تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 720 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

شرکتهایی که جنس از مجراهای قانونی وارد بازار میکنن مثل نمایندگیهای معتبر , تو کشورهای صادر کننده کالا گشایش اعتبار میکنن و ارز رو از بانک مرکزی به نرخ رسمی حواله میکنن ولی مشکل این هست که الان بانکهای خارجی حاضر به مبادله تجاری با بانک مرکزی نیستن برای همین باید ارز حواله ای از بازار آزاد خریده بشه که همون هم درصدی گرونتر از ارز اسکناسی هست یعنی اگر ارز اسکناسی در بازار 1900 تومن باشه ارز حواله ای 2000 الی 2100 تومن میشه درسته که اغلب این کالاها قبل از بحران ارزی وارد شده ولی شرکتها از همین الان قیمتهارو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن که اگر دولت نتونه قیمت دلار رو کنترل کنه که به احتمال زیاد نمیتونه در آینده شاهد قیمتهای تعحب آور و انفجاری خواهید بود و به احتمال زیاد کلا ورود کالا هم به ایران از روشهای متعارف غیر ممکن میشه.

2. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوش بحال خودم که رفتم گرفتم............
    سینمای خوب چی هست دوستان؟ ps3 نمیخوام.......... حدود 600-700 باشه با پخش تصاویر بلو ری
    Last edited by mzy; 22-01-2012 at 13:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شارپ سری کواترون
    سامسونگ سری D7000 or D8000
    شما خودت این سرایها رو از نزدیک دیدی وضعیت رفلکشن نور توی اونها چطوره؟ من خونم یه خورده شاید پرنور باشه؟ در کل اگه از اونها تصویر دیدی برام بگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عادي كنتراست ٦٥ روشنايي ١٥- رنگ ٥٠ وضوح ٦٥ ته رنگ ٠ توازن رنگ سرد. رنگ درخشان روشن بازتوليد رنگ اتوماتيك. حالت صرفه جويي روشن. P-nr حداقل گاما ٢٠٢ تست كنيد بد نيست البته باز دنبال بهتر از اينم روشنايي كم كنيد چون تو رنگ مشكي نويزش ازبين ميبره رنگ سردم تو رنگ سفيد و برف ديدم طبيعي تر أز عادي بود عادي به زردي تاحدودي ميزنه. همه رو تو كانالهاي hd تست كردم  

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما خودت این سرایها رو از نزدیک دیدی وضعیت رفلکشن نور توی اونها چطوره؟ من خونم یه خورده شاید پرنور باشه؟ در کل اگه از اونها تصویر دیدی برام بگو
    تصویر D7000 و شارپ رو دیدم d8000 رو ندیدم(هرجا رفتم خاموشش رو گذاشته بودند انگار دلشون نمیومد روشنش کنن اما تفاوت چندانی با 7000 نداره بر اساس اونچه که خوندم)
    ضمنا کنار به کنار هیچ کدوم از پلاسماهای پاناسونیک هم ندیدم این دو مدل رو که بخوام مقایسه کنم!
    تصاویرشون خیلی خوب بود( مغازه هایی که این دو رو دیدم یکی نبود که بخوام بگم تصویر کدوم بهتر بود اما با سورس غیر یکسان تصویر شارپ توی رنگهای زرد "خصوصا" بسیار چشم نواز بود!)
    یه نکته ای هم دیدم که بد نیست بگم
    شارپ رو که دیدم نگاه به پشتش انداختم تا نوع پورتاش و ... رو ببینم دیدم سوکتهای HDMI اون نسبت به قاب کج و مووج هستند جوری که یکی از سوکتهاشو اگر با پیچ گوشتی صافش نمیکردی امکان نداشت کابل HDMI بره داخلش! خیلی تعجب کردم بنظرم کیفیت ساخت مناسبی نداره(البته بجز پنلش که به گفته مادایران ساخت ژاپن هست)
    اگه نظرتون روی شارپ بود به این مسائلش دقت کنید.
    در مورد نور منزل ....در حالت کلی توی نور زیاد ال ای دی مشکلی براش پیش نمیاد و اگه نور خونتون زیاد است نگران این قضیه نباشید.
    موفق باشید.

7. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شرکتهایی که جنس از مجراهای قانونی وارد بازار میکنن مثل نمایندگیهای معتبر , تو کشورهای صادر کننده کالا گشایش اعتبار میکنن و ارز رو از بانک مرکزی به نرخ رسمی حواله میکنن ولی مشکل این هست که الان بانکهای خارجی حاضر به مبادله تجاری با بانک مرکزی نیستن برای همین باید ارز حواله ای از بازار آزاد خریده بشه که همون هم درصدی گرونتر از ارز اسکناسی هست یعنی اگر ارز اسکناسی در بازار 1900 تومن باشه ارز حواله ای 2000 الی 2100 تومن میشه درسته که اغلب این کالاها قبل از بحران ارزی وارد شده ولی شرکتها از همین الان قیمتهارو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن که اگر دولت نتونه قیمت دلار رو کنترل کنه که به احتمال زیاد نمیتونه در آینده شاهد قیمتهای تعحب آور و انفجاری خواهید بود و به احتمال زیاد کلا ورود کالا هم به ایران از روشهای متعارف غیر ممکن میشه.
    1) در حال حاضر با ژاپن برای حواله یا مسائلی از این دست مشکلی نداریم (از کره و EU راحت تر اما از چین سخت تر هست).
    2) بانیان و شرکت هایی از این دست درسته که با قیمت های ارز دولتی مبادله نمی کنند. (اون ارز وزارتخانه ها و صنایع زیر بنایی هست) اما رانت استفاده از قیمت 1400 و 1350 مصوب رو دارند. چون خرید در حجم بالا انجام می شه)

برای مثال به این خبر دقت کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3) با بخشی از این جمله موافقم : "ولی شرکتها از همین الان قیمتها رو برای جبران ضرر در آینده بالا بردن" که این به دلیل کاهش فروش در آینده به علت قیمت بالا هست. چون سیاست تزریق ارز و چند نرخی بودن آن نمی تونه دوام داشته باشه.

9. 2 کاربر از vahid irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بهترین تصویری که من تا الان تنظیم کردم:

مد:داینامیک
    رنگ:50
    روشنایی:0
    کنتراست:90
    وضوح:80
    توجه توازن رنگ:عادی
    گاما:2.2
    بقیه تنظیمات رو دست نزنید یه تست کنید نقطه ضعفاشو حتما بهم بگین.توی این تنظیم شما هم کیفیت پلاسما دارید هم ال ای دی هم ال سی دی .یه تنظیم رو حالت عادی هم دارم که برای موقع هایی تو شبه که شما دارید یه تصویره sd میبینید و چشمتون اذیت میشه بعدا میزارم

11. 4 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوش بحال خودم که رفتم گرفتم............
    سینمای خوب چی هست دوستان؟ ps3 نمیخوام.......... حدود 600-700 باشه با پخش تصاویر بلو ری
    سینمای خوب رو میتونید با جناب Rayan مشورت کنید
    اما در کل برند پایونیر و سپس فیلیپس در کلاس متوسط تا نیمه حرفه ای بهترین هستند.

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

بهترین تصویری که من تا الان تنظیم کردم:

مد:داینامیک
    رنگ:50
    روشنایی:0
    کنتراست:90
    وضوح:80
    توجه توازن رنگ:عادی
    گاما:2.2
    بقیه تنظیمات رو دست نزنید یه تست کنید نقطه ضعفاشو حتما بهم بگین.توی این تنظیم شما هم کیفیت پلاسما دارید هم ال ای دی هم ال سی دی .یه تنظیم رو حالت عادی هم دارم که برای موقع هایی تو شبه که شما دارید یه تصویره sd میبینید و چشمتون اذیت میشه بعدا میزارم
    ممنون دوست عزیز که زحمت میکشی و تجربیاتتو در اختیار همه قرار میدی
    دلم میخواست بتونم تست کنم این تنظیماتو اما متاسفانه تا چند روز دسترسی به TV ندارم
    امیدوارم دوستان تست کنند و نتیجشو بگند

13. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل
    این چیزیکه میگم کارشناسی و حتی علمی نیست بر اساس تجربه شخصیه
    من از همان لحظه ای که TV رو خریدم چون خیلی از لحاظ روشنایی باهاش مشکل داشتم گذاشتمش روی داینامیک با نهایت کنتراست !
    تا الان که نزدیک به 50-60 ساعت از کارکردش میگذره هیچگونه مشکلی از این دست نداشتم
    شبکه هایی هم که نگاه میکنم اکثرا یه آرم گنده بالاش داره و شده چندین ساعت روی اون شبکه مونده و هیچی نشده
    شماهم اگه صلاح دونستید بذارید روی داینامیک و مدتی تست کنید ببینید باز اینجوری خواهد شد یا خیر.

16. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •