تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 468 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

2. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

جدای نوع فایل برای کرک،بستگی مستقیم به تنظیمات داخلی کسپرسکی در file antivirus و scan داره.
    با اینحال در بالاترین سطح برای من هم تا حالا گیر نداده

4. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جدای نوع فایل برای کرک،بستگی مستقیم به تنظیمات داخلی کسپرسکی در file antivirus و scan داره.
    با اینحال در بالاترین سطح برای من هم تا حالا گیر نداده
    در اینجا چندتا راه مشخص میشه
    1. برنامه های کرک کاربران دیگه فرق داره
    2. کسپرسکی به کاربران دیگه تبعیض قائل میشه و امنیت کامل ارائه میده
    3. برنامه از پیش کرک شده استفاده میکنند

4. شانس ما مشکل داره

6. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درسته،با کپی کردن آدرس فایل این مشکل حل میشه.

برای من هم فایل و فولدر نوشته،اما باتوجه به اینکه شما در ویندوز 7 مشکلی ندارید یک احتمالی که هست ممکنه به نوع و معماری ویندوز هم برگرده و یک ناسازگاری با این نوع ویندوز باشه.ویندوز من enterprise 64 bit هست.

البته در کل مشکلی ایجاد نمیکنه و با اضافه کردن فولدر،تمام محتویات به لیست سفید اضافه میشوند.
    نکته بعدی هم اینکه وقتی کسپر درمورد یک کرک برنامه به من اخطار داده و من اضافه به لیست سفید رو انتخاب کرده بودم،اون فایل به لیست اضافه شده است و نه فولدر،اما برای انتخاب دستی از طریق تنظیمات،فقط فولدر نمایش داده میشه!
    درود :
    نمیدونم امکان داره
    من از ویندوز home premium 32bit استفاده میکنم...

8. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    چرا لایسنس در خود سایت اصلی با قیمت بالاتری نسبت به فروشگاه های ایرانی به فروش میره :
    سایت اصلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا 60 دلار برای یک سال اینترنت سکیوریتی گذاشته شده در حالی که در سایت های فارسی 100 هزارتومان واسه فروش گذاشته شده .

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    چرا لایسنس در خود سایت اصلی با قیمت بالاتری نسبت به فروشگاه های ایرانی به فروش میره :
    سایت اصلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا 60 دلار برای یک سال اینترنت سکیوریتی گذاشته شده در حالی که در سایت های فارسی 100 هزارتومان واسه فروش گذاشته شده .
    سلام دوست عزیز
    چون اون لایسنس بصورت تکی بفروش میره و طبیعتا قیمتش گرون تره
    ولی اینکه در سایت های ایرانی قیمت کمتری دارن، چون بصورت عمده خرید میکنن و با نسبت وضع اقتصادی کشور قیمت گذاری میکنن.
    البته اون سایتی که 100 تومن قیمت گذاشته خیلی گرونه. برخی سایت ها تا 45 هزار تومن هم قیمت میدن و لایسنس اصل هستن
    که میتونید با وارد کردن آن در سایت کسپرسکی از صحت آن اطمینان پیدا کنید.

11. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.

من میخواستم لانسیس اورجینال بخرم،از چند نفر پرسیدم،گفتن هیچ تاثیری نداره و پولتو ریختی تو چاه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.

من میخواستم لانسیس اورجینال بخرم،از چند نفر پرسیدم،گفتن هیچ تاثیری نداره و پولتو ریختی تو چاه
    خرید لایسنس اورجینال فرهنگیه که در ایران جا نیفتاده که هیچ،مورد تمسخر هم وارد میشه.متاسفانه

شخصا اگر ایران جزو تجارت جهانی و حقوق کپی رایت بود و قدرت خرید مثل کشورهای رو به پیشرفت بود تمامی نرم افزارهامو اورجینال میخریدم.

در رابطه با کسپرسکی،پیشنهاد میشه ابتدا نسخه 30 روزه قانونی رو نصب کنید و اگه ازش راضی هستید(که خواهید بود) اقدام به خرید کنید.در نسخه های جدید کلیدهای قانونی و رایگان دیگه پیدا نمیشه و راههای دیگه مثل کرک و تریال ریست هم دور زدن برنامه با ترفندهای برنامه نویسی هست که مطمئنا بدون تاثیر منفی نخواهند بود.

مطمئن باشید سریال اورجینال نه تنها دور ریختن پول نیست بلکه بهایی در برابر امنیت سیستم شماست.بخصوص اگر اطلاعات مهمی روی سیستم داشته باشید.فقط یادآوری کنم که برای خرید لایسنس،هر فروشنده و سایتی هرچند پربازدید،معتبر نیست.

14. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

خرید لایسنس اورجینال فرهنگیه که در ایران جا نیفتاده که هیچ،مورد تمسخر هم وارد میشه.متاسفانه

شخصا اگر ایران جزو تجارت جهانی و حقوق کپی رایت بود و قدرت خرید مثل کشورهای رو به پیشرفت بود تمامی نرم افزارهامو اورجینال میخریدم.

در رابطه با کسپرسکی،پیشنهاد میشه ابتدا نسخه 30 روزه قانونی رو نصب کنید و اگه ازش راضی هستید(که خواهید بود) اقدام به خرید کنید.در نسخه های جدید کلیدهای قانونی و رایگان دیگه پیدا نمیشه و راههای دیگه مثل کرک و تریال ریست هم دور زدن برنامه با ترفندهای برنامه نویسی هست که مطمئنا بدون تاثیر منفی نخواهند بود.

مطمئن باشید سریال اورجینال نه تنها دور ریختن پول نیست بلکه بهایی در برابر امنیت سیستم شماست.بخصوص اگر اطلاعات مهمی روی سیستم داشته باشید.فقط یادآوری کنم که برای خرید لایسنس،هر فروشنده و سایتی هرچند پربازدید،معتبر نیست.
    حرف هاتون کاملاً درسته و تأیید میشه من هم به تازگی KIS نصب کردم و قصد دارم بعد از مدت 30 روزه خریداری کنم .

اما توجه کنید که خرید از وبسایت اصلی کسپرسکی برای ما به راحتی امکان پذیر نیست و حتی ایران در لیست کشور هایی که نمایندگی رسمی دارن هم نیست. مشکل دو طرفست خلاصه

دوستان ممنون میشم چند تا سایت معتبر با قیمت مناسب معرفی کنید ( در پیام خصوصی ) خیلی ممنون .

16. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درود :
    الان دیدم یکی از سایتهای ایرانی نسخه آنتی ویروس 2016 (16.0.0.424)

رو گذاشته برای دانلود اونم با حجم 85 مگ که مطمئنا بدون آپدیت داخلیه...کسی از دوستان توی سایتهای معتبر ورژن 2016رو دیده برای دانلود؟؟؟(البته نسخه تکنیکال پری ویو منظورم نیست چون اونو توی سافت پدیا گذاشته ، منظورم نسخه اصلیه)
    Last edited by aylar6888; 06-06-2015 at 17:02.

18. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •