پیشنهاد م اینکه اگر شهرستان هستید حتما از طریق نمایندگی شهر تون اقدام به ثبت نام کنید !
پیشنهاد م اینکه اگر شهرستان هستید حتما از طریق نمایندگی شهر تون اقدام به ثبت نام کنید !
ما که از پارس ان لاين فرار کرديم
خيلي عوضين
آقا این مشکل قطع و وصلی رو هنوز کسی داره؟ من با 3 تا مودم و دو تا pc دیگه هم وصل شدم به نت بازم این مشکل هست گاهی اینقدر زیاد میشه که
هر 10 دقیقه یا 15 دقیقه قطع میشه و دوباره مودم میاد بالا؟!!!! خطو باز سیمشو عوض کردم اصلا معلوم نیست چیکار باید کرد![]()
قبلا که بهتون گفتم
این مشکل من و یکی از دوستان انجمن هم بوده
شما برید تو صفحه مودم ببینید نوسان snr دارید یا نه؟یعنی تو همان لحظاتی که قطعی دارید ببینید snr براتون نوسان میکنه یانه؟
مثلا برای من از 25 نوسان میکرد روی عدد6 و همین نوسان باعث میشد قطعی صورت بگیره
اگر دیدید نوسان دارید باید زنگ بزنید و بهشون بگید که درستش کنند،از سمت خود شرکت و ربطی به مودم و سیم تلفن شما نداره
سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟
سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی نداره
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی نداره
بله سرویس های جدیدشون که شبانه رایگان داره،از ساعت 2 تا 7 تا حداکثر پهنا باند میتونید دانلود کنید
خط من روی 9 مگ بسته شده،با سرعت 1 مگ دانلود میکنم
حتی سرویس 128 ؟؟؟
بله
حتی سرویس 128
من خودم سرویس محدود 128 رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)