شما اگه خط جدید بگیرید باز براتون pcmمیکشن و دوباره باید درخواست خروج از pcmبدید
شما اگه خط جدید بگیرید باز براتون pcmمیکشن و دوباره باید درخواست خروج از pcmبدید
منو که یه عالمه صفحه داره بفرمائید از کدوم صفحه بذارم.
فعلا همین صفحه نویز رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودم میذارم اگر صفحه دیگه ای مد نظرتونه بفرمائید بذارم. ولی منوش تقریبا شبیه 2730 هست.
من مودم 2750 هم داشتم منوش ساده تر از این بود.
![]()
عالیه همین 2790با این وضعیت یکی از بهترین مودم هاست از 2750سفید خیلی بهتره حتی از 2730مشکی هم بهتره چون علاوه بر اینکه همون فریمور روشه انتناش هم دوتان و جدا میشن و یو اس بی هم میخوره
این منو همون منوی 2730مشکیه راحت ترین و بهترین منوایه که تا حالا دیدم
خیالت راحت بهتر از این مودم پیدا نمیکنی
Last edited by farshad0123; 01-01-2016 at 18:41.
سلام..من اسپلیتر گذاشتم نویزم از 7 رسید به 12 البته بین 7 تا 11 متغیره کم و زیاد میشه....قطع و وصلی هم هنوز دارم ولی به فواصل زیاد
شما سر خط هم تست کردید یا نه؟
اگر سر خط تست کردید و هنوز مشکل دارید ispتونو عوض کنید البته شنیدم که در مخابرات هم نویز گیر دارن ولی مشکل اینجاست که مخابرات فقط تست میکنه که بوق دارید یا نه
اگر دارید که کاری براتون نمی کنه ولی اگر ببینه بوق نمیاد یا خش خش دارید اونوقت براتون کاری میکنه ممکنه مشکل از مخابرات هم باشه
به نظرم فعلا ispتونو هم عوض کنید ببینید چی میشه چون ممکنه تجهیزات شرکت هم فرق کنه
سلام
دوستان من مشکل قطعی زیاد دارم.بیشتر زمان بارون.دیگه قاطی کردم زنگ زدم شاکی شدم گفت باید سیم رو عوض کنی.کارشناس بیاد و این حرفا.
حالا کسی اینجا هست این مشکل رو داشته و اینکارو کرده؟
مشکل حل شده دائمی؟
هزینش چقدره؟
مرسی
مودم
D link
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برید تویه تنظیمات مودم آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اونجا جایی رو به اسم status بگردید و اطلاعاتی مثل snr و attenuation و rate رو بگردید تو همون استاتوس هست
البته اینو بگم اگر موقع بارون اینترنت قطع میشه چیز عجیبی نیست چون ممکنه جعبه ای که تو کوچه هست باز باشه و بارون بره توش و بارون نویز ایجاد میکنه و باعث قطعی میشه
یعنی تو روزای آفتابی مشکل قطعی ندارید
داداش این عکس از مودم
دمت گرم که جواب میدی . اگه دیر جواب میدم چون نت قطع میشه
بارون میاد بدتر میشه
میخوام بدونم به خود مودم هم ربط داره؟
SNR Margin (0.1dB): 173 70 Attenuation (0.1dB): 355 230 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 3672 264 Rate (Kbps): 2944 96 D (interleave depth): 32 2 Delay (msec): 16.00 4.00
نویزت خوبه نگاه کن اگر snr down 17 باشه یعنی خوبه مشکل نویز نداری پست اول بخون باید snr down بالاتر از 6 باشه تا قطعی نگیره
ولی یه سوال روزای آفتابی هم همینه باید چند بار تو همین صفحه بری و ببینی snr تغییر میکنه یا نه
اگر زیر 6 بیاد قطعی داری
حالا یه سوال روزای آفتابی اصلا مشکل قطعی نداری؟
البته الان هم نباید قطعی داشته باشی snr خوبه 17
روزهای که هوا صافه خیلی کم قطع میشه.وقتی بارون میاد قطع میشه و تا 3 الی 5 روز این داستان ادامه داره
قطع هم که میگم میشه اینجوریه 1 دقیقه وصله قطع وصل قطع !
جعبه تقسیم تو خیابونه و زیر بارون
نظرت چیه . چه کار ککنم ؟
یعنی نظرت اینه سیم مشکلی نداره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)