تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 752 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان برای akg-44 اینو زده

Efficiency115 dB SPL/V

ذرسته همینه؟

بعد برای 8500 اینو زده :

Sensitivity: 106 dB

و 2700

Sensitivity: 104 dB

چرا برای فیلیپس ها Efficiency نداره؟

اللان این اعداد برای spl اینا درسته؟

یعنی akg صدای خروجیش بالاتره؟

یا من برای فیلیپس ها رو اشتباه زدم؟

-------------------------------------------

بعد از کجا بفهمیم اون مرحله ساده burn-in کی به اتمام رسیده و حالا این صدای اصلی هدفون ماست؟

---------------------------------------------------------

مزایا و معایب هدفون های باز و بسته رو میشه بگید؟ این باز و بسته بودن فقط مربوط به خارج شدن صدای از هدفون به بیرون هست؟

---------------------------------------------------------------------------------

بعد این محدوده فرکانسی چقدر در کیفیت هدفون تاثیر داره؟ چون محدوده فرکانسی 8500 بیشتر از akg هست.
    Last edited by Ali_softcenter; 21-10-2011 at 21:09.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان برای akg-44 اینو زده

Efficiency115 dB SPL/V

ذرسته همینه؟
    بله
    بعد برای 8500 اینو زده :

Sensitivity: 106 dB

و 2700

Sensitivity: 104 dB

چرا برای فیلیپس ها Efficiency نداره؟
    هر برندی بنا به سلیقه خودش و میل اون برند اطلاعات فنی رو ارائه میده و من نمی تونم به این سوال شما جواب بدم اما در کل تمام این پارامترها برای یک هدفون حرفه ای هم چندان تعیین کننده نیستند که حالا . . .

اللان این اعداد برای spl اینا درسته؟

یعنی akg صدای خروجیش بالاتره؟

یا من برای فیلیپس ها رو اشتباه زدم؟
    اعدادی که شما عنوان کردید درسته اما باید توجه می کردید که AKG به واحد SPL که استاندارد تره و حتی دقیقتر عنوان هم کرده SPL/v که جای هیچ شکی در نتیجه اندازه گیری نباشه و از اون طرف فلیپس عنوان کرده Sensitivity در صورتیکه می باید دقیقتر عنوان میکرد که که در چه فرکانسی این سنجش انجام شده هر چند ممکن بوده در 1Khz باشه
    به هر حال خیلی خلاصه اینکه:
    مشخصه SPL همیشه کمی بزگتر از Sensitivity هست اما نکته مهم اینه که اختلاف چند دسی بل گاهی اوقات برای یک هدفون حرفه ای مهم هست

بعد از کجا بفهمیم اون مرحله ساده burn-in کی به اتمام رسیده و حالا این صدای اصلی هدفون ماست؟
    دقیقآ تا جایی ادامه داره که شما احساس تغییر کیفیت صدا به سمت بهترشدن نخواهید کرد البته برای یک کاربر آماتور فقط همون دقایق اول چشمگیر هست و هدفونهای ارزان قیمت زیر 100 تومن این مرحله رو در کمتر از چند ساعت رد میکنند و نیازی به روز و هفته انتظار نیست

مزایا و معایب هدفون های باز و بسته رو میشه بگید؟ این باز و بسته بودن فقط مربوط به خارج شدن صدای از هدفون به بیرون هست؟
    به طور خلاصه و بسیار کلی:

مزایای بسته:
    1. بیس قوی تر
    2. نشتی صدای بسیار کمتر
    3. دوام بیشتر هدفون
    4. نگهداری بسیار ساده تر

معایب بسته:
    1. Soundstage بسته تر
    2. شفافیت کمتر
    3. فشار بیشتر
    4. مدلهای محدودتر در رنج حرفه ای

مزایای باز:
    1. Soundstage باز تر
    2. شفافیت بیشتر
    3. فشار کمتر

معایب باز:
    1. بیس ضعیف تر
    2. نشتی صدای بیشتر
    3. دوام کمتر
    4. نگهداری سخت تر

البته نمونه های نیمه باز یا Semi Open هم هست که ترکیبی از هر دو مزایا و معایب باز و بسته را دارند

شما هم موفق باشید.

3. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عجب! نمیدونستم روی شفافیت تاثیر داره..

حالا شفافیت رو باید فدای بیس کرد یا برعکس؟

Soundstage چیست؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عجب! نمیدونستم روی شفافیت تاثیر داره..

حالا شفافیت رو باید فدای بیس کرد یا برعکس؟

Soundstage چیست؟

ممنون.
    اتفاقآ داره و دلایل زیادی هم داره:
    1. به خاطر Cup ضد آکوستیک و بسته تر باعث جذب بیش از اندازه میکرودیتیل میشه
    2. Cup اونها به دلیل کوچکی انعکاسات طبیعی و تداخل واقعی رو از بین می بره
    3. مهمتر از این دو تای قبلی اینه که فرکانسهای بالا طوری درایو میشن که کمترین انعکاس رو ایجاد کنند به همین خاطر کمی شفافیت باه نسبه کمتره
    4. عدم یکنواختی فشار کمپرس شده هوای بک و فوروارد دیافراگم و حرفه های روزنانس
    5. اگه یک کم دیگه جلو خودمو نگرفت بودم داشتم سربالا میرفتم (:

حرفه ای ترین حالت شفافیت انتخاب کاملآ ارجح هست و همیشه بیس فدا میشه و یک نکته دیگه از بدو تولد زمان شنیدن یا تجربه صوتی با هدفون با صدای بیس شروع می کنید و کم کم این بیس رنگش و حجمش عوض میشه و همینکه به دنیای حرفه ای پا گذاشتید مفهوم غیر طبیعی بیسی که گوش میدادید را تازه متوجه خواهید شد و در این مرحله بیس معنی طبیعی خودش رو داره و چون در طبیعت اطراف ما این صدا تقریبآ به سختی تولید میشه در نتیجه چندان به هدفونی نیاز نیست که بیس قوی پخش کنه و اینکه تفاوت بیس در باز و بسته در حد بسیار کمی هست مثلآ اگر فرض کنیم بیس EP630 که اکثرآ قابل دسترس هست %100 باشه یک هدفون فول سایز حرفه ای بیسش %10 هست و تفاوت باز و بسته اون کمتر از %5 درصد هست.

و Soundstage هم میشه:
    اول باید تعریف بشه که تفکیک یا Imaging چی هست:
    قابلیت یا توانایی جدا سازی صدای تولید شده توسط درایور

و حالا Soundstage میشه گستردگی Imaging

برای اینکه با مباحث مختلف در ارتباط با هدفون بیشتر آشنا بشید بد نیست یه نگاهی به اینجا بکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.

6. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا ممنون..شما خیلی کارت درسته..
    فقط خواهشا یه کم در حد لیسانس صحبت کن خیلی تخصصی حرف میزنی من گیج میشم
    میکرودیتیل ..
    عدم یکنواختی فشار کمپرس شده هوای بک و فوروارد دیافراگم و حرفه های روزنانس

در شفافیت صدا محدوده فرکانسی اهمیت بیشتری داره یا اون دسیبل؟

خیلی ساده لطفا!

یعنی میخوام 2 تا هدفون رو مقایسه کنیم از لحاظ شفافیت صدا به اون محدوده فرکانسیشون هم نگاه کنیم؟ یا ربطی نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تازه من یه سوال دیگه هم برام پیش اومده!

این Maximum Input Power چیه؟ چه تاثیری در کیفیت هدفون داره..توان ورودی هست؟

آخه جالب اینه که AKG-44 و AKG-77 این مشخصشون فقط 200 اهم هست..ولی مثلا هدفون Pioneer SE-M390 که 75 تومنه..این مشخصش 1500 اهم هست! یا خدا! یعنی چی؟

بعد اگه اشتباه نکنم شما فرمودید توان هدفون حتی اگه چند دسیبل هم کم و بیش باشه روی شدت صدا تاثیر داره درسته؟

پس بین هدفونی که توانش 115 دسیبل هست و هدفونی که توانش 110 دسیبل هست تفاوت میران بلندی صدا کاملا حس میشه؟

بعد چرا این دو مدل AKG که در بالا ذکر کردم..هر دو توان 115 دارن؟ مگه نباید 77 از 44 بهتر باشه؟

بعد جالبه که این AKG-77 هم همون Sensitivity رو در سایت ها نشون میده! ولی AKG-44 Efficiency
    Last edited by Ali_softcenter; 22-10-2011 at 14:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا ممنون..شما خیلی کارت درسته..
    فقط خواهشا یه کم در حد لیسانس صحبت کن خیلی تخصصی حرف میزنی من گیج میشم
    میکرودیتیل ..
    عدم یکنواختی فشار کمپرس شده هوای بک و فوروارد دیافراگم و حرفه های روزنانس

در شفافیت صدا محدوده فرکانسی اهمیت بیشتری داره یا اون دسیبل؟
    خیلی ساده لطفا!
    یعنی میخوام 2 تا هدفون رو مقایسه کنیم از لحاظ شفافیت صدا به اون محدوده فرکانسیشون هم نگاه کنیم؟ یا ربطی نداره؟
    شرمنده ، شما خودتون رو جای یکی مثل Rezaomido بزارید که دوست داره همه یه شبه حرفه ای بشن و . . .

چشم همچون سابق ساده و عامیانه ولی اصل مطلب و صحیح:

دوست عزیز شفافیت صدا به خیلی چیزای ریز و درشت بستگی داره مگرنه هیچ تفاوتی بین 50 سال تجربه یک برند هدفون ساز با یک برند تازه وارد و ناشناخته نبود و اگه بیشتر دقت کنید حتی هدفونهای فوق حرفه ای هم یک قسمت از صداشون ایراد داره پس شما حتی با در اختیار داشتن دانش و تجربه چند ده ساله + پشتوانه فنی و مالی نمی تونید حتی یک هدفون از هر نظر عالی درست کنید این رو از من کم سواد شما بپذیر مگر اینکه خلاف اون رو شما بتونید ثابت کنید البته به من نه به خودتون که بعید میدونم
    به هر حال شفافیت به بازه فرکانسی و توان فرکانسی و اعوجاج و نوع استایل هدفون و . . . بشتگی داره تازه اینها زمانی فقط به تنهایی در نظر گرفته خواهند شد که ما از بابت کیفیت سورس %100 مطمئن باشیم که %100 بی عیب و نقص باشه که توی دنیایی ناقص اطراف ما وجود خارجی نداره اما اگر هم داشته باشه بیاید یه نگاهی به روابط بین همین سه مورد بکنیم ببینیم چه ارتباطی با شفافیت ممکنه داشته باشند:

اول بازه فرکانسی:
    تمام فرکانسهای قابل پخش توسط یک هدفون نامیده میشه که اون هدفون به شکلی قادر به باز تولید اونها هست البته خود این بازه یک روش محاسبه خیلی ساده داره و اون اینه که یه هدفون از فرکانس 0 الی x هرتز اعمال میکنند و توسط یک میکروفون حساس مقایسه ای ببین تمام فرکانسهای اعمال شده و تولید شده توسط هدفون صورت میگیره و دقیقآ از جایی که حداقل فرکانس اعمال شده از هدفون پخش شد اون فرکانس می شه حداقل فرکانس قابل پخش توسط هدفون مثلآ 20 هرتز ، یعنی کمتر از این فرکانس توسط این هدفون پخش نمیشه و همینطور فرکانس رو تا جایی بالا می برند و مقایسه میکنند که حداکثر فرکانس بدست بیاد اون آخرین فرکانسی هم که توسط هدفون پخش شد میشه نهایت فرکانس قابل پخش مثلآ 20Khz نتیجه اینکه این هدفون می تونه فقط فرکانسهای بین 20 هرتز الی 20KHz رو پخش کنه نه بیشتر نه کمتر البته یک کاربر آماتور هم به این رقمها با دیده شک و تردید نگاه میکنه و مفهموم و تاثیرشون رو در کیفیت صدای به خصوص بیس نمی تونه به راحتی درک و مقایسه کنه اما کاربر حرفه ای این نتیجه سنجش رو به صورت گراف می خاد و کاربر فوق حرفه ای این نتیجه رو به صورت یک گراف 3D می خاد که بعدآ توضیح دقیقتر میدم

دوم توان فرکانسی:
    یک سطح حرفه ای تر در حقیقت فرق یک آماتوری که مشخصات چاپ شده توی کتبچه یا روی جعبه هدفون رو ملاک انتخاب قرار میده همینجاست در حقیقت نقطه آغاز مسیر حرفه ای شدن در واقع اتفاق خاصی نیست که خیلی درکش سخت باشه چون این مورد یک پارامتر واحد نیست که تعریف مقداری یا عددی داشته باشه بلکه یک گراف هست یعنی زنجیره ای پیوسته از پارامترها پس حالا متوجه شدید که چرا هیچ وقت پارمتر به این نام وجود نداره چون قرار نیست که یک قطار از رقمها رو روی جعبه چاپ کنند به هر حال این گراف تعریف کننده این هست که هدفون شما متناسب با دریافت یک فرکانس خاص با توان مشخص ، توان دریافتی از هدفونتون چقدر هست یا به عبارت ساده تر مشخص میکنه که هدفون شما دقیقآ چه فرکانسهایی رو با توان برابر با ورودی اعمال شده به اون پخش میکنه و هدفونی بهتر هست که این گراف = گراف توان و فرکانس اعمالی باشه که = است با یک هدفون عالی و همون چیزی که ساخته نشده و اگه بشه حاضرم بابتش 100 میلیون بدم یعنی تقریبآ 10 برابر قیمت هدفونی که در حال حاضر به نظرم بهترین هست

سوم اعوجاج:
    یک مشخصه یا پارامتر مهم که این یکی خوشبختانه avrage یا میانگین اون اکثر مواقع از طرف هدفون ساز مشخص میشه که معمولآ به درصد هست مثلآ %0.1 که بیانگر این هست که اگر به هدفون یک فرکانس با شکل موج خالص اعمال بشه چقدر این توانایی رو داره که همون شکل موج خالص رو تولید کنه به عبارت ساده تر یعنی اینکه درصد تغییرات یا نسبت تغییرات موج اعمال شده به هدفون به موج تولید شده توسط هدفون چقدر هست
    هر چند که برای یک آماتور اغلب مهم نیست چون تفاوت صوتی %0.1 الی 5% قابل درک نیست و جالبه که کاربر حرفه ای اینو می خاد که هیچ تفاوتی نباشه مثلآ حداقل می خاد که این تفاوت کمتر از %0.1 باشه خوب اینجا برندها برای این قش وسواسی و محترم و نه چندان خسیس حاضرند هر کاری بکنند که این درصد کم بشه مثلآ بهترین های فعلی چیزی در حدود %0.3 الی %0.01 درصد اعوجاج یا تغییرات ناخواسته دارند که زیر %0.1 درصد کاربرای فوق حرفه ای باید هزینه ای معادل چند ده میلیون خرج کنند
    البته برای یک کاربر حرفه ای این هم به صورت عددی کافی نیست بلکه اونها گراف می خان چون قصد دارند دقیقآ بدونند که این هدفون خاص در چه فرکانسهایی چه مقدار اعوجاج داره و یک کاربر فوق حرفه ای دیگه شورش رو در میاره و میگه که گراف 3D از فرکانس و دامنه می خام یعنی می خاد بدونه این هدفون در چه توانی از چه فرکانسی چه مقدار اعوجاج داره و معمولآ این گراف به نوعی مخفی هست و برندهای مرجع هدفون ساز فقط برای مدلهای ریفرنس و به درخواست خصوصی اون کاربری که هدفون رو خریداری کرده و به نشانی شخصی اون این جدول رو می فرستن مگر نه خودتون باید زحمت تستش رو انجام بدید که مطمئنن شما دستگاهها و تجهیزات تست رو توی اتاق خوابتون ندارید پس باید بدید آزمایشگاه + یک چک حداقل با قیمت 500 تومن ناقابل که بستگی به آزمایشگاه داره که ممکنه برای یک تست 1 ماه معطل بشید و 5 میلیون هزینه روی دستتون بزاره

خوب نتیجه:
    اینکه چه وابستگی به هم دارند رو امیدوارم با این توضیحات خودتون متوجه شده باشید و اینکه شفافیت یک هدفون نمونه ، به طور کلی به این هست که هدفون شما باید بازه فرکانسی بیشتری داشته باشه + اینکه باید توان فرکانسی اون یک دست باشه + اینکه باید اعوجاج بسیار کمی داشته باشه و نتیجه اینکه با توجه به وابستگی بسیار زیاد تنها همین سه مورد کم و زیاد هر کدام می تونه صدای یک هدفون رو از رده اول جدول بهترینهای دنیا به رده آخر برسونه مثلآ دفونی با بازه فرکانس عالی ولی با اعوجاج زیاد = یک هدفونی که کیفیت صدای پایینی داره اما همه فرکانسی رو به خوبی پخش میکنه و یا . . .

بابت پست دیروز از همه معذرت می خام ولی ای کاش همه اطلاعاتمون مثل هم می بود که حداقل می تونستم با شما راحتتر تبادل نظر کنم به هر حال جای شکر داره که علاقه نشون میدید هر چند که می دونم ممکنه هیچ وقت نخواهید خرج زیادی برای سیستم صدای شخصی تون انجام بدید اما تنها چیزی که از ما می مونه نام ماست نه ابزار ما پس از این فرصت استفاده کنید و به دیگران هم یاد بدید تا خودتون یاد بگیرید این قانون نا نوشته من نوعی هست

شما هم موفق باشید.

10. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون البته اگر از پست بعدی من هم چیزی که بی جواب مونده باشه پاسخ بدید ممنون میشم..

1- از پست بالاییتون یه سوال برام پیش اومد..این اعوجاج با چه کلمه لاتینی مشخص میشه؟

من در مشخصان AKG-44 نگاه کردم تنها مشخصه ای که با درصد بیان شده بود THD بود و 1% ولی همین مشخصه در AKG-77 اصلا در مشخصاتش نیست! یا در 2-3 هدفون دیگه اصلا زده نشده در اینترنت..

2- در مورد توان هم اگر طبق گفته شما گرافش مهم باشه ..ولی باز یک عدد روی جعبه یا مشخصات در اینترنت درج شده و برای مقایسه بین 2 هدفون میشه به همون استناد کرد؟

3-یه نکته گیج کننده در برابر من ظاهر شده با گفته های شما...
    در محدوده فرکانسی هدوفن 30 تومنی 2700 فیلیپس جلوتر از حتی هدفون 60 تومنی AKG-77 هست! من اینجا شاخ در آوردم...و گیج شدم..
    2700 فرکانس 18 تا 28000 داره! ولی اون دو تا AKG هر دو 18 تا 20000 دارن!
    یعنی اینجا در محدوده فرکانسی فیلیپس بهتر عمل کرده..
    و البته متوجه حرف شما در مورد گراف و 3D این بازه هم هستم ولی خب وقتی یه کاربر میخواد برای خرید 2 هدفون رو مقایسه کنه به این اعداد نگاه میکنه دیگه؟
    Last edited by Ali_softcenter; 22-10-2011 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون البته اگر از پست بعدی من هم چیزی که بی جواب مونده باشه پاسخ بدید ممنون میشم..

از پست بالاییتون یه سوال برام پیش اومد..این اعوجاج با چه کلمه لاتینی مشخص میشه؟

من در مسخصان AKG-44 نگاه کردم تنها مشخصه ای که با درصد بیان شده بود THD بود و 1% ولی همین مشخصه در AKG-77 اصلا در مشخصاتش نیست! یا در 2-3 هدفون دیگه اصلا زده نشده در اینترنت..
    خواهش می کنم
    متوجه پست بعدیتون نشدم !
    احتمالآ پستی همزمان با انلاین بودن من دادید که برای من نمایش داده نشده امشب که انلاین شدم جواب خواهم داد

Distortion = اعوجاج

بله جمع میانگین میشه THD که = با Total Harmoic Distortion

قرار شد سخت نگیرید دیگه ما به عنوان حتی کاربر فوق حرفه ای به هیچ عنوان نمی تونیم یک شرکت رو مجبور به ذکر پارامترهای هدفون بکنیم این عرف نیست بلکه طبق هر چیزی که از طرف شرکت اعلام شده شما باید تصمیم بگیرید یا مقایسه کنید

شما هم موفق باشید.

13. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهش می کنم
    متوجه پست بعدیتون نشدم !
    احتمالآ پستی همزمان با انلاین بودن من دادید که برای من نمایش داده نشده امشب که انلاین شدم جواب خواهم داد

Distortion = اعوجاج

بله جمع میانگین میشه THD که = با Total Harmoic Distortion

قرار شد سخت نگیرید دیگه ما به عنوان حتی کاربر فوق حرفه ای به هیچ عنوان نمی تونیم یک شرکت رو مجبور به ذکر پارامترهای هدفون بکنیم این عرف نیست بلکه طبق هر چیزی که از طرف شرکت اعلام شده شما باید تصمیم بگیرید یا مقایسه کنید

شما هم موفق باشید.
    ممنون فقط من به همین پستم هم که در این نقل قول جواب دادید 2 سوال دیگه اضافه کردم اون ها رو هم با قبلی پاسخ بدید ممنون میشم..

ببخشیدا شرمنده ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •