تا ۵ عصر ۸-۱۰ مگ
    از ۵و ۶ عصر تا ۱۲ و ۱ شب که من بیدارم میاد روی ۲-۴ مگ. یعنی افتضاحه. یه گزارش ۲۰۳۰ حال ایرانسل و کیفیت افتضاح خدماتش رو جا میاره. فقط پول میگیرن و ثبات کیفیت رو بیخیال میشن.
    من منطقه ۵ تهرانم. سردار جنگل شمال.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره مشکل از بی تی اس هست که دستکاری می کنند و فاتحه کیفیت و کانکشن ها خونده میشه. خودشون میدونن این افتضاح رو.
    سرعت من کاملا عشقی و بگیر نگیر هست:
    از ۷ تا ۱۲ ظهر ۲۱-۲۲ مگابایت
    از حدود ۲ تا ۵ عصر ۸-۱۰ مگ
    از ۵و ۶ عصر تا ۱۲ و ۱ شب که من بیدارم میاد روی ۲-۴ مگ. یعنی افتضاحه. یه گزارش ۲۰۳۰ حال ایرانسل و کیفیت افتضاح خدماتش رو جا میاره. فقط پول میگیرن و ثبات کیفیت رو بیخیال میشن.
    من منطقه ۵ تهرانم. سردار جنگل شمال.
    منم مثل شما بودم. مرجوع کردم رفت.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم مثل شما بودم. مرجوع کردم رفت.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    شما از چه سرویسی استفاده می کنی؟ منظورم TD یا ADSL?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •