اینو خیلی خوب اومدی !![]()
اینو خیلی خوب اومدی !![]()
وقتی میان میگن به زعم خودشون واسه انتقام تا میتونید دانلود کنید تا سروراشون بپوکه یا عطش دانلود داشتم یا با خوشحالی میگن ۱۰۰ گیگ دانلود کردم بعد بدون دیدن شیفت دیلت کردم همین میشه دیگه
خودم الان سرعت دانلود شاتلند روی ۸ تا ۱۲ کیلو بایت هس
البته خدا رو شکر اونایی که لازم داشتم دانلود کردم![]()
ضعف شخصيتى و فرهنگى متاسفانه بيداد ميكنه
شاتل لند سرويس خوبيه واسه مشتركين حجمى البته اگه فرهنگ استفادشو داشته باشن ملت
دانلود شبانه من از 21 اردیبهشت تا الان سرویس جشنواره شبانه نامحدد 2 تا 7 ضمن اینکه هفته ای کلا من 4 روز خونه نیستم اگر بودم 2 برابر میشد .
![]()
برا من دیگه هیچی نمیشه ریموت آپلود کرد(تو شاتلند)
برای شما چطوریه ؟
من میخواستم یه فایل چهل مگ اپلود کنم نشد!
سرعت من دوباره برگشته به 14.5 مگ اخرش نفهمیدم چرا کم شد چرا دوباره زیاد شد
وقتی توی مرکزی پهنای باند کم میارن سرعت رو به چیزی که فروختن یعنی 128 محدود میکنن . خودمم یه بار اینجوری شد که تماس گرفتم و گفتند که توی مرکزتون مشکل پهنای باند داریم که بزودی حل میشه این بزودیشون یک ماه طول کشید![]()
معاون وزیر: تعرفه اینترنت داخلی نصف شد
محمد آذری جهرمی در مراسم امضای تفاهمنامهی کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی گفت: «با راه اندازی ixp تمایز بین شبکهی ملی اطلاعات و شبکهی اینترنت نمایان میشود.»
جهرمی توضیح داد: «امروز به نمایندگی از همه فعالان حوزه، سه شرکت رایتل، شاتل و آسیاتک با تلوبیون و آپارت تفاهم کاهش قیمت میدهند. بر این اساس تعرفه تبادل ترافیک داخلی برای کاربران نهایی از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان خواهد رسید.»
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: «این موضوع به اصلاح تعرفه ارتباطی ندارد و آن موضوع در حال پیگیری است و در آن ترافیکهای داخلی و خارجی اصلاح میشود.»
پارسینه
یعنی هر گیگ الان 1800 شده یا منظورشون چیط دیگه ایه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)