اکبر جون تو چه دستگاهی رو پیشنهاد میدی؟![]()
اکبر جون تو چه دستگاهی رو پیشنهاد میدی؟![]()
اره ولی چیز خاصی نداره دو روزه از صبح تا شب فقط فوتبال هلند اسپانیا رو نشون میده
سیگنالشم فعلا ضعیفه هی کند میشه تصویر
من پیشنهادم بلوسنس و بعدشم لومکسیه
منم میگم لومکسی بخاطر کنترل فوق العادش که حتی از تلویزیونمون هم بهتره.
دوستان تا 75000 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنید؟دیگه ضبط برنامه رو حداقل داشته باشه
-----------------
این دستگاههایی که dvd میخوره قیمتش چنده؟؟؟
اکبر جون تو که ابن همه زحمت کشیدی یه دونه ام لینک کانورتور معتبر برام بیاب تا فرمت ts رو به فرمت های دیگه تبدیل کنه!
یه دونه ام نرم افزار برای ادیت فیلم تا قسمت های اضافیشو پاک کنم یا قسمت هایی رو که میخوام بردارم!![]()
برای تبدیل فایلهای ts از نرم افزار tmpg استفاده کن
لینک دانلود
و برای تقطیع ، ویرایش و تبدیل سایر فرمتهای فیلم از xilisoft استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمودنم چه مرضی انجمن، میهن دانلود رو توی لینک دانلود نمایش نمی دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------- و بقیه آدرس
Last edited by ak313; 22-03-2012 at 01:16.
سلام دوستان
من یک گیزنده دیجیتال ایکس ویزن یو اس بی (واسه لپتاپ)خریدم برنامه خودش خوب نیست همش هنگ میکنه و در کل با هیچ راهی هم بسته نمیشه همش مجبورم لپتاپ رو با کلیدش خاموش کنم خب اگه همین جوری پیش برم پدرش درمیاد دیگه واسه همینم میخاستم یک چند برنامه معرفی کنید که با هاش بتونم به راحتی همه شبکه ها رو بگیرم +کانورتر برای تبدیل فیلم ضیط شذه توسط اون برمامه به فرمت های رایج + لینک دانلود حالا اگه لینکی نمیدین برنامه ها رو فقز معرفی کنید
در ضمن من تله تکس رو فارسی ندارم یک سری حروف و کلمات عجق وجق نشون میده برای حلش چی کار کنم
در ضمن از ویندوز مدیا هم استفاده کردم برای بار اول خوب بود ومیگرفت ولی الان میگه دیوایس رو نمیشناسه در صورتی که هم وصله کارت _(مدل3100) و با برنامه دیگه مشکلی نداره
بعدش چرا اطلاعات ای پی جی برام نشون داده نمیشه
منتظر پاسخ های سبزتون هستم
خیلی ممنون
win 7 x64 ultimate oem
سلام
فکر کنم بد نیست نرم افزار --- viewer رو هم یه امتحانی کنی.
در مورد epg هم ، کدوم شهر هستی؟
نرم افزار برای تبدیل هم که دوستمون آقا اکبر یکیشو معرفی کرد ، یه نرم افزار دیگه هم وجود داره که 20 مگابایته اینم لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود نرم افزار WINDOWS MEDIA CENTER ویندوز هفت عالیه
فرمت ضبط شده هم WTV هست که کانورتر هاش زیادن یه سرچی بزنی پیدا میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)