w810 نوش كه تو بازار اصلا نيست چون كلا جمع شده و اگه باشه مطمئن باش كار كردست
الان k810 نوش رسيده به 180 هزار تومان
ديگه خودت حساب كن ببين w810 چند ميشه؟؟؟؟
w810 نوش كه تو بازار اصلا نيست چون كلا جمع شده و اگه باشه مطمئن باش كار كردست
الان k810 نوش رسيده به 180 هزار تومان
ديگه خودت حساب كن ببين w810 چند ميشه؟؟؟؟
جدی میگی امار قیمتشو دقیق نداشتم . از کی اینطوری شده؟![]()
اره
يكي دو ماهي هست قيمتها خيلي پايين اومده و همينطور داره پايين ميره
خيلي ها كه تو كار عمده فروشي موبايل بودن ديگه براشون صرف نميكنه؟؟؟
اين قيمتها قيمتهاي اصلي و در واقع بدون گارانتي است
قيمت اين گوشي هنوز اونقدرها هم كه بعضي دوستان دارن مي گن كم نشده . من حتي تا 200 هم ديدم كه مي فروشن . كمتر از 175 هم نديدم .
هنوزم اونقدرها كه دوستان مي گن پايين نيومده . بين 175 تا 200 در حال حاضر مي فروشن .
هنوز اونقدر ها پايين نيومده . بين 175 تا 200 در حال حاضر فروش داره
پس فکر کنم از اونجایی که قیمت می گیرید خیلی قدیمی باشه الان w810 سفیدشو چند روز پیش گرفتیم 145 تومان اون وقت شما می گید 175 الی 200 الان t650 شده 190 تومان شما قیمت هاتون برای چه قرنیه؟
برای قیمت هم به تاپیک مشاوره قیمت مراجعه کنید!
شما اول نوع بيانت رو درست كن بعد بيا از ديگرون ايراد بگير .
من اراك هستم و اينجا هم اي قيمت دارن مي دن .
من فکر نمی کنم بیانم بد بوده باشه اما در هر صورت اگر بد برداشت کردید معذرت می خوام امیدوارم ناراحت نشده باشید از من!
من تهرانم معمولا می گن تهران از همه جا گرون تر میده و این اثبات شده ولی اینکه اراک گرون تر از تهران می دن رو نمی دونم ولی می دونید جا با جا هم فرق می کنه مثلا من مغازه ای رو در تهران میشناسم که w800 رو هنوز 240 تومان می دهد این جور افراد معلوم است که از بازار خبر ندارند و از اخبار جدید به دور هستند اما کسایی که می دونند چه خبره اینجوری قیمت نمی دن نمونش همین فلش ممموری ها الان 4 گیگ ترنسند شده 8 تومان اما خیلی از جاها بالای 12 تومان می دهند!(ببخشید یه بحث خارج از بحث موبایل گفتم ولی گفتم به طور مثال)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)