تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 626 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من حداکثر تا فردا صبح میرم که یدونه z500 بگیرم.فقط چند تا سوال:
    1-یه ویندوز 7 و یه ویندوز 8 خوب و بدون دستکاری معرفی کنید(برا خرید)
    2-من کارهایی که انجام میدم autocad و 3d max و نرم افزارهای مهندسی عمران و گاهی اوقات هم بازی.به خاطر همین آیا لازمه که رم 6 رو به 8 ارتقا بدم یا همون 6 کافیه؟
    بقیه سوالات هم تو این 400 صفحه توضیح داده شده دیگه
    راستش من ویندوز هایی که تو بازار دیدم اکثرا مال شرکتهای نرم افزاریه و واسه این که رد پایی از خودشون به جا بگذارن دستکاری شده
    پیشنهاد میدم یا دانلود کنی یا از کسی که دانلود کرده بگیری فقط یه مشکل داره که باید کرک بشه که در تاپیک مربوطه در همین فروم آموزشش هست
    راستش من خودم 3 بعدی هم کار میکنم رمم 8 هستش تا حالا بیشتر از 5 ازش نکشیدم فک کنم 6 هم کافی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام این لپ تاپ رو برای دوستم بخرم cor i7این لپ تاپ چقدر شارژ برای وبگردی همراه با وایرلس نگه میداره .
    و cor i 5 اون چی /.... اصلا توی بازار با گارانتیه سازگار گیر میاد..

گارانتی هماهنگ چجوره؟؟؟؟؟
    3:15 با i7 3632

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما اول مشخص کنید ویندوزتون چیه

1-اینکه اتفاق نمیفته میتونه 2 تا دلیل داشته باشه یکیش بر میگرده به درایور که باید همه شو نصب کنید. بلوتوث ، وایرلس، چیپست ، اینتل منیجمنت، ....تنها به شناختن ویندوز اتکا نکنید. و دلیل دیگه بر میگرده به اینکه احتمالا شما 2 تا ویندوز نصب کردید و این ویندوزتون که باهاش مشکل دارید توی درایوی غیر از C نصب شده. اگه این مورد صحت داره انتظاری نداشته باشید که کلید F7 کارکنه.

2- ببین مدل CPU چیه.اگه i7 مدل 3632 باشه مشخصه که گرافیکت از نوع 635 هست. اگه i7 مدل 3612 باشه 740 هست. راستش در مورد i5 ها اطلاعی ندارم. اگه ADSL داشته باشی که با دانلود دو سه تا فایل به نتیجه میرسی. سایت Geforce ظاهرا این روزا باز میشه بدون مشکل برو قسمت درایور مدل گرافیکت رو وارد کن واسه نوع ویندوز 32 یا 64 بیتی که سر دستگاهت نصبه. ورژن 327 اومده
    --------
    3230 مدل cpu شماست گرافیکتونم GT 740M. در ضمن برای گرفتن لینک دانلودش فک کنم باید از ------ استفاده کنید باز این سایتش قاطی کرده
    لینک 32 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لنک 64 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود
    مشکل گرافیک با دانلود درایوری که زحمت کشیدید حل شد
    ولی مشکل وایرلس همچنان پابرجاست
    کلید f7 هیچ ری اکشنی نداره همه درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
    ویندوزم 7 64 بیتی هست
    توی نتورک شیرینگ لیست تمام وایرلس های اطراف قابل رویت هست و با کلید f7 یا هر کلید دیگری که تست کردم تغییری درشون ایجاد نشد

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

درود
    مشکل گرافیک با دانلود درایوری که زحمت کشیدید حل شد
    ولی مشکل وایرلس همچنان پابرجاست
    کلید f7 هیچ ری اکشنی نداره همه درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
    ویندوزم 7 64 بیتی هست
    توی نتورک شیرینگ لیست تمام وایرلس های اطراف قابل رویت هست و با کلید f7 یا هر کلید دیگری که تست کردم تغییری درشون ایجاد نشد
    سلام .

مشکل کار نکردن دکمه وایرلس ( F7 ) بر می گرده به Lenovo Energy management . برای خودمم همین طور بود عکس العملی نشون نمی داد . Lenovo Energy Management نصب کردم حل شد .

در ضمن شما از توی Settings ویندوز 8 چک کنین بلوتوث و Wireless آف نشدن بعضی وقتا قاطی می کنه !!!!!!!

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من تازه این لپ تاب را گرفتم امروز یک دفعه نور مانیتورش خیلی کم شد و هرکاری کردم درست نشد دکمه های نور کم و زیاد کیبوردم کار نمیکنه
    لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من تازه این لپ تاب را گرفتم امروز یک دفعه نور مانیتورش خیلی کم شد و هرکاری کردم درست نشد دکمه های نور کم و زیاد کیبوردم کار نمیکنه
    لطفا راهنماییم کنید
    درود و با اجازه از دیگر استادان:

شما وقتی ویندوز میریزید تا زمانی که تمام درای.ها و گرافیک را نصب نکرده اید نباید دست به نور بزنید.

الان هم باید از نو ویندوز بریزید و دقت کنید تا وقتی کارت گرافیک و درایور هاش رو نصب نکردید دست به تنظیمات نور نزنید.

8. این کاربر از z500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من درایوهاش را نصب کردم اما نمیدونم کجاش را دستکاری کردم نورش خیلی کم شد ودیگه پرنور نمیشه

10. این کاربر از shorasolimani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی ویندوز میریزید تا زمانی که تمام درای.ها و گرافیک را نصب نکرده اید نباید دست به نور بزنید.

الان هم باید از نو ویندوز بریزید و دقت کنید تا وقتی کارت گرافیک و درایور هاش رو نصب نکردید دست به تنظیمات نور نزنید.
    به این سوال بارها جواب داده شده
    لازم به ریختن مجدد ویندوز نیست موقع روشن کردن لپ تاپ وقتی آرم لنووو آمد با دگمه f12 نور را زیاد کنید بعد هم درایور کارت اینتل را از روی سی دی مجددا نصب کنید

12. این کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به این سوال بارها جواب داده شده
    لازم به ریختن مجدد ویندوز نیست موقع روشن کردن لپ تاپ وقتی آرم لنووو آمد با دگمه f12 نور را زیاد کنید بعد هم درایور کارت اینتل را از روی سی دی مجددا نصب کنید

سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    عزیزان اگه در همون حال کم نوری اگه اقدام به نصب گرافیک اینتل کنید نورش زیاد میشه و به حالت خودش برمیگرده. دوسمون درست عرض کردن اگه زمان روشن شدن آرم لنوو رو دیدین F12 رو برنین نورش زیاد میشه. جای نگرانی نداره

14. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از اکتیو کردن وین ۸ به مشکل برخوردم
    وقتی sleep میکنم و دوباره میخوام روشن کنم سیستم هنگ میکنه و حتی مانیتور روشن نمیشه و مجبورم دستی خاموش کنم
    گاهی وقتا هم وقتی روشن میکنم صفحه ابی میاد که تا ۱۰۰درصد میره و میخواد ریست کنه که نمیتونه و پایینش هم نوشته Bad_Pool_Caller

از ویندوزه یا مشکل سخت افزاریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •