دوستان یه خبر خوش پسرخالمو شیر کردم بره 128 نا محدود بگیرهالبته من که قصدم فقط خیر صلاحش بود
سرویسش وصل بشه یه تستی می زنم ببینم چی از اب در میاد در یکی دو روز اینده خبرتون می کنم تا اون موقع کسی نره نگیره که اطلاعات برسه
![]()
دوستان یه خبر خوش پسرخالمو شیر کردم بره 128 نا محدود بگیرهالبته من که قصدم فقط خیر صلاحش بود
سرویسش وصل بشه یه تستی می زنم ببینم چی از اب در میاد در یکی دو روز اینده خبرتون می کنم تا اون موقع کسی نره نگیره که اطلاعات برسه
![]()
دیشب کسی از سرور هیپ فایل واسه دانلود مشکل نداشت؟ بعد از ساعت 2.30 شب سرعت دانلود از هیپ فایل به 1 کیلوبایت بند شدهامان از این هیپ فایل .جالبه الان با چیز پی ان تست میکنم راحت 200 کیلوبایت دانلود میشه از هیپ فایل ولی بدون چیز پی ان 1 کیلوبایت
فکر کنم مخابرات زده ترکونده هیپ فایل رو !! کسی مشکل منو نداره؟
Last edited by mazimazimazi; 16-02-2013 at 12:14.
داداش از کدوم سرور دانلود میکنی ، من وسط دانلودام استپ میخوره باید دانلود مناجر رو ببندم دوباره باز کنم شروع کنم به دانلود ، سرورهای دانلود من هم از سایت های موزیک هست گنجا2موزیک ، موزیک باران ، تهران موزیک
سلام
اصلا هیپ فایل و آپلود باز دیگه جواب گو نیست برای شبانه!
فعلا put loger بین آپلود سنتر های رایگان خوبه> سرعت تک
لینکش هم 60-50 میشه اگه دنبال دانلود شبانه هستید باید
از سایت های مستقیم کننده لینک پولی استفاده کنید همین
و بس!!!![]()
من پرمیوم هر 2 تا رو دارم تا قبل دیشب خوب جواب میداد!!!
کلا ایراد از آپلود سنتر هست چند روزیه اینجوری شده
امروز میخواستن برام آسیاتک وصل کنن زنگ زدم گفتن که سیم رانژه نداریم تمام مراکز مخابرات آمل 12 روزه که سیم رانژه ندران.زنگ زدم مرکزی بابل گفتن چون شرکت های خصوصی زیاد بهشون فشار میارن قراره امروز و فردا خوب میشه.خود نمایندگی آمل که زنگ زدم هم گفت نهایتا تا آخر این هفته.خدا کنه که راست بگن.
یکی از دوستان گفته بود اگه 6 تا 7 لینک با هم برای دانلود رایگان بذاریم میتونیم 2 یا 3 گیگ دانلود داشته باشیم من 3 بار امتحان کردم شبی 200 مگ دانلود داشتم ...چیکار کنم دانلود رایگانم بیشتر باشه![]()
به نظر من کارت اشتباه بود رفتی اسیاتک یه سوال: سرعتت تو روز چقدر بوده که مخابراتو کنسل کردی رفتی به اسیاتک؟ کلا دلیلت چی بود که مخابراتو بیخیال شدی؟؟!!
مخابرات پشتیبای نداشت 4 ماه تمام میرفتم مخابرات و شکایت میکردم که سرعتم پایینه میگفتن که کشوری+قیمتش هم که رفته بالا با شرکت خصوصی هیچ فرقی نمیکنه.سرعتشم تو روز مثل مخابرات 350 اگه خیلی به ما حال بده تا 400 میره.آسیاتک هم سرعتشم همینه.یوزر هم کم داره.مخابرات الان 2.3برار شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)