سلام . بده بیرون برات فریمور رو تغییر بدن و آخرین فریمور رو فلش کنن !
به احتمال زیاد مشکلت رفع میشـــه ...
موفق باشید!
سلام . بده بیرون برات فریمور رو تغییر بدن و آخرین فریمور رو فلش کنن !
به احتمال زیاد مشکلت رفع میشـــه ...
موفق باشید!
با سلام خدمت تمامی دوستان
به تازگی گوشی k970 گرفتم ولی چند مشکل در موردش دارم:
اول اینکه تنظیمات اینترنت را نمیتوانم برای گوشی دریافت کنم.این کار بایستی توسط GPRS سیمکارت انجام شود یا با wifi گوشی هم میتوان انجام داد البته من با wifi امتحان کردم نشد.
همچنین در مورد فعال کردن GPS گوشی راهنمایی میخواستم
با تشکر
سلام
می تونید یه خورده اطلاعات در مورد SonyEricsson TM506 به من بدید؟
ارزش خریدن داره؟
جاوا خوب ساپورت می کنه ؟
الان قیمتش تو بازار چنده؟
سلام
میشه از sms ها پشتیبان گرفت؟؟؟
البته نه این که با پی سی سوییت sms ها رو باز کنی بعد کپی کنی
mer 30
سلام . منوی گوشی Aino فارسی نمیشه . از وقتی که من گوشی Aino رو گرفتم فقط زبون انگلیسی و فرانسوی داشته .
چجوری می تونم فارسیش کنم ؟ لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید
من یک نوکیا 7610 قدیمی داشتم که خاموش شد و دیکه روشن نشد هرجا بردم گفتن ایراد cpu است الآن یه w20i خریدم.سوالی که دارم اینه که چطور می تونم شماره های روی رم نوکیا که از این رمهای microsim هست را به گوشی جدید منتقل کنم؟
لطفاً کمک کنید خیلی فوریه
متشکر
سلام دوستان چجوری این W508 رو میشه آپدیت کرد در ضمن چجوری آهنگ رو با شتابسنج می شه عوض کرد
مشكل سوني اريكسون ويواز
با سلام خدمت دوستان
من گوشي ويواز دارم. نرم افزارها رو با ساين و هزار بدبختي نصب كردم اما درست كار نميكنند. مثلا منشي تلفي گذاشتم اما پيغام نميگيره يا استپ كانتر رو گذاشتم يا كمپاس كه صفحات همه باز ميشه اما كار نميكنند لطفا راهنمايي كنيد. مرسي
با سلام و عرض ادب
من میخواستم یک گوشی بخرم که حتماً بطونه از youtube استفاده کنه. از بین سونی اریکسون ها خیلی شون هم صفحه نمایش بزرگ دارند، و هم از youtube پشتیبانی میکنند. تنها مسئله اینه که آیا با وجود فیلتر بودن این سایت ، باز هم میشه از این امکانات استفاده کرد؟ یعنی میشه رفت و کلیپ از youtube گرفت؟ چون مثلاً نرم افزاری که بعضی از اچ تی سی ها برای یوتیوب دارن میتونه فیلتر رو bypass کنه.
ممنون از کمکتون
هویزه
سلام
نميدونم گوشيم چه مرگش شده يهو كه پيامك نميفرسته؟! كارهاي عاديو ميشه باهاش انجام داد ولي اصلا نميشه پيامك ارسال كرد و هميشه تصوير به صورت زير ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)